Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Annisia, cameramanul a facut montajul si mi-a adus 3 dvd-uri. Unul i l-am dat Luizei, unul o sa i-l dau Roxanei. La restul fie o sa fac o copie sa o trimit cumva (cum o sa procedez, de ex, cu Maria la Targoviste), fie il descarca de la mine de pe ftp. L-au luat pana acum Sabina si Mad.

Papanash, cum iti trimit si tie o copie? Da-mi nr tau pe PM, l-am pierdut Restul de fete, iesiti la apel sa vedem cum facem cu DVD-ul: care il ia de pe ftp, care ne vedem cumva sa va dau o copie (sau cu altcineva care il are, important e sa ajunga la toata lumea).

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Eu la rosu in gat am refuzat antibioticul de 4 ori asta vara. Tratament: glicerina boraxata unsa toata gurita, apa cu bicarbonat pe un tifon si facut bandijonari (sau cum s-or numi), violet de gentiana dat direct in gat pe un bat de ureche, tantum verde si pt febra ca la Cris era febra 39,9 antitermice. Totul dura cam 4 zile. Tin sa va zic ca o dr imi recomanda augumentin, peritol si xyzal pt ca avea deja gatul cu basicute albe, insa eu am mers pe tratamentul acesta si a fost ok. Cand m-a durut si pe mine, am aplicat acelasi tratament si mi-a fost f bine. Violetul ala e f amar dar cu putina dexteritate reusesti sa-l pui la locul potrivit. Pt cei cu gatul rosu recomand cu mare incredere cele descrise mai sus. Mi-a fost recomandat de un dr care m-a multumit f mult timp.

Mergi la inceput

Sabina si eu l-am tot scos pe Cristian cu muci afara insa am observat ca nu-i mai trec si l-am tinut in casa 2 zile, nu mai avea, ieri l-am scos si aseara si azi dimineata era iar cu muci. azi nu l-am scos si e ok. Acum de maine vom iesi ca nu-l pot tine atat in casa, insa deja sunt turbata cu mucii astia. De mai bine de 2 sapt il chinuie. Adevarul e ca in afara de oftalmezone si apa de mare nu am folosit altceva.

Mergi la inceput

Mor de nervi!!!!!!!
Am schimbat caloriferele si am dat de un instalator cretin care nu le-a strans bine si acum a trebuit sa vina iar si le a strans aiurea de mi a crapat peretii
Imi merge totul f f f f f f bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Roxana, pai s-a discutat ca DVD-ul va avea o coperta personalizata, o maslina... Cum il iei tu si il multiplici? Asta nu era treaba lu' nenea filmaciosu'? Pai asa am filmat si io petrecerea, dar am vrut ceva special, nu?!

Micul Yanis creste mare

Ba da ba da, e cu coperta conform intelegerii, ideea era sa multiplic filmul nu a coperta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea, asa e cu mucii astia...

fetelor, rosu in gat e un simptom de viroza.
ca sa fie bacterian trebuie sa fie amigdalita, adica gatul alb,m plin de puroi.
Copiii nostri sunt micuti, dar de la doi ani le puteti da propolis. Culcer mi0-a dat si acu pt Gh, ca noi nu suntem alergici, niciunu din familie, dar nu am avut curaj sa-i dau.
Mai merge si albastru de metil pt gatul acela rosu si plin de basicute.

Cecilia, ia sa iti fac nitrel frica:))
tu de ce nu dai telefon la palicari cand ti se prescrie antibioticul? ai avut ocazia sa cunosti, mergi in continuare la ea.
Sincer iti spun,. medic mai bun NU vei gasi.
Crede-ma.
am in familie cel mai mare oncolog pediatru care a fost vreodata in Romania(nu exagerez cu nimica, daca vreti va scriu povestea ei candva, dar pe mail), si toate cele care sunt acuma mari pediatre au fost rezidentele ei la Fundeni.
Culcer, Palicari, Nanu, Stoicescu. Sa o ai pe una din ele si sa iei antibiotic la indemnul medicului de cartier....

Iarta-ma, ca de fapt, nu la tine ma refer, ci vreau sa pun problema asa, in general.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Papanash, cand avea Bubu atopica, mi-a zis doctorita ca apa fierbinte ii agraveaza iritatia. Oricum sigur la voi nu e de la creioane, ziceam si eu asa, ca stiu la ce sunt eu sensibiloasa. O sa ii treaca de la sine, daca nu, mai intreaba doctorita ce ai putea sa ii dai. Eu ti-am enumera o suta de creme dar mai bine sa iti zica dr ce si cum.

Sabina, poate era vorba de amigdalita si nu de un simplu rosu in gat. Parca ar fi prea mult sa dea numai pentru rosul in gat.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara !

Sper ca nu m-ati dat disparuta, dar am fost plecati la Ploiesti in weekend, ne-am intors azi la pranz.
Maria e ceva mai bine in sensul ca noaptea nu mai sunt probleme, doarme bine, nu se mai ineaca, nu mai tuseste. Insa inca mai are ceva muci ( nu prea multi, e adevarat ) si, ceea ce ma deranjeaza cel mai tare, este tusea. As vrea sa o asculte cineva la plamani, am intrat acum pe site la Medicover si prima zi in care se mai pot programa consultatii este joi . Nu aveam pretentii la vreun doctor anume, oricine era bun, numai s-o asculte. Si nu-mi convine ca dau o gramada de bani pe abonament, dar nu gasesc loc pt consultatii atunci cand am nevoie
In fine...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Sabina, nah ca am scris acelasi lucru, am postat inainte sa vad ca ai postat si tu despre amigdalita.

Oricum ceea ce descrii Andreea11, gat cu basicute din acelea albe se numeste amigdalita pultacee si nu e de gluma cu ea. De regula este bacteriana (un streptococ) si de aceea se da antibiotic. Inteleg insa ca au aparut si niste virusi noi care dau astfel de simptome si atunci nu prea ar fi cazul de asa ceva.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Luy, mergi cu ea la urgenta, fa un pic de scandal si o sa ti-o primeasca. Spune-le ca e asa de ceva timp si nu e chip sa o primeasca vreun doctor cu programare si ca insisti sa o vada medicul de la urgente. Noi am gasit cu greu programare pentru miercuri, si mai erau si alte locuri libere cand am sunat eu.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput