Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 9
luy spune:
E cu o zi intarziere, dar sper sa mi se accepte scuzele si sa se primeasca urarea :
La multi ani, Nana !
La multi ani, slippers !
La multi ani, Razvan Dimitrie !
Sa va fie viata plina de fericire si iubire !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Sabina spune:
Roxana, exact, acuma basicutele alea pe gat sunt si la viroza, nu sunt punctele albe obisnuite de la amigdalita, mi-a explicat Culcer cand avea Gh 6 luni si a afcaut rima raceala, da nu-mi mai aduc bine aminte.
prea mult rom azi!! 
![]()
Luy, neaparat mergi la cine-o fi sa o asculte la plamani.
dar vreau sa te incurajez, daca nu face febra mica, nu e prea somnolenta etc, inseamna ca tusste din gat.
da-i patlagina la greu (sirop)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Mamaaaa, ce imi placea mie siropul ala de patlagina cand eram micuta!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Ma retrag si eu la somn, desi nu ma simt prea obosita. Am avut o seara linistita fara atomica, doar eu si Bubu, dar deja mor de dorul ei. Nici asa nu imi place, e casa pustie fara ea si parca nu imi gasesc rostul. Uite asa ajungi sa nu mai poti respira fara copii! ![]()
Dar trebuie sa ma bag in pat ca nu am scapat nici acum de senzatia de frig care m-a incercat toata ziua - in ciuda romului cu care m-ati tot tratarisit azi. Daca ma vedeti ce infofolita sunt si centrala duduie (oricum cred ca am o mica problema la centrala, ca desi e data la putere mare nu creste temperatura peste 24 grade).
Acum chiar gata, sub patura cu mine. Noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
devylla spune:
Noapte buna copii.
La noi deabia acum incepe.Mai avem de terminat cafelele,de trezit fata,imbracat si iesit pe usa.
Asadar
ne mai auzim din tara.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc 
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Sabina spune:
Draga mea, Drum bun, Erikutza cuminte si linistita si neaparat sa ne vedem!!!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Vroiam sa va zic, apropo, ca sora mea s-a decis intr-un final ca maine sa intrerupa sarcina. Asa ca maine voi sta ca pe ghimpi mai ales ca nu pot fi alaturi de ea, nu am cu cine sa las pitica. Bine face acest lucur nu pentru ca vrea, ci pentru ca asa trebuie.![]() |
Imi pare rau ca trebuie sa faca asta. Dar sunt convinsa ca a cantarit totul de o mie de ori si ca a luat decizia cea mai buna pentru cei implicati. Nu poti decat sa fii alaturi de ea si sa-i trimiti si din partea noastra toate gandurile bune!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
luy spune:
Somnolenta ? Cine, Maria ?
Nuuuuuuuuuuu
Azi, pe drumul catre Bucuresti ne-a facut capul tzandari tot strigand "catea! catea!" 
Pt ca eu, mama neprevazatoare, nu i-am pus in bagaj si ultima carte pe care i-am cumparat-o si de care s-a atasat in mod deosebit. De fapt recunosc ca nu am luat cu noi nici o carte. Asa ca azi in masina nu am avut cum sa-i satisfac setea de lectura
si nu am reusit s-o "mituiesc" cu nimic, degeaba si-a pus tati pana si telefonul mobil la bataie, i-a pus si filmuletele cu ea ( ii place sa se uite la ele )... Tare necajita a fost si ne-a tot repetat cu disperare "catea! catea!"
Ajunsa acasa, a gasit cartea imediat si a insfacat-o fericita, cand am ajuns eu in casa ( o adusese taica-su in brate rapid, ca era transpirata ) ea se plimba tzantzosha cu cartea respectiva in mana. ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
devylla, drum bun ! Sa treceti cat mai usor de orele acelea !
Sper sa ne vedem !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Sabina spune:
stiti ca e dan grigore la tvr 1, nu?
nu in cea mai fericita seara a lui, LOL, da canta frumusel.(adica piesele, ca el cam bateeee)
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo

Asa ca maine voi sta ca pe ghimpi mai ales ca nu pot fi alaturi de ea, nu am cu cine sa las pitica. Bine face acest lucur nu pentru ca vrea, ci pentru ca asa trebuie.