Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Greyeras, e foarte trist ceea ce i s-a intamplat surorii tale. E pusa in fata unei decizii cumplite si cred ca e devastata. Am o colega de liceu careia i-a murit bebe in luna a 7-a de sarcina. Mai nasol a fost ca ramasese in acelasi timp cu o alta colega si cu trei zile in urma isi masurau burtile si se gandeau cum sa se incuscreasca iar apoi, la controlul lunar, a aflat ca bebe a cedat... Nici nu a putut sa vina la botezul celeilalte tipe, cand se gandea ca propriul copil ar fi fost de aceeasi varsta. Nu ti-as fi povestit toate astea daca nu ar fi fost cu sfarsit fericit. Saptamana trecuta colega mea si-a botezat fetita, deci a reusit sa ia totul de la capat si sa mearga mai departe, si-a invins durerea si a ramas iar gravi. Sper ca peste cateva luni sa ne dai si noua fericita veste ca sora ta este iar insarcinata. Sa dea Dumnezeu sa isi tina bebelusul in brate cat mai curand! Multa putere va doresc si sper sa invingeti impreuna orice bariera si toate visele sa vi se indeplineasca!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Gabriela, bravo pentru distractie, ai vazut ca totul a iesit excelent ? nu mai stiu de ca i-ai dat antibiotic, avea rosu in gat ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da de cand la rosu in gat se da antibiotic

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am reusii sa-l adorm, greu, tuseste cam sec as zice, mai plange in somn, in schimb a facut febra in seara asta, 38.3 i-am pus un supozitor, ma gandesc ca au inceput caninii sa ne chinuie, scrasneste din dinti la greu de aseara, cred ca isi mai musca si limbuta ca apoi plange, clar il doare ceva, maraie in somn....nu ne ajungea raceala acum se suprapune cu dintiiii.....ciudat ca a facut febra desi ii dau antibiotic, sper sa trecem cu bine peste noaptea asta.

Papanash eu am luat karvol de la o farmacie, parca hep net, de pe
Rm Valcea, maine trebuie sa merg sa mai iau, daca vrei da un semn si-ti iau(era undeva spre 20ron cutia), apoi vedem cu ne intalnim.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Sabinuta si mie mi-a dat antibiotic pt rosu in gat, 2 dr diferiti.

poze

Mergi la inceput

iar sunt singura pe aici???????????

poze

Mergi la inceput

si io pe-aici,am terminat friptura si piureul,ma bag la masa.
asa mi-azis si mie dr.la rosu in gat bagam antibiotic, ca nu trece cu altceva.

Carpatina, sper ca totule bine la voi,mi-e dor de tine.

Danuta, multi pupici de la noi pentru voi.

Moldoveanca, mi-e mila de mama ta, mi-o si imaginam saraca ,singura, pierduta in aeroport .

Yaia,bine ca ti-a trecut durerea, acum te repari de tot cu o joaca cu piticul delfinas cu motor. bag seama ca ai devenit cam exclusivista, numai cu Roxana vrei sa dai gata capitolele,cu noi mai putin.

Gabitz, pupaturi multe prichindicii, am vazut pozele , super !

Mami de morosan, ce mai faceti ?

Melania, ai stat tu atata in Bucuresti si n-ai dat nici un semn ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, Eliana, Razvan si Tudor!
La multi ani, Nana si Ana!
scuze ,cu intarziere

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Mirela , sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ei.
Sabina, frumos papa Sofia.
Andreea , multa sanatate. Ma bucur ca Vladi e ok cu mancatul si somnicul.
Roxana, vazut noul album.Pupici puiutilor draguti.
Cecilia, sanatate multa lui Cristi.
Greyeras, multa putere surorii tale,sa depaseasca momentul cu bine.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Luy, ce mai faceti voi, sper ca sunteti mai bine . Multi pupici si ochioasei .

Sim, m-ai uimit cu meniul ala, frate, tre'sa pun mana la treaba sa-l invat pe Ghighi cu de toate.

Andreea, mai da-ne vesti de la voi,sper ca sunteti bine. La party nu te-am vazut decat cand ai plecat, altfel intram in vorba cu tine si lamuream misterul.

Roxali, ce mai face pitica ?Pupici de la noi .

Ramonele ( Ramonaiani si Ramonarosca ), ce e cu voi, nu v-a placut montajul meu cu mesajele din diaspora, cam de-atunci nu v-am mai vazut pe-aici. Salutari de la noi si asteptam vesti.

Dantje, am vazut prichindeii, doamne ce frumuseti ai tu acolo....Ghighi pupa carliontata !

filme Ghighi

Mergi la inceput