Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 10
oanaiacovita spune:
Imi cer scuze ca dau buzna!![]()
Am vazut ca intrebati ce a facut Alexa la eco...mi-a dat mie sms ca a plecat cu treaba.
Ea zice ca nu e f bine (desi eu o contrazic), bb are 2500 gr, placenta de maturare 2, este mai mic cu 8 zile si nu o va lasa sa nasca natural. A programat cezariana pe 17 nov.Cam atat stiu!
Nasteri usoare in continuare!

Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Am vazut ca intrebati ce a facut Alexa la eco...mi-a dat mie sms ca a plecat cu treaba. Ea zice ca nu e f bine (desi eu o contrazic), bb are 2500 gr, placenta de maturare 2, este mai mic cu 8 zile si nu o va lasa sa nasca natural. A programat cezariana pe 17 nov.Cam atat stiu |
Multumim pentru vesti!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR maxim 3 SAPTAMANI
mamiseli_11 spune:
Ma chinui sa citesc din urma de 2 zile si nu mai reusesc. Noi suntem aproape bine, tot 2 in 1. Am fost sambata la control, col scurtat, permite controlul, cu alte cuvinte, deschis. Primit instructiuni stat in pat cu 6 pastile de no-spa pe zi si sa nu ma misc de acolo. Ca sa fie totul perfect, masuratorile la eco au iesit nasol de imi venea sa plang acolo. Capul e de 38 de saptamani si femurul de 32 ca nu mai stia dr ce se intampla. Am zis ca poate nu era pozitia buna si de aia iesea nasol la piciorus. Daca aveti pareri, explicatii, va rog spuneti. Urmatorul control vineri si sa vedem cand intram la cezariana.
Felicitari Steliana, esti super tare. Mendy, sper ca totul a decurs bine si la tine. Nu stiu daca mai sunt mamicute praspete ca sunt abia pe la inceputul cap trecut si cred ca mai dureaza ceva pana ajung la zi.
Va multumesc pt ca ati intrebat de mine. Voi incerca sa mai intru macar de un mesaj. Va pup dulce.
Mihaela
36+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 4 saptamani
malinas spune:
Mendy felicitari!!!!!!!!! Sa-ti traiasca printesa, sa fiti sanatoase si fericite.Sa ai parte de refacere rapida si cat mai mult laptic.

MAV, nastere usoara!

Dati-mi si mie o idee, ce sa fac sa-mi scada febra si sa nu mai fac
. De cateva zile ma lupt cu o viroza si azi, prima data, am facut si febra
.Am luat vitamina C si acum mi-a scazut, dar...nu stiu cata vitamina C pot sa mai iau.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
38s +
poate Vlad (dar mai negociem)
ginye55 spune:
Ank dr mi-a interzis categoric sa-l tin pe burtica. din cauza problemei pe care o are da mai mult laptic afara decat un bebe in mod normal.
Eli
Olivia 
Anes
lui Remus. Stiu ca e perioada colicilor, dar cand il vad pe Stefanut cum se strange de durere...
Bebecris multa sanatate tie si lui bebe si te asteptam cat de curand cu vesti. 

MENDY

FELICITARI! REFACERE RAPIDA! ASTEPTAM VESTI SI POZE!
ginye
Eduard Stefan
Stefanut
alra spune:
| citat din mesajul lui malinas Dati-mi si mie o idee, ce sa fac sa-mi scada febra si sa nu mai fac . De cateva zile ma lupt cu o viroza si azi, prima data, am facut si febra .Am luat vitamina C si acum mi-a scazut, dar...nu stiu cata vitamina C pot sa mai iau. |
paracetamol simplu. dr meu de fam mi-a zis sa iau fara jena pana la 5 pe zi parca (sau 8, nu mai tin minte
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Ank dr mi-a interzis categoric sa-l tin pe burtica. din cauza problemei pe care o are da mai mult laptic afara decat un bebe in mod normal. |
aici exista variante de lapte special antireflux la mai toate firmele care produc lapte praf (si nestle si milupa). poate iti poate recomanda dr ceva in genul asta. eu stiu ca baieteii au mai mult reflux decat fetele. o alta modalitate de a scapa de reflux e sa ii dai sa suga pe gaura 1, sau daca ai tetina variab pe cea mai mica viteza. am o prietena care a avut bb de o varsta cu laura cu mult reflux si stiu ca s-a chinuit ceva. pe la 1 an trece ...
Vacanta cu Laura in Romania
loren@ spune:
Eu am inceput sa pierd dop!![]()
Bianca Andreea
Larisa Elena
38 + 3 zile
A M R numai 1 saptamina si 4 zile 
bertha spune:
Dragi mamici, va multumesc din suflet pt sustinere! Un
si o
pt fiecare!
Tocmai am revenit de la spital. Am reusit sa-l prind pe dr intre doua operatii super-urgente, daca intarziam 5 min, nu-l mai prindeam. M-a consultat, a zis ca nu-s in travaliu, colul e luuuuung si f bine inchis, m-a trimis acasa cu o reteta in manuta, respectiv Gynipral, No-spa si Augmentin. Nu mi-a picat fisa sa intreb de ce mi-a dau antibiotic, mi-e necaz acum. M-a intrebat daca ma ustura cand urinez, i-am spus ca nu. A ramas sa-l sun deseara sa-i spun cum ma mai simt.
Problema e ca eu ma simt la fel de prost, abia m-am imbracat, nu mai spun ca abia m-am urcat pe masa aia urata.
Of, vreau sa mai stea bbelina acolo, macar sapt asta, sa ajungem la 37 sapt.
Va mai tin la curent!
Multumesc inca o data pt interes si sustinere!
Edit: ma duc sa incerc sa stau putin in pat, sper sa reusesc.
Bertha
36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
malinas spune:
Multumesc alra, o sa incerc cu paracetamol. Sper sa aiba efect.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
paracetamol simplu. dr meu de fam mi-a zis sa iau fara jena pana la 5 pe zi parca (sau 8, nu mai tin minte Vacanta cu Laura in Romania |
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
38s +
poate Vlad (dar mai negociem)