Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Alexa - si unde-i buba??? ca eu sincer nu o vad!!!! - adik gandeste-te ca pot exista erori la masuratori, oricum pana la cezariana mai sunt aproape 3 sapt timp in care bebe mai ia sigur in greutate....cat despre placenta..e ok in luna a 9-a, eu asa gandesc, o fi imbatranit si ea....hai fii barbata si capul sus, sincer nu vad de ce a pus problema asa Herghelegiu!!!!! de la mine multi ici

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

AMR 6 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

alexa, nici eu nu inteleg - cum adica un bb care are acuma 2500g si sanse sa mai ia nu ar avea putere sa se nasca normal?

mie nu imi zice niciodata nimic de gradul de maturare a placentei - la voi am auzit prima data. nici nu stiu cum i-o zice pe olandeza. planceta stiu in traducere "mot a mot" e "biscuite matern" - moederkoek

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Felicitari Mav, nu pot sa cred....am ramas noaptea singura pe forum,aaaai????!!!!!....( dar nu se dusese bre la control??

Mendy sa-ti traiasca fetitza....sa NE bucuram de ea...!!!

Continuare:....col inchis....sa ne vedem iar pe 12 noiembrie la un control....si preventiv mi-a tras o programare de cezariana pe 17 ( pe principiul ca bebe nu va mai creste mult din cauza placentei si ca e mai bine cezariana pentru el)....ma rog....si e o intrega pov de placenta scrisa cu formatiuni si chestii, animalutze, purcelusi pe ea...

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

MAV FELICITARI SA ITI TRAIASCA MINUNEA DE BAIAT, FLACAU NU GLUMA
REFACERE RAPIDA SI LAPTIC PT BB !!!

mama fetelor saraca ce o mai fi patimit...sanatate multa ii doresc
alexa si eu ca si fetele nu vad mai nimic asa rau...eu zic ca doc decide daca bine sau rau...cand te mai vede...nu ti-a dat nimic...
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ma duc sa scot copilul in parc la joaca...acu' ca tot incep sa-i vina prietenii afara.. Sa fiti cuminti pana ma intorc...incep si eu ca Mirtha ..deh, are grija sa ma "oxigenez"
La pranz vroiam sa-l culc pe el si sa stau si eu pe net cu voi...dar neeeeh...sa ma culc si eu, ca poate e obosit bebe si eu il stresez cu statul la calculator..si m-a facut de am dormit si eu 2 ore . Deja ma intreb cine o fi parintele aici...
Puiul mamei drag!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

HAI DIANA!!!

nah acu ma infricai te pomenesti ca urmez...
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Amalia - ce frumoooss, ce baiat mare ai! sa-ti traiasca!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

AMR 6 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Anesde ce ai mers sa-i taie ata lui Remus, cine te-a trimis. De ce se face asta?

34 +

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

fetelor, mai stiti ceva de babyzapi. parca am inteles ca azi vine acasa. vine cu bebe, sau il lasa acolo, la incubator?
eu speram ca o sa nasc in aceeasi perioada cu ea la medlife.
bebecris , [b]cata-miky[/b- va asteptam cu povesti si poze cu bebeii.

36+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

alexa- si la mine era placenta ge 1 la herghe la 33 sapt si la 35 de sapt la o alta eco era gr 2-3. dar dr nu s-a panicat. stai linistita. e ok.

36+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput