Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 20
Alexa.1983 spune:
Nature multumesc....vad ca si tu ai DPN pe 21.11 ?!?!.......inseamna ca la tine e bebe mai mare...la mine mai mic.....placenta e la fel....difera la AC si greutate.....nici nu mai stiu ce sa cred...sa ma panichez....sa respir...
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Amalia spune:
Fetele am primit SMS pe la 18:30 de la Babyzapi, dar cum eram afara cu David, vi-l reproduc abia acum: "bebe a inceput sa pape, a luat un pic in greutate si azi a papat prima data cu biberonul. Eu sunt bine, maine ma externez si bebe o sa mai ramana"
Iza te asteptam cu mare drag sa revii si sa-ti aduci si puiutul acasa cat de curand!
Este foarte bine ca a inceput sa ia deja in greutate!
Multa sanatate!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Alexa.1983 spune:
Amalia multumim de vestile bune.....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

alexa-rozi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Buna fetele....nu am apucat inca sa citesc din urma...si slava Domnului ca am ce recupera....nici nu ma prind exact cine si cum a nascut...... Vesti, dupa cum v-a spus si OanaIacovita ( saru'mana pui ):Herghelegiu nu a parut deloc incantat...a zis ca e mai mik la toate masuratorile cam cu 8 zile decat era normal ....are 2500 kg.....s-a intors cum trebuie DAR placenta e gradul 2-3 ( acum 4 sapt era 1 , si ffff ok) ceea ce inseamna ca nu se hraneste corespunzator si nu va fi un bebe mare iar o nastere normala ar putea fi prea dificila pentru el....NU stie exact de ce s-a facut placenta asa ptr ca indicii de rezistenta erau ok....doar mi-a zis ca-mi recomanda" repaus " , mi-au luat secretie din col si m-a urcat pe masa nu tu o cafea, un cico, o plimbare in parc,NIMIK....dupa care a facut un eco scurt de masuratori si atat.... Mai are careva placenta asa imbatranita si belele de genul asta???![]() ![]() ![]() ...Vine un la mami......Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() LAURA 36+ Deniel Alexi ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() AMR 3 sapt![]() ![]() ![]() |
mamiseli_11 spune:
Alexa hai ca nu e asa rau. In pare parte se potrivesc masuratorile mele cu ale tale. Eu am asa:
BPD=93.9
AC=290
FL=66
bcf=136
Diferenta la mine era ca estimase 2200 g iar la tine a zis 2500g. Placenta mea e gr2 spre 3 de maturitate iar acum 3 saptamani era gr. 1
Mihaela
36+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 4 saptamani
Olivia26 spune:
Cata, ce botic dragalas aveti voi acolo
. Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Isabela
, ce bine ca a inceput sa ia puiutul in greutate, ia sa vezi tu ce repede recupereaza el si-i intrece pe toti.
Ami, multumim pt vesti!
Olivia
38+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe
cata_myky spune:
multumim frumos.am uitat sa va zic sa cautati in albume
da sotul e vietnamez
doar ochii pare ca ii ate de la tati.
MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
elilov3 spune:
cata-miky ce puiut simpatic ai tu acolo 
sa iti traiasca sa va bucurati de el
loren@ pai asa te lauzi...heheinca un puiut mai apare ![]()

mai de diana ce mai stiti numai pot de curioasa...![]()
37+
Dimitrie
alexutza_26 spune:
Cata - sa va traiasca bebe Cristian..ce falcute are si ce botic
...dar ce probleme ati avut in maternitate??? 
Isabela -
te asteptam acasa cu mai multe detalii, bine ca Raphael a inceput sa pape...sa vezi de acum ce pune sunculite pe el![]()
Amalia - multumim ca ne tii la curent cu evolutia lucrurilor!!! 
Alexa - deci ..cum ziceam???
..eu zic sa nu intri asa repede in panica, poate ca intr-adevar cezariana ii este mai la indemana pt el...
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
33+
Theodora
PRINTZUL
AMR 6 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Ramo2007 spune:
Mav, Mendy, felicitari si refacere rapida!
Alexa, eu aveam placenta grad 2-3 la 31 de sapt si 1 zi
.M-a chemat dr. pe 3 noiembrie sa vedem cum stam...bebita avea atunci 1,552 si el balmajea tot de cezariana ca e in poz. pelvina...sper sa se intoarca pana la nastere.
Fetelor, aveti idee, dupa gradul 3 urmeaza si 4?Si daca da, ce se intampla daca imbatranetse placenta asa repede, il scoate pe bb mai repede?
Ramo
33+ 
Puiutul meu scump

nu tu o cafea, un cico, o plimbare in parc,NIMIK....dupa care a facut un eco scurt de masuratori si atat....