Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Malinasai grija de tine.

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Multumesc alra, o sa incerc cu paracetamol. Sper sa aiba efect.

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui malinas
Dati-mi si mie o idee, ce sa fac sa-mi scada febra si sa nu mai fac . De cateva zile ma lupt cu o viroza si azi, prima data, am facut si febra .Am luat vitamina C si acum mi-a scazut, dar...nu stiu cata vitamina C pot sa mai iau.

paracetamol simplu. dr meu de fam mi-a zis sa iau fara jena pana la 5 pe zi parca (sau 8, nu mai tin minte ). eu am inteles ca lui bb din burta nu ii place la caldura prea mare si dr mi-a zis ca a avea febra e mult mai rau decat a lua paracetamol.

Vacanta cu Laura in Romania

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

38s + poate Vlad (dar mai negociem)

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 32+
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Eu am inceput sa pierd dop!

Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 3 zile
A M R numai 1 saptamina si 4 zile

L-ai sunat pt dr.T????

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

AMR 6 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Pai e numai inceputul si cum data trecuta a durat 1 sapt. de cind am pierdut dopul pina am nascut, astept....nu uit de Felicic care a stat 1 luna fara dop!

Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Miky, multumim pt vestile bune. Ce bine ca vine acusi acasica.

Mamiseli, nu stiu ce sa spun, stiu doar ca la mai toata lumea exista un oarecare decalaj, depinde si de cum masoara dr si de echograf. Eu zic sa stai linistita si vezi vineri mai bine, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi.

Bertha, ma bucur ca nu esti in travaliu, lasa sa mai stea bebe la caldurica vreo saptamana.

Malinas, sa treaca febra la fata. Paracetamol(simplu, sa nu fie sinus), ceiut cu lamaie, odihna si eventual Oscillococcinum.

Oanaiacovita
, multumim pt vestile despre Alexa.

Loren@ ce-ti ziceam ca pierzi iar pedichiura...

Olivia 38+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

monicus

Sper doar sa nu nasc acum, cand sunt cu nasul infundat . Asta e tot ce-mi doresc acum. Si normal...ca-mi doresc sa scap cat mai repede de raceala.

Ma duc sa ma pregatesc de cosmetica. Ma duc acusica sa-mi fac "freza", mai bine sa fiu pregatita .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

38s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Lorena pai ce facem? Gata? Si io...? Cand..?

38+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Amalia am inceput sa iesim chiar de azi. Am fi vrut de ieri dar ne-am cam corconit , nici vreme nu era prea placuta si nu ne-a stimulat asa ca azi am profitat de cerul senin si temperatura de cca. 16 grade si am facut o plimbarica de 5 minute printre blocuri.
Am inteles ca maine vor fi undeva spre 20-22 de grade deci s-ar putea sa stam ceva mai mult.
Am urmarit si eu filmuletele cu dr. Ana Culcer si pot spune ca info. de acolo cu info din cele 2 cursuri m-au ajutat sa nu intru in panica atunci cind sugea doar 15 minute. Ca ramineam cam dezamagita sa iti spun sincer. Dar dupa ce am vizionat filmuletele parca m-am mai relaxat in privinta asta.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mirtha tare mult mi-a placut replica asta cu plimbarea! Ma bucur ca bebelina papa atat de bine...super intervale aveti intre mese!
Afara de cand ati inceput sa iesiti?

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha
Bei sa nu mai nasteti careva ca merg c Pitica la plimbare !

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Olivia las ca nu nasc eu asa repede...m-am si pus sa maninc chiftele cu usturoi ca sa fiu sigura ca nu ii dau un damf in fata doctorului!
N-am inteles de ce trebuie cezariana la Alexa!
Bebecris sa ajungeti cu bine acasa si sa va intrati in normalitate...pupici!
Mendy sa-ti traiasca minunea in roz!
Mav hai ca azi nasti...bine ca ai facut ieri poze la burta!
Hera las mai ca mai am mult pina nasc...am eliminat doar o bucatica mica de dop...nu te las eu singurica pe la Elias!
Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mamiseli sigur nu a masurat cum trebuie! Mie imi masurase manuta, in loc de femur, cand intrasem in travaliu! Eu zic ca este o eroare de masurare!

Alexa, este bine mami, BB mai creste pana la nastere!

Mirtha, stati biinee!! Fetele stiu ca am mai povestit... Remus adoarme dupa 5,10,15 min de supt . Sper sa se regleze. Si el are pauze de 2-4 ore intre supturi. Acuma daca se satura...nu stiu, dar cred ca ar plange, nu?
Noi iesim "la plimbare" pe balcon (se vede in pozele de la semnatura). O singura data am iesit la ORL (i-a "piscat" putin atisoara de la limbuta).

malinas are dreptate alra...ia paracetamol dar eu zic mai putin...cate 3/zi. Este permis in sarcina.

Ginye, si pe mine ma doare sufletul sa il vad chircindu-se de durere de burtica! Pup pt. Stafanut!

lorena, si tu mami?

Edit: ma apuc sa vizualizez filmuletele dr. Culcer!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Fetelor, intrebare de om tampit: daca am colul deschis inseamna ca am pierdut dopul? Sau urmeaza? Ca eram asa de zapacita la dr ca am uitat sa intreb.

Si eu zic ca nu a masurat bine ca prea sunt date peste cap masuratorile. Asta nu ma impiedica, in schimb, sa stau cam cu morcov pana vineri cand merg iar la control.

Mihaela 36+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput