Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 6
moldoveanca spune:
Hello va scriu si eu pe fuga ca acusi se trezeste micul terorist.E in continuare mucios parca mai bine dar nu mai reusesc sa-l aspir deloc.Urla ca din gura de sarpe iar tati refuza sa-l mai tina.
teo
moldoveanca spune:
Azi a venit mama cu bunataturi de la Moldova asa ca s-a dus pe apa sambetei lupta mea imotriva celulitei
.Am ajuns la aeroport cu intarziere ca a fost un accident si am gasit-o plangand in hohote.Off nu puteam sa o linistesc ca ea vrea in tara ei unde poate sa vorbeasca nu printre straini.Asa ca e clar ca va fi tare nefericita aici.S-a mai luminat cand si-a vazut nepotetii 
teo
moldoveanca spune:
Cecilico nu mai fi trista sa stii ca Vladut a ramas dupa laringita si dupa antibiotic cu tuse cam 2 luni si muci.i-au trecut cand am ajuns la turci la soare la mare.Adica ideea e ca dupa viroze de astea mai puternice mai raman cu tuse si mucisori o perioada mai lunga
teo
papanash spune:
petele de pe obaji au disparut aproape de tot, insa pielea a ramas foarte rugoasa. oare cu ce sa-l dau ? am o crema de la mustela pt. vreme rece, cu lanolina. si de-alea naturiste cu galbenele, etc.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Greyeras, sora ta trece printr-un moment extrem de dificil, sa stai langa ea sa-i distragi atentia ( si noi functionam ca si puii nostri) spre orice, sa nu intre prea rau in depresie.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
cecilia L spune:
Andreea, eu nu l-am prea scos pe Cristi afara in ultimele zile(adica de joi cand am fost la dr.), avea rosu in gat,sincer imi pare rau, mereu l-am scos afara chiar daca avea mucisori, asa ca de maine iesim si noi afara, mai ales daca o sa fie soare,(mi-a fost frica, mai ales ca s-a racit vremea.)
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Roxana_G spune:
Cu dvd-ul se aude ca ar trebui multiplicat si distribuit, de abia l-a primit Sim si urmeaza sa iau si eu un exemplar sa il multiplic.
Gabriela, sa va fie de bine, ma bucur ca totul a fost super.
Cecilia, tin pumnii maine la doctor, desi nu cred ca e ceva grav. Ophtamesone N este antiinflamator, mult mai bun ca Vibrocil care este un simplu vasconstrictor. Primul nu e pentru desfundat nasul, numai pentru a trata inflamatia locala. Oricum nici eu (ca si Papanash) nu ii mai pun nimic in afara de Sterimar.
Greyeras,
imi pare tare rau pentru sora ta, a luat o decizie grea. Incearca sa o sustii cum poti, probabil nu ii va fi usor.
Papanash,
la noi situatia e mai bunicica. La Bubu cel putin. Sora-sa e la bunici, si vorba Andreei11, cum a iesit afara e iar infundata si tusitoare. Eu as inclina catre a nu da cu nimic pe rugozitatile lui Ghighi, o sa treaca ele cat inca e pe Claritine. Crema de galbenele am cam scos-o din uz dupa ce m-am dat o data si mai rau m-am iritat. Ceea ce a ramas e tot de natura alergica si nu sunt sigura ca ar face bine chimicalele din creme. Zic si eu, acum tu stii mai bine.
Moldoveanca, o sa se obisnuiasca mama ta de nu o sa mai vrea acasa.
Ce bunataturi ai primit?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Annisia spune:
Roxana, pai s-a discutat ca DVD-ul va avea o coperta personalizata, o maslina... Cum il iei tu si il multiplici? Asta nu era treaba lu' nenea filmaciosu'? Pai asa am filmat si io petrecerea, dar am vrut ceva special, nu?!
Micul Yanis creste mare
papanash spune:
Rox, nu stiu eu mai bine, ca nu m-am mai confruntat cu asa ceva. Si eu l-as lasa asa, sa vad daca evolueaza ( sper sa involueze).
ma intrebai de creioanele cerate, acum vreo saptamana a halit din ele, nu cred ca are legatura.L-am pacalit si in seara asta cu claritine, in schimb n-am reusit sa-i dau panadol, sper sa-i fie bine totusi, dupa ce a inghetat la maini si nas pe-afara i-am facut baie fierbinte, a bagat mult lapte si acum doarme.
eu trebuie sa bag o niste copane la tigaie, trebuie sa vina si tati .
filme Ghighi
papanash spune:
a iesit rezultatul de la exudatul nazal, nimic bacterian acolo, se speriase degeaba doctorita .
voi ati mai gasit karvol , pe unde ? eu am fost in 2 farmacii si nu aveau.
filme Ghighi