Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 13
Amalia spune:
MAV felicitari!!!!!!! Sa-ti traiasca bebe Antonio si sa fiti sanatosi!! 

Madaluta iti multumim mult pentru vestea buna!

| Citat: |
citat din mesajul lui madaluta![]() ![]() a nascut mav![]() ![]() ![]() Nu stiu mai multe detalii pt k nici tati de bb antonio nu stia inca. A nascut normal si sunt bine amandoi.Cand aflu mai multe detalii va tin la curent Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+ Briana Amelia (08.05.2008) www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Otiliav spune:
Felicitari Mav curajoaso, refacere usoara!Bine ai venit pe lume Antonie Gabriel, sa fii sanatos, norocos, cuminte si sa aduci multa bucurie in casa parintilor tai!

Hai Diana!

Diamisha, inteleg ca Diana naste cu Marian Iliescu, wow ce schimbare de situatie. Eu ma asteptam deja sa fi fost la control de dimineata ca de aseara avea dureri. Stii daca a mai prins epidurala?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre
loren@ spune:
Bravos Mav
...uite ca ai nascut si natural!
Sanatate multa, refacere rapida si mult laptic!
Bianca Andreea
Larisa Elena
38 + 3 zile
A M R numai 1 saptamina si 4 zile 
nebunica-zapacica spune:
Diamisha, Madaluta
multumim pentru vesti!

Felicitari, Mav, recuperare rapida
si
Bine ai venit bebe Antonio, sa cresti mare si sanatos!!!

Diana
nastere usoara si bebe sanatos!!

A inceput in forta saptamana asta, in ritmul asta nastem toate pana in decembrie
Sa vina bebeii!!!
38+
Victor Nicolas
AMR 2 SAPTAMANI!!!!
diamisha spune:
Felicitari, Mav! Sa-ti traiasca bebe Antonio de mamica foarte curajoasa, care a nascut natural un baietzel asa mare!!!!
Wow, am inceput saptamana in forta, doi bebelushi deja (Mendy si Mav) si o nastere in desfasurare (Diana21)!!! 

Diana
37+
Sonia
AMR 5 zile
mamiseli_11 spune:
Bine ai venit pe lume bebe Antonio. Felicitari Mav.
Hai Diana!! Cred ca in seara asta si la tine vine bebe
Diamisha poate revii tu cu mai multe detalii de Diana. Ma bucur ca a ajuns la dr tau si nu s-a rupt cerclajul. Dr cealalta pare o incompetenta.
Fetelor, va mai sar mut doapele??![]()
Eu am descoperit cu stupoare ca burta mea este foarte lasata. A fost vizibil si pentru mine in oglinda.
In alta ordine de idei, am verificat masuratorile de la eco, cele care ziceam eu ca sunt nasoale, dar, sunt BUNE. Diametrul biparietal e la limta superioara la 36 de saptamani, iar femurul si circumferinta abdominala sunt la mijlocul graficului pt 36 saptamani. Iar ca greutate ar fi cam 2600 g nu 2200 cum a zis dr. Macar sunt mai linistita.
Mihaela
36+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 4 saptamani
diamisha spune:
Da, Oti, naste cu dr. Marian Iliescu si este foarte linistita si increzatoare in el, chiar daca l-a cunoscut cu o ora si jumatate in urma...spunea ca ar vrea sa ramana pacienta lui si dupa ce naste...si eu sunt foarte linistita ca este pe maini bune...am vorbit din nou la tel cu ea, era in sala de travaliu si astepta epidurala...spunea ca arata foarte bine acolo, e in aripa noua de la Filantropia...oricum, realmente a ajuns in ultima clipa inainte sa i se rupa colul...
Diana
37+
Sonia
AMR 5 zile
ginye55 spune:
FELICITARI MAV SA TRAIASCA BEBE ANTONIO-GABRIEL!
MAV REFACERE RAPIDA!
HAI DIANA! NASTERE USOARA!

Alra in spital se dadea NAN si APTAMIL.In ceea ce priveste ragaiturile, eu prima data cand l-am auzit pe al meu cum face m-am seriat. Sa scap si copilul din brate.
Asa mic si asa forta...
ginye
Eduard Stefan
Stefanut
Amalia spune:
DIANA nastere cat mai usoara si muuulta sanatate tie si lui bebe!
Abia asteptam vestile bune!!!
Diamisha multumim ca ne tii la curent!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel