Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 17
Mirtha spune:
Da , e bine sa le vizionezi. Pe mine chiar m-au ajutat si filmuletele dar mai ales cursul.
Citesc in paralel si Dr. Spock si Anne Bacus . Deocamdata cele mai bine strucrate ramine al Dr. Culcer.
Si Eva mai adoarme in timpul suptului dar daca o mangai usor pe obraz trage din nou cu putere. Cita vreme nu lasa mamelonul din gurita il poti stimula pe Remus fie mangaindu-l usor pe obraza fie la talpici.
Aaaa...si mai pusese o graviduta niste filmulete cu sfaturi pt. tatici. Ei...sunt bune si pentru mamici. Incearca sa le vizionezi si pe acelea. Nu sunt mari si sunt structurate pe capitole : alimentatie , somn , baie etc. Adica poti merge exact la ce te intereseaza.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anes Mirtha, stati biinee!! Fetele stiu ca am mai povestit... Remus adoarme dupa 5,10,15 min de supt . Sper sa se regleze. Si el are pauze de 2-4 ore intre supturi. Acuma daca se satura...nu stiu, dar cred ca ar plange, nu? Noi iesim "la plimbare" pe balcon (se vede in pozele de la semnatura). O singura data am iesit la ORL (i-a "piscat" putin atisoara de la limbuta). Edit: ma apuc sa vizualizez filmuletele dr. Culcer! ![]() http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg Remus |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
mariana28 spune:
FECICITARI MAV!!!SA-TI TRAIASCA BEBE, SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL!!!
In sfarsit am facut si eu salata astasi, dar sunt franta, ma doare mijlocul, burta si am avut si niste intepaturi in col, sper sa treaca cu un no spa
Am si eu o nelamurire
, puteti sa radeti de mine.....Cum iese dopul daca respectiva gravida are cerclaj?
34 +
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
Mirtha spune:
HAI DIANA ! Nastere cit mai usoara si refacere rapida ! Tinem pumnii cit mai strinsi sa se termine cu nota 10 plus 

Bravo Mav ! Sanatate si noroc sa veti ! Va steptam cit mai rapid acasa si...pe formum sa ne povestesti.
Si uite asa Mav si Diana se pare ca nasc in aceeasi zi !
Mirtha mama de Eva
Sorvint spune:
MAV FELICITARI PENTRU BEBE ANTONIO. CE GRASUN! UN FLACAU IN TOATA REGULA. SI AI NASCUT NATURAL. CE CURAJOASA AI FOST. ABIA ASTEPT SA VII ACASA SA NE POVESTESTI CUM A FOST
DIANA SCOT SI EU PENTRU TINE MAJORETELE
DESI POATE DEJA ESTI CU PUIUTUL IN BRATE.Ce inceput de saptamana in forta. Se anunta multi bebelusi saptamana asta. Ce noroc pe fetele care isi tin sau urmeaza in scurt timp sa isi tine puiutii in brate. La mine mai e asa de mult 
Si eu cred ca e bine Alexa. Nu stiu de ce zice dr tau ca trebuie ecografie. Cine stie poate si din comoditate a zis sa iti faca cezariana. Stii cum sunt unii medici.
Eu ce sa mai zic ca la 22 de saptamani placenta avea deja grad de maturitate 1. Si de atunci desi am mai fost la ecograf nu mi s-a mai spus nimic. O sa vad si eu luni cum e cu placenta.
Sorina
32+
Radu
pozele mele
Alexa.1983 spune:

Diana face ceeeeeeeeeeeeee?

Multumesc ca ati intrebat de mine si mai ales ptr incurajari.........
Carmendu....ma gandeam ca facand aceeasi eco mereu la el slaba sansa de erori....si nu vreau sa ma gandesc ca ar face "vulpenisme " d'astea doar ca sa fac cezariana....sper...a zis ca vedem exact pe 12-13 la control....dar ca oricum nu mai e cazul de nastere prematura la mine...
Euroclinicul ma vrea!!!![]()
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mirtha spune:
Alexa eu as incerca o alta eco la un alt medic.
Nici mie ca si fetelor nu mi se pare ceva in neregula nici cu masuratorile nici cu gradul de maturare al placentei. Nu inteleg de ce a fost nemultumit. Fie nu spune tot , fie isi pregateste terenul pt. ceza.
Pup fetele , ma intorc la Pitica. Intre timp poate mai nasteti careva !
Mirtha mama de Eva
mamiseli_11 spune:
Alexa, nu pui si tu masuratorile pe forum? Vreau si eu sa fac comparatie cu ale mele. Pupici
Mihaela
36+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 4 saptamani
malinas spune:
Amalia, multumesc 

Alexa, poate e bine sa mai ceri parerea unui alt medic. Zic si eu...
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
38s +
poate Vlad (dar mai negociem)
mar_ysa_28 spune:
Carmendu nu iti face griji ca in acea perioada poate vom fi impreuna la medlife...avem acelasi DPN cred..
..tu ce dpn-uri ai? Dupa UM si dupa ecografie?
36+
Leyre Alexandra
Alexa.1983 spune:
Mamiseli io le pun....da le pui si tu
ca si io's turbata de fel.....
greutate 2500kg
Ac 31,09cm
Bpd 8,84cm
HC 31,38cm
FL 6,60cm
HL 5,76cm
RAD 4,85cm
Ulna 5,58cm
BCF 131 BPM
Acum referitor la o a doua parere de doc.....avand in vedere ca el e unul dintre cei mai buni si la el apeleaza fetele cu cazuri disperate ptr o a doua parere...sincer??...la cine sa ma mai duc??...la Iosup???? ca.....el mai e ,nu???
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt