Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 19
cata_myky spune:
mama frate da ce curg bebeii la odisee.am pus si eu pozici cu piticul meu.
MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
loren@ spune:
Mercic mult fetele
, dar mai am destul...oricum va tin la curent!![]()
Bianca Andreea
Larisa Elena
38 + 3 zile
A M R numai 1 saptamina si 4 zile 
Alexa.1983 spune:

Loreeeeen.....nu te speria bre.....Herghelegiu nu e ffffff comunicativ....si cand comunica
cred ca mai bine ar tacea.......m-o fi vazut nehotarata si s-a gandit sa ma "rezolve".....tu faci aruncatura cu "dop viteza"???......
te scuturi toata?...faci dansuri din

si dupa te mai uiti un pic in tampon
si mai tzopai un pic
....nu ti-e bine aci cu noi
?A?
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Carmendu nu iti face griji ca in acea perioada poate vom fi impreuna la medlife...avem acelasi DPN cred.. ..tu ce dpn-uri ai? Dupa UM si dupa ecografie? |
marisa, dpn-ul ecografic e pe 22, dar eu voi face cezariana si cred ca va fi undeva intre 9 si 15 nov. luni aflu mai multe de la dr. o sa vorbesc si cu anestezistul si o sa vreau sa cunosc si neonatologul. cine stie, poate ne vedem acolo si ne tinem de mana.

36+
Victorpozele noastre
loren@ spune:
Haha..tare Alexa
...bai eu ma minunez
..cind pun mainile sus unde are fundul si picioarele si le tin asa, simt ca imi iese cu capul prin
..si sunt sigura ca e mai mare decit Bia..na sa-i fac in sic lui T!![]()
Bianca Andreea
Larisa Elena
38 + 3 zile
A M R numai 1 saptamina si 4 zile 
Otiliav spune:
Aici sunt pozele cu bb Cristian.
Cata ce grasunel scump, ce botic face! Sotul tau este asiatic?
Fug sa citesc si eu vesti despre bb lui Mav. Diana am intels ca va avea epidurala.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre
Alexa.1983 spune:
Carmendu
pe 22 aveam si eu DPN....si cez mi-a plasat-o pe 17.11 ..........cu o vizita pe 12.11........hai nu pe bune......As deschide un pariu....ca o prind sau nu...
....daca nasti mai repede ma arunc pe burta......

Eu am pus datele mele de la ecografie.....dar nimeni nu zice cat are bebe ei la 36 sapt????? cum sta cu placenta??? NIMIIIIIIIK???

...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

nature spune:
Amalia, multumesc mult pt raspuns 
Alexa, uite, ca vad ca esti ingrijorata de masuratori, iti spun ce mi-a scris mie azi Iosup la eco :
AUA 37 sapt
GA 3g sapt si 3 zile
BPD 8.85 cm
OFD 10.77
HC 32.71
TAD 10.73
AC 34.13
FL 7.12
HC/ AC 0.96
greutate 3190 g +/- 466 g
placenta postero= laterala stg, grupa a 2-a, grosime maxima 42 mm, structura - gradul 2/3 maturitate
BCF 141
Daca te linisteste, poate te duci si la Iosup...
Sorvint spune:
Cata ce puiut scump ai tu acolo. Ce frumos si linistit doarme. Este un ingeras. Sa iti traiasca si sa creasca mare si sanatos
Sorina
32+
Radu
pozele mele

ca n-ai poze decat cu burtik!!!