Puiuti de randunici 2008!!! (123)
Raspunsuri - Pagina 7
lianam spune:
LA MAI MULTE LUNI si pentru BIENCUTZA de PUCCA! sa creasca mare si sanatoasa!

Liana, mami de Teo
mstela spune:
M-am uitat pana acum la pozele Teodorei din primele momente de viata!

Ma duc la culcare ca m-a apucat nostalgia..

NB.Buhuiala placuta.
P.S.Sunt curioasa cine si cati chiloti primeste in noaptea asta. ![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
lianam spune:
daaa, stela cred ca e si ea la nani, mihutza cu treburi....termin si eu la bucatarie acus acus si imi duc amigdalele in pat
....cuscra, mai sunt in zona un picusor si eu...sa dai un
la luca si din partea teodorei ![]()
Liana, mami de Teo
cami33 spune:
Eu am descoperit un joc in colectia randunoiului si nu ma pot dezlipi de calculator de 2 zile
..faza este ca nu am fost niciodata pasionata de asa ceva
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
mihutza11 spune:
m-a cam terminat azi fata mea.. nu stiu ce a avut.. cred ca a solidarizat cu Sanziana.. numai in brate se tot milogea si cu lacrimi frate.. fata mea niciodata nu a plans fara lacrimi.. m-a terminat azi, daca nu am reusit decat sa spal o oala si atat..
sper totusi maine sa aiba ganduri mai bune..
i-am vazut si eu pe Mufarinul-cantaret si pe Te(r)o cum trage ea de sertare, si pe bunicul cu 5 nepoti..
si daca tot e o noua zi la voi, ia luati o cafea
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
CristinaGoji spune:
Saru'mana de
Mihutza! Sa aveti o noapte usoara si o Andra cumintica!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
elara spune:
Salutare, stol!
Mihutza, cred ca Andra tocmai experimenteaza anxietatea de separare. Cica apare pe la 8 luni dar se pare ca e mai precoce. ![]()
Am si eu o intrebare. Are cineva de aici mopul acesta?
http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&pid=26698
(am refacut link-ul)
Merita? As vrea sa pot curata f bine si usor asa cum promite acest produs. Am auzit de la o cunostinta ca auzise de la altcineva ca nu usuca prea bine in urma.
Multumest anticipat pt raspunsuri. 
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
raluca2107 spune:
Neata,
Am vazut multe pozici.Remarcat poze superbe cu bunic inconjurat de nepotei la Tuchi.
Nu pot sa nu amintesc de cantaretul lui Luny, propun ca data viitoare sa tai bilete la asa un talent.
Subscriu si eu la concluzia ca nu se merita scaunel de bebe cu n pozitii de inclinare.Sabin nu sta decat in pozitia cea mai ridicata. Chiar daca inclin scaunelul el tot tontoroi sta ca nu cumva sa piarda ceva miscare in camera.
La noi au aparut multe noutati.Aseara a inceput si Sabin sa mearga de-a busilea serios , brusc si deodata. Bineinteles ca mai derapeaza din cand in cand in incercarea de a gusta din covor. Azi dimineata s-a ridicat din patut direct in picioare. Nu prea tine cont ca sunt batrana si reactionez greu.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/album/568259448ythXtX?start=12
lianam spune:
mihutza
multam de capucino! ce bine arata....
....oooofff, te inteleg cu o bazaita mica ce nu te lasa sa faci nimic pe timpul zilei
.....teo face asa de ceva luni bune....eu pun pe seama dintilor care se pare ca ii ies ffffff greu (adaugand probabil si "crizele ei de personalitate" ca doar e berbec, nu
? poate si rasfat desi am incercat sa nu fac asta la extrem, insa ei stiu cum sa ne santajeze...)...dupa cum vede ochiu' meu, acum cred ca tocmai ii iese o "salba" de 4 dinti 

....asa ca, draga mihutza
si "rabdare gogule, rabdare" ![]()
elara cred ca amigdala imi apasa pe ochi
, ca vad gramada de produse acolo numai mopul nu ![]()
pentru sabin care a intrat in clubul "piciorongilor"
...raluca pazea ![]()
Liana, mami de Teo
sovietica spune:
Draga Monix,
Sigur, se poate si cu croaziera, precum am zis, au facut conditii pentru orice fitzosi
. Tin totusi sa iti specific ca serpisorii din Delta nu numai ca sunt inofensivi, dar si fug de omeni. Pentru tantari exista solutii, pestele ce ai cu el, ca este bun, iar broastele seara alcatuiesc un zgomot de fond care te ajuta sa adormi apasat.
Daca gasesti o oferta care sa va duca si cu barca ar fi tare bine, caci asa se simte cel mai bine sufletul deltei, daca ai remarcat imaginile din ultima parte a filmuletului cu noi facand slalom printre copaci si crengi prin apa, pe acel tip de canal nu se poate intra cu salupa. Si tot cu barca se ajunge in unele lacuri unde poti vedea mult pasaret (pelicani, scufundaci, ratze, lisite, cormorani, alea alea), serpisori simpatici inotand, viata subacvatica prin apa-cristal de limpede. Imi amintesc cand pescuiam acolo si vedeam pestii interesati de momelile noastre si vorbeam cu ei, ca tu dute la cutare, mie imi trebuie un salau, s.a.m.d
.Ca sa nu mai zic ca daca barca e suficient de mica si fusiforma si dotata cu ghionder, se poate despica stufarisul care are o lume tainica mirobolanta, cate ascunde el acolo...
Liana, ba bigudilata am poza http://good-times.webshots.com/photo/2747033030102206853rIubYK
, dar n-am si cu rezultatul final
Elara, eu n-am putut sa vad produsul, dar stiu la ce te referi. Cine n-ar vrea sa curete usor si repede?
Pe mine nu m-a convins. carpa aia trebuie si ea clatita dupa opinia mea, nu doar umezita de aburul respectiv, caci asa doar as plimba jegul dintr-un loc in altul.
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.