Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

cata myky- ce combinatie interesanta! o sa se faca un flacau super interesant. sa va traiasca si sa fie sanatos.
spuneai ca ai avut ceva probleme in maternitate. despre ce este vorba?

36+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

off mai fetelor ca am crezut ca mor in spital.pai dupa ce m-a deschis si l-a scos pe BB dr a ramas socat,avea cordonul de 2 ori pe dupa gitcind am auzit imi venea sa ii trag un picior la doc,norocul lui ca nu ma puteam misca.apoi mi-au zis ca e hipotermic si ca tre sa stea numai la mine in brate ca cica nu au ce sa ii faca sa il incalzeasca.
mi-au zis ca e prematur la 37 de sapt si 4 zile.imaginativa ca am luat-o razna,dei nu ma mai puteam oprii din plins.apoi nu minca si mi-a scazut in greutate si trebuit sa ii puna sonda sa il hraneasca.BB al meu pur si simplu nu avea putere sa suga.
de luni ne-a trimis la spitalul de copii unde s-au clarificat lucrurile si m-am mai linistit si eu.concluzia,BB sanatos tun dar mai puturos la papat.acum multumesc lui DD ca e bine si papa .mami are si ea laptic.pe 10 mergem la vaccin dar pina atunci cred ca ma duc o data la nenea pediatru sa il cintarim sa vedem daca a mai luat ceva in greutate.acum suntem bine.eu am zis si in spital ca daca vin acasa se pune pe mincat ca nu mai e stres.
taticind l-a vazut,ca noi nu eram siguri ca e baietel.
desi am vorbit cu moasa sa ii zica ca e fetita cind i l-a aratat ,si a reactionat destul de bine.cam astea probleme am avut noi in spital dar au trecut .

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN

http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mamiseli, nu te mai supara si speria ca daca este sa nasti esti in saptamana 37. Eu aveam cu Ana colul intredeschis la 34 de saptamani si deschis la 38 de saptamani, permitea indexul. Si ce crezi ca am nascut la 42 de saptamani. Dar la fel de bine puteam naste la 35 de saptamani. De-ar putea prezice doctorii data nasterii ce bine ar fi. E o mare loterie de multe ori si cred ca de aceea aici nu controleaza deloc colul. Si ma mai uit in carnetul meu de gravida de la prima sarcina, pai eu figurez cu col scurtat din saptamana 16 pana in saptamana 42, cred ca asa ii este felul lui.
Alexa, sincer mi se pare ca spune gogosi pe banda. Eu daca eram in locul tau il intrebam daca are vreun picnic in jurul DPN-ului la care vrea sa mearga? Cum sa fie bb prea mic pana la nastere, Stefanut al lui Ginye a avut la nastere in jur de 2,5 kg si a avut putere sa iasa si multi altii. Iar al tau baietele va avea undeva la 3 kg sigur, greutate care mie mi se pare numai buna. Iar despre placenta eu stiu ca asa este la termen, grad 2-3 de maturizare. Poate ai citit si tu ca Diana a avut la Ianca grad de maturizare 5, anormal era gradul 1 in saptamana 37.
Stii ce ma enerveaza ca nasti la o clinica privata, ii platesti, sa fie corecti cu tine. Nu-i cinstit, noi stam pe internet si citim multe dar alte mamici poate nu au timp sa caute informatii si stau panicate ca-i bb mic, ca-i placenta imbatrinita rau, urasc doctorii astia de la care o mamica pleaca suparata si speriata.
Mama ce m-am enervat.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cata-Myky sa-ti traiasca puiutul! Am vazut pozicile si e dulce foc!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am venit si eu de la dr. Vesti bune: toate analizele ok. Vesti proaste: durerile pe care le am cica ma pregatesc pt nastere. Colul s-a sters, deci mult nu mai e. Mai trebuie sa stau pana pe 7 nov ca sa nu fie prematura. stau numai la pat . sper sa rezist char mai mult, ca pitica mea e micuta.

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Cata-Myky,sa va traisaca puiul scump!Am vazut pozele si e tare scump...
Isa,o sa fie bine,bebele tau o sa fie sanatos si voinic!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR maxim 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Ladies,

Am ajuns acasa de la eco, dar sa va spun de Diana mai intai. Pe la ora 19, i-au montat peridurala, am vorbit cu ea si dupa, si spunea ca nu mai simte nimic, adica nu o mai dureau contractiile...pe la 19,20, cand eram in cabinet la dr, l-au sunat de la spital si l-au intrebat daca ii pot rupe membranele, pt ca se dilatase aproape de 6 si membranele pulsau...medicul a confirmat si asa au facut...pe la 19,45 am plecat de la cabinet, iar dr. urma sa se duca la spital, la ea...mi-a spus ca naste in maxim doua ore...

Noi am mai stat putin cu sotul Dianei si cand a sunat-o, pe la 20,45, ea spunea ca dr era acolo si ca ar mai dura extrem de putin...deci, e foarte posibil ca sa nasca exact in momentele astea, daca nu cumva s-a si intamplat deja...oricum, era foarte linistita, foarte calma, cred ca va avea o experienta diferita, mult imbunatatita fata de prima nastere...a vorbit numai la superlativ despre spital, era intr-o sala de travaliu, in care urma sa si nasca, pt ca patul se transforma in masa de nasteri...din pacate, sunt reguli foarte stricte si nu se poate intra cat este in travaliu, ca m-as fi dus sa o vad...va sta intr-una dintre rezervele foarte bune de-acolo, singura...cand primesc mesajul de la ea sau de la sotul ei, va anunt imediat!

La mine, totul e ok, am confirmat cezariana pt sambata...d-ra are 3100 gr, placenta de gradul 3, insa e in regula, mai am lichid...dr. spune ca va avea probabil mai mult la nastere 3300 spunea el, pt ca o simtea la palpare, asta pe langa eroarea aparatului de +/- 300 gr.

Alexa, sfatul meu este sa nu te duci la Iosup...si la el, si la medicul tau, intotdeauna ies placentele mai imbatranite si IR-urile mai mari...du-te la Medlife, cred ca Izabela ti-ar putea spune ce medici sunt buni acolo..parca era o dr, Steriu, daca nu ma-nsel, si Pelinescu, desigur, cu referinte foarte bune...chiar si dr. Chitescu era f ok, doar ca nu prea vorbeste...

Diana

37+ Sonia

AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

FELICITARI MAV!!! BINE AI VENIT BEBE ANTONIO!!!

HAIDE DIANA!!!

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Diamisha felicitari pentru vestile bune de la ecografie.Va avea o greutate ideala . Mai ai putin si gata iti tii puiuta in brate.

Sorina 32+ Radu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Capitolul 112

Mergi la inceput