Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 20
bebelusi spune:
Naty asa tare ma bucur ca e mai bine Ioana, se pare ca pana la urma tot raul e spre bine.
Irina imi pare asa rau ca trebuie sa treci prin toate astea. Nici nu iti pot spune sa stai linistita pentru bebe ca nu cred ca poti. Vorba fetelor incear5ca sa o ignori cred ca e cel mai bun sfat. Apropo de apartament nu ai incercat sa contactezi un avocat sa vezi ce drepturi aveti sau ce ar trebui facut?
25+
Vlad
edinutza spune:
Fetelor care va pricepeti!!
Ma plictiseam si am inceput sa citesc cate fetite si cati baietei avem si cate surprize mai sunt:si eu am socotit ca sunt 29 de fetite,29 de baietei si 32 de surprize!daca mai sunteti careva asa plictisite ca mine sa le numarati si voi
poate am gresit!
Si am un anunt!!!MAMICILE CARE STIU CE AU IN BURTIC SI SUNT SCRISE IN LISTUTA SA NE SPUNA CE AU,SA VEDEM CUM STAM!VA MULTUMIM!![]()

(si nu numai atat,sa ne spuna cum mai sunt si cum o duc)![]()
edina `
de 24+
Selene_Bunny spune:
IRINA.C, ca la balamuc la voi, Doamne fereste!
Io zic sa pastrati facturile si chitantele, ca nu se stie niciodata ce va iesi...
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
anca_ spune:
Naty, am citit prin ce ai trecut cu Ioana si imi imaginez ce ai simtit. Ma bucur ca acum e bine si va veni curand acasa. Trebuie sa fii puternica pt amandoua fetite! esti norocoasa ca o ai pe mama ta alaturi si te poate ajuta. Multa sanatate Ioanei si ai grija de tine si trateaza-ti raceala!
Miere, mie mi-a iesit glicemia 144, 140 ar fi fost normal si as fi scapat de testul de 3 ore...sper sa ai rezultate bune, sa ne scrii cand le afli..
Eu acum sunt la laborator, abia a trecut o ora, solutia aia e groaznica, abia am baut-o, imi venea sa vars...si acum nu mai pot de foame, dar mai am de stat 2 ore...si nici macar nu au internet, va citesc si scriu de pe telefon..e cam slow...
27+
miereamara spune:
Anca, eu m-am stricat la stomac de la solutia aia pacatoasa
, de abia am ajuns acasa, ai grija, rezista fara sa vomiti, ca dupa aceea tb sa faci din nou testul.
A venit un val de frig peste noi, azi noapte au fost 2-3 grade, acum sunt vreo 14, cam neobisnuit pt perioada asta, desi este un soare cand te uiti pe fereastra......macar pot sa-mi port si eu cismele nou achizitionate
.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
bebelusi spune:
Edinutza cum fac sa apar si eu in lista de la inceput ca nu apar
. Stiu ca am venit mai tarziu printre voi, dar as vrea si eu sa apar acolo...
25+
Vlad
edinutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Edinutza cum fac sa apar si eu in lista de la inceput ca nu apar . Stiu ca am venit mai tarziu printre voi, dar as vrea si eu sa apar acolo... 25+ Vlad |
Alina sau Roxana te pot ajuta!si pe noi retsul ele ne-au trecut in listuta!doar sa iti scrii data nasterii si dpn lui Vlad!
edina `
de 24+
edinutza spune:
Au,Anca,Miere!!!mi-e groaza si mie !azi am fost la medic si mi-a dat programarea pt miercurea viitoare!am o groaza de acel lichid,ca numai rele am auzit de el
!sper sa reusesc,daca voi ati rezistat am sa pot si eu !
apropo;buna dimineta pt voi!![]()
edina `
de 24+
cris30 spune:
Anca tinem pumnii sa iasa bine testul, cand va da rezultatele???
Naty ma bucur ca Ioana e mai bine si poate in curand ii da drumul acasa.
Si la noi e frig afara si cam prea cald in casa ca a inceput boilerul sa mearga mereu.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
28+
Doamne ai grija de bebelina mea.