Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

acum am aflat si eu ca a nscut Mavvvvvvvvvvbb Antonio a avut 4200g si a primit nota 10,nascut vaginal,Bravooooo Alinaaaa refacere rapida si muuult laptic

hai Diana
Felicitari Mendy,sa va traiasca puiutul

Mamica stralucitoare
39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

lorena, - si tu brutus? pierdusi dopu?! si tu eli?
pe mine m-ati speriat rau cu dopu asta. ma gandesc serios sa folosesc bideul in loc de wc, ca poate surprind dopu in delict flagrant si ii vin de hac! sa nu sara ca la sampanie, ca se duc toate bulele!!!!

36+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Dandusa multumim mult, ca amanuntele nu le stiam!
Bravoooo Mav multa sanatate si tie si lui bebe Antonio! Esti o mamica super curajoasa si puiutul tau ti-a facut un cadou pe masura efortului depus de tine, luand primul 10 din viata lui!

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

acum am aflat si eu ca a nscut Mavvvvvvvvvvbb Antonio a avut 4200g si a primit nota 10,nascut vaginal,Bravooooo Alinaaaa refacere rapida si muuult laptic

hai Diana
Felicitari Mendy,sa va traiasca puiutul

Mamica stralucitoare
39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Carmendu am ras de numai! Parca te si vad!

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

lorena, - si tu brutus? pierdusi dopu?! si tu eli?
pe mine m-ati speriat rau cu dopu asta. ma gandesc serios sa folosesc bideul in loc de wc, ca poate surprind dopu in delict flagrant si ii vin de hac! sa nu sara ca la sampanie, ca se duc toate bulele!!!!

36+ Victor
pozele noastre

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Nature super rezultate de la ecografie! Ai o bebelina mare si sanatoasa! Nu-ti fa ganduri cu dopul ala, ca nu toata lumea apuca sa-l vada ...oricum nu simti nimic in mod deosebit..decat ca vezi niste bucatele mai mari si gelatinoase pe lenjerie...dar dupa cum se vede, sunt gravidute care umbla "desigilate" de multa vreme si n-au de gand sa nasca.
Multa sanatate si pupici Ilincai grijulii!

Citat:
citat din mesajul lui nature

Felicitari MAV si MENDY, sa aveti copii sanatosi si sa aiba mult noroc.Diana, ma gandesc ca acum te chinui...uf, lasa ca trece....

Eu ca deobicei citesc tot ce scrieti, zilnic, dar nu prea apuc sa raspund..Important e ca sunt la curent cu toate emotiile de aici :))

Eu raportez azi o ecografie pt BB din burtica. Are 3,2 kg si e OK, ar trebui sa se nasca, dupa acum arata masuratorile, in jur de 17 noiembrie. Aseara am crezut ca o sa nasc, nu am dormit DELOC, dar DELOC, burta imi salta in toate partile si aveam senzatia ca daca ma ridic imi iese bebelusul ( daca nu pe jos, macar pe la ficat, prin nas, gura - nu mai pot, e peste tot , nu mai are loc, mititica, si da din picioruse si din manute cu mare hotarare). Totusi ar mai fi 2-3 sapatamani bune pana la due date, asa ca incerc sa stau cumintica si sa o mai tin un pic la copt.

ILinca e o scumpa, nici ea nu mai are rabdare, vrea sa isi vada surioara, i-am facut impreuna bagajul, in seara asta vreau sa montam patutul, e foarte incantata si sper sa o tina. Am inceput demult sa ii spunem ce bine o sa fie cu BB, dar ca o sa fie si momente grele, in care BB o sa planga, fie zi fie noapte, ma rog , tot tacamul, ca sa nu fie luata prin surprindere.

Imi spuneti si mie ceva, pls? Cum se simte ( cum stii) cand pierzi dopul? Se intampla treptat? Nasti imediat dupa? Oi fi eu la a doua sarcina, dar nu imi amintesc nimic legat de subiectul asta...Prima data m-a chemat dr la cezariana cu vreo 3 zile inainte de due date, m-a taiat si gata, nu cred ca am apucat sa pierd nici un dop.Asa sper sa se intample si acum, sa nu am parte deloc de contractii, dar sa vedem....

Va pup

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Wow, ce inceput de saptamana in forta!!! Mendy, Mav,, felicitari!!!
Diana, curaj!!!
Bertha, stai cumintica...
Lorena, Eli, o sa fie bine!
Alexa, nu stiu ce sa zic... chiar asa sa se schimbe lucrurile in 4 sapt...? Dar stai linistita ca bb e bine!

Fetelor, exista contractii si daca ai doar dureri dar burtik e relaxata?

manu 32+ +

AMR 4-5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Olivia26, anes, alexutza_26,elilov3, . Am luat acu' un paracetamol. Sper sa bage frica in virus si sa scap de raceala. Oricum nu am de gand sa iau mai mult de 2-3 pe zi.

bertha, ai grija de tine. Cred ca ar fi bine daca ai putea sa te relaxezi si sa te odihnesti. Iti tin pumnii sa te lase durerile cu no-spa.

Diana21, nastere usoara!!!!!!!!

Diamisha, Madaluta, multumim de vesti.

mav, felicitari!!!!!! Refacere usoara si rapida. Sa va traiasca bebe Antonio, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.

Am fost si la cosmetica si i-am facut freza dansei. Tuns, frezat, aranjat...fremos, domle. Daca scap de raceala poate oricand sa vina bebe, ca io mi-s pregatita.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

38s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Alexa eu una nu vad nimic alarmant in masuratorile tale de la eco. Sincer nu inteleg unde sunt problemele... Gradul de maturizare al placentei este normal la varsta asta a sarcinii. Ma uitam pe penultima mea ecografie care este de la 35 de saptamani si 4 zile...era grad 2 de maturizare, iar ca si greutate bebe avea 2690g, deci apropiat de al tau.
Cu toate acestea, nu mi s-a recomandat repaus si doctora s-a aratat incantate la rezultate.
Nu mai inteleg cum apreciaza doctorii astia..

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Buna fetele....nu am apucat inca sa citesc din urma...si slava Domnului ca am ce recupera....nici nu ma prind exact cine si cum a nascut......

Vesti, dupa cum v-a spus si OanaIacovita ( saru'mana pui ):

Herghelegiu nu a parut deloc incantat...a zis ca e mai mik la toate masuratorile cam cu 8 zile decat era normal....are 2500 kg.....s-a intors cum trebuie DAR placenta e gradul 2-3 ( acum 4 sapt era 1 , si ffff ok) ceea ce inseamna ca nu se hraneste corespunzator si nu va fi un bebe mare iar o nastere normala ar putea fi prea dificila pentru el....NU stie exact de ce s-a facut placenta asa ptr ca indicii de rezistenta erau ok....doar mi-a zis ca-mi recomanda" repaus " , mi-au luat secretie din col si m-a urcat pe masa nu ma asteptam....asa "dezbraca-te"..nu tu o cafea, un cico, o plimbare in parc,NIMIK....dupa care a facut un eco scurt de masuratori si atat....Mai are careva placenta asa imbatranita si belele de genul asta???

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Malinas multa sanatate! Deja te-au "doftoricit" bine fetele noastre, nu mai are rost sa-ti repet si eu! Ai grija de tine si sa fuga virusii aia cat mai repede!

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Maav - felicitari mamico!!!! deja pana acum este cel mai mare bebe de la noi si nascut natural!!Refacere rapida laptic mult si sa veniti sanatosi acasa cat mai repede!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

AMR 6 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput