Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Alexa - de ce sa fii suparata iubita??? Ce anume te nemultumeste - gretatea, pozitia sau programarea la cezariana???Orcum bebe mai creste ,...hai ca te asteptam cu povestea

Mamiseli - clar nu a masurat bine, pt ca daca era atata disproportionalitate se putea vedea si la alte masuratori...cat priveste dopul si colul ...habar nu am

Malina - ia un paracetamol macar, ca mai rau decat febra nu are ce sa-ti faca!!!

Alra - sanatate micutei!!!

Dandusa....ce ne mai zici nou despre Mav????

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

AMR 6 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mamiseli ma altur fetelor probabil nu a masurat cum trebuie...lasa morcovul ca u ajuta cu nimica
malinas ai auzit fetele numai sta baga paracetamolul...ceiutul, cat mai multe lichide..cu cat mai mult cu atat mai bine ...sanatate
bertha ne bucuram ca a fost doar o alarma falsa...sa mai stea bb acolo
loren@ si tu ...chiar ca sar doapele...parca e revelionul...cine zisa ca nu mai stiu
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Alra multumesc pt informatii! Nu stiam ca exista astfel de lapte. O sa ma interesez.

Loren Hai ca mai e putin!

ginye Eduard Stefan

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

FELICITARI MENDY MAMICO
Refacere rapida si bebelina papacioasa !

Criss 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Ladies,

Diana21 este la spital, cu dilatatie 4!!!! Pana la urma naste cu medicul meu, dr. Iliescu, la care a ajuns acum o jum de ora, cu dureri, si i-a scos firul de la cerclaj in ultimul moment inainte sa se rupa...Dr aia la care a fost ieri ar fi trebuit sa i-l scoata, nu s-o trimita acasa...

Acum este la internari, dar se va duce direct in sala de travaliu.
Diseara, la ora 7 pm, ajung si eu la ultima eco, asa ca voi mai afla vesti fie direct de la Diana, fie de la doctor...Dar, vorba Dianei, pana cand ajung eu la cabinet, e posibil ca ea sa fi nascut...Au inceput durerile in urma cu o ora si deja avea dilatatie 4!!!! Aaaa, si azi mai scosese o bucata serioasa de dop!

Cred ca la odiseea asta se naste pe repede-inainte, asa ca fetele cu dopuri pierdute, mi se pare ca pe la noi nu prea trec doua saptamani pana la declansarea travaliului...

Mendy, sa-ti traiasca fetitza si sa te recuperezi repede dupa operatie!!!

Mav, nastere usoara! Sper sa treci cu bine peste travaliu...

Alexa, te asteptam cu amanunte, o sa recupereze bebe in 3 saptamani, sunt convinsa...iar cu cezariana, nu stiu ce sa-ti spun, vorbim saptamana viitoare cand voi sti exact cum e...

Mamiseli, sigur e eroare de masurare...6 saptamani diferenta??? e enorm...unei prietene de-ale mele i-a spus medicul, de altfel un ecografist vedeta pe-aici, ca talpa/laba piciorului baietzelului ei este egala cu lungimea tibiei...asta la morfo de trim 3...asa ca e plin de greseli, nu te ingrijora foarte tare...

bebecris, te-asteptam sa revii si sa ne povestesti...

Ami, Eli aveti burtici frumoasa si cam...joase...atentie la dopuri, da??!!!

Lorena, tu esti ultima cu dopul, nu??? Dar tu vrei sa nasti mai repede, asa ca scoatem majorete pentru tine...

Diana

37+ Sonia

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

a nascut mav

Nu stiu mai multe detalii pt k nici tati de bb antonio nu stia inca. A nascut normal si sunt bine amandoi.Cand aflu mai multe detalii va tin la curent

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Diana, nastere usoara!!!

Multumim, Diamisha. Bine ca i-a scos firul la timp! Bafta la echo diseara, sa ne aduci vesti bune!

Loren@, ceva semne in plus? Hai Larisa ca te asteapta Bia la joaca!

Olivia 38+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Wooow....

DIANA

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

AMR 6 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

a nascut mav

Nu stiu mai multe detalii pt k nici tati de bb antonio nu stia inca. A nascut normal si sunt bine amandoi.Cand aflu mai multe detalii va tin la curent

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Bravo Mav!!! Felicitari, mami, sa fiti sanatosi iar tu sa te refaci repede, repede! Bun venit, bebe Antonio!

Multumim pt vesti, madaluta.

Olivia 38+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Alra multumesc pt informatii! Nu stiam ca exista astfel de lapte. O sa ma interesez.

prietena mea ii dadea Aptamil AR (antireflux) de la Milupa. in romania stiu ca nu exista aptamil ci milumil care din cate stiam eu e "Aptamil Extra". noi tot aptamil am dat laurei ca completare, mai intai simplu si apoi varianta "extra" care e cu niste fibre in plus pentru copiii fometosi.

sper sa gasesti o varianta anti reflux a oricarei firme, pediatra ar trebui sa stie.

stiu de la prietena mea ca trebuie facut sa suga cat mai mult la sticla, nu sa halpaie, si trebuie pus la ragait bine si des.

laura sugea o ora la o sticla (o ora, mai!!!) si nu a avut nici reflux nici colici si de pe la 3 luni nici nu mai ragaia. cand era mica de tot insa ragaia ca un om mare care a baut bere. daca ieseam cu ea pe undeva si ii dadeam biberon se uita lumea ciudat la noi . era haioasa la "prematuri", 2 kile jumate de om care ragaia ca un purcel, hihi.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput