Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

MAV, Bravo!!! Ai nascut natural pana la urma! Felicitari mamico! BB Antonio bine ai venit pe lume!

HAI DIANA

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ce tare....Felicitari Mav.....sa-ti traiasca grasunelul.

Nastere usoara Diana. Sa-ti vezi cat mai repede bebele.

Mendy felicitari pt bebelina. Sa fie sanatoasa

38+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alexa te asteptam cu detalii...de ce esti necajita?
oanaiacovita multumesc ca ne-ai transmis!

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Imi cer scuze ca dau buzna!
Am vazut ca intrebati ce a facut Alexa la eco...mi-a dat mie sms ca a plecat cu treaba.
Ea zice ca nu e f bine (desi eu o contrazic), bb are 2500 gr, placenta de maturare 2, este mai mic cu 8 zile si nu o va lasa sa nasca natural. A programat cezariana pe 17 nov.Cam atat stiu!

Nasteri usoare in continuare!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Bertha ma bucur ca esti acasica si mai ales ca a reusit sa te vada doctorul! Stai linistita ca bebe sigur mai sta cuminte in garsoniera lui o vreme!

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Dragi mamici, va multumesc din suflet pt sustinere! Un si o pt fiecare!

Tocmai am revenit de la spital. Am reusit sa-l prind pe dr intre doua operatii super-urgente, daca intarziam 5 min, nu-l mai prindeam. M-a consultat, a zis ca nu-s in travaliu, colul e luuuuung si f bine inchis, m-a trimis acasa cu o reteta in manuta, respectiv Gynipral, No-spa si Augmentin. Nu mi-a picat fisa sa intreb de ce mi-a dau antibiotic, mi-e necaz acum. M-a intrebat daca ma ustura cand urinez, i-am spus ca nu. A ramas sa-l sun deseara sa-i spun cum ma mai simt.
Problema e ca eu ma simt la fel de prost, abia m-am imbracat, nu mai spun ca abia m-am urcat pe masa aia urata.
Of, vreau sa mai stea bbelina acolo, macar sapt asta, sa ajungem la 37 sapt.

Va mai tin la curent!
Multumesc inca o data pt interes si sustinere!

Edit: ma duc sa incerc sa stau putin in pat, sper sa reusesc.

Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Loren@ incepi si tu sa te desigilezi?
Mai fetelor, da' voi nu ati auzit ca nu e frumos sa va bagati in fata?. Suntem altele la rand acum...

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Eu am inceput sa pierd dop!

Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 3 zile
A M R numai 1 saptamina si 4 zile

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Felicitari MAV si MENDY, sa aveti copii sanatosi si sa aiba mult noroc.Diana, ma gandesc ca acum te chinui...uf, lasa ca trece....

Eu ca deobicei citesc tot ce scrieti, zilnic, dar nu prea apuc sa raspund..Important e ca sunt la curent cu toate emotiile de aici :))

Eu raportez azi o ecografie pt BB din burtica. Are 3,2 kg si e OK, ar trebui sa se nasca, dupa acum arata masuratorile, in jur de 17 noiembrie. Aseara am crezut ca o sa nasc, nu am dormit DELOC, dar DELOC, burta imi salta in toate partile si aveam senzatia ca daca ma ridic imi iese bebelusul ( daca nu pe jos, macar pe la ficat, prin nas, gura - nu mai pot, e peste tot , nu mai are loc, mititica, si da din picioruse si din manute cu mare hotarare). Totusi ar mai fi 2-3 sapatamani bune pana la due date, asa ca incerc sa stau cumintica si sa o mai tin un pic la copt.

ILinca e o scumpa, nici ea nu mai are rabdare, vrea sa isi vada surioara, i-am facut impreuna bagajul, in seara asta vreau sa montam patutul, e foarte incantata si sper sa o tina. Am inceput demult sa ii spunem ce bine o sa fie cu BB, dar ca o sa fie si momente grele, in care BB o sa planga, fie zi fie noapte, ma rog , tot tacamul, ca sa nu fie luata prin surprindere.

Imi spuneti si mie ceva, pls? Cum se simte ( cum stii) cand pierzi dopul? Se intampla treptat? Nasti imediat dupa? Oi fi eu la a doua sarcina, dar nu imi amintesc nimic legat de subiectul asta...Prima data m-a chemat dr la cezariana cu vreo 3 zile inainte de due date, m-a taiat si gata, nu cred ca am apucat sa pierd nici un dop.Asa sper sa se intample si acum, sa nu am parte deloc de contractii, dar sa vedem....

Va pup

Mergi la inceput

Mamiseli ma bucur ca sunteti in aceeasi varianta! Cu colul deschis se poate sta mult si bine, stai linistita. Nasa lui David a stat din saptamana 35 pana dupa 39 si un pic cand a nascut natural!
Te pup dulce, multa sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Ma chinui sa citesc din urma de 2 zile si nu mai reusesc. Noi suntem aproape bine, tot 2 in 1. Am fost sambata la control, col scurtat, permite controlul, cu alte cuvinte, deschis. Primit instructiuni stat in pat cu 6 pastile de no-spa pe zi si sa nu ma misc de acolo. Ca sa fie totul perfect, masuratorile la eco au iesit nasol de imi venea sa plang acolo. Capul e de 38 de saptamani si femurul de 32 ca nu mai stia dr ce se intampla. Am zis ca poate nu era pozitia buna si de aia iesea nasol la piciorus. Daca aveti pareri, explicatii, va rog spuneti. Urmatorul control vineri si sa vedem cand intram la cezariana.

Felicitari Steliana, esti super tare. Mendy, sper ca totul a decurs bine si la tine. Nu stiu daca mai sunt mamicute praspete ca sunt abia pe la inceputul cap trecut si cred ca mai dureaza ceva pana ajung la zi.

Va multumesc pt ca ati intrebat de mine. Voi incerca sa mai intru macar de un mesaj. Va pup dulce.

Mihaela 36+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 4 saptamani

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nglcarmen1 spune:

Felicitari Mav si Mendy sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi...

si Tu Diana nastere usoara, presimt ca in curand iti vi tine bebeu in brate

Fetele de vreo 2 saptamani am contracti dar nu sunt regulate. Ma trezesc noaptea de veo 4 ori si fac niste curse prin casa.
Unele contrati sunt chiar dureroase. Si ultima data cand am fost la doctor mi-a zis :" Nu cumva sa nasti saptamana viitoare ca nu stiu ce iti fac" asta mia zis acuma o saptamana. oare ce sa cred? ca nasc saptamana asta?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mav- felicitari, doamna! bebe antonio, bine ai venit pe lume. sa fii sanatos si voios!

diana- scot agitatele pentru tine.
asa cum a spus diamisha, esti pe maine bune. sa ai o nastere usoara si sa vina bebe repede si sanatos pe lume.

36+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Buna fetele....nu am apucat inca sa citesc din urma...si slava Domnului ca am ce recupera....nici nu ma prind exact cine si cum a nascut......

Vesti, dupa cum v-a spus si OanaIacovita ( saru'mana pui ):

Herghelegiu nu a parut deloc incantat...a zis ca e mai mik la toate masuratorile cam cu 8 zile decat era normal....are 2500 kg.....s-a intors cum trebuie DAR placenta e gradul 2-3 ( acum 4 sapt era 1 , si ffff ok) ceea ce inseamna ca nu se hraneste corespunzator si nu va fi un bebe mare iar o nastere normala ar putea fi prea dificila pentru el....NU stie exact de ce s-a facut placenta asa ptr ca indicii de rezistenta erau ok....doar mi-a zis ca-mi recomanda" repaus " , mi-au luat secretie din col si m-a urcat pe masa nu ma asteptam....asa "dezbraca-te"..nu tu o cafea, un cico, o plimbare in parc,NIMIK....dupa care a facut un eco scurt de masuratori si atat....Mai are careva placenta asa imbatranita si belele de genul asta???

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput