Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

edinutza, sper sa ai rezultate bune la test si sa nu trebuiasca sa il faci si pe cel de 3 ore...solutia e nasoala, e ca si cum ai bea suc concentrat...cam asa

miere, la voi cum sunt iernile?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La noi iarna incepe de obicei prin ianuarie, de aia zic ca e neobisnuit frigul asta acum. Noaptea sunt temperaturi mai scazute, dar foarte rar 0 celsius si ziua e mai caldut, diferentele sunt mari de la noapte la zi si de la o zi la alta. Nu ninge si nu plou, e un soare orbitor, de zici ca cine stie ce caldura e afara, si cerul e de un albastru asa de frumos...

Mai funny e cum se imbraca studentii, ii vezi in papuci flip flops si bermude, iar in sus poarta geci si manusi. E foarte derutant, ca la amiaza pot fi si 20 de grade.

Ariya, cine te-a suparat?

Trebuie sa plec la scoala si nu am nici un chef.

Edinutza, bafta la test, lasa ca prima solutie nu-i chiar asa nasoala, e cantitatea mai mica si se duce pe gat mai usor.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bebelusi, da-mi DPN-ul si daca vrei si data nasterii si te trec eu la listuta.

Just, Billy, starile de sufocare sau senzatia ca nu mai ai aer trece mai spre sfarsit (cam din luna a 9-a) cand burtica incepe sa coboare. Pana atunci insa....nu prea avem ce face...eu ma lupt cu blestematele de arsuri

Cristi, tu parca intrebai la un moment dat de sterilizator de microunde?! NU iti recomad! Se pare ca plasticul incins la microunde nu e prea safe...au fost tot felul de pareri si pareri...decat sa risti mai bine iti iei unul normal care se baga in priza. Eu din ala mi-am luat si am fost super multumita. Uite link-ul cu exact modelul pe care l-am avut eu:
www.topfeminin.ro/bebe/shop/sterilizator avent" target="_blank">http://www.topfeminin.ro/bebe/shop/sterilizator avent

Alina30+ cuADINA-IOANA
AMR 10 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Arya, mai ai contractii? sau te-ai mai linistit putin? stiu ca e greu sa stai sa faci nimic cu copii prin casa.
NAty, imi pare tare rau de situatia prin care treci. Sistemul asta medical in Ro are nevoie de un Vlad Tepes care sa-i reteze pe toti..mama mea a fost internata saptamana trecuta ptr a nu stiu cata operatie de hernie, si prea bine nu a dus-o, desi a cotizat serios la toti medicii si asistentele.
Irina, draga de tine, nasol cu soacra..dar asa cred si eu, mai bine sa nu o bagi in seama..daca poti. Sigur nu o sa ajungeti in strada.
Anca, succes la test...eu l-am facut pe primul vineri, inca nu mi-a dat rezultatele. Sper sa nu mai fie nevoie de ala de 3 ore.
Edinutza, primul test nu e scarbios deloc. E doar un suc dulce (al meu era cu aroma de portocale)...cam dulce, dar a fost ok..serios.

Crisss 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Anca,Miere_va multumesc!!!mai am o saptamana pana atunci si am timp sa ma adun!

apropo de frig;si la mine de azi e un frig neobisnuit!sunt intre 18 si 7 grade!fff frig pt perioada asta!si ieri erau vreo 28 de grade!cu toate ca eu am calduri!

edina `de 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

Capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Naty, ma ingrozesc cand citesc prin ce sperietura ai trecut, si mai mult, de ce tratament ai avut parte la spital! Eu ma intreb mereu cand citesc despre astfel de lucruri, daca li s-ar intampla acelor cadre medicale ceva cu copiii lor le-ar conveni sa se poarte cineva atat de indiferent si oarecum de sus cu ei? Nu prea cred!
Sigur ca pentru ei astfel de situatii sunt extrem de frecvente si nu se alarmeaza asa de tare ca un parinte, care nu stie cat de grava e starea copilului si ii trec prin minte tot felul de nazbatii. Dar cred ca o vorba buna nu costa nimic!

Cel mai important acum este ca Ioana e mai bine. II dorim sanatate dar sa ai si tu grija de tine si de bb.

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor, care sunteti deja mamici, spuneti-mi si mie un remediu contra deranjamentelor stomacale la copii (in afara de pliculetele de Enterol pe care nu le suporta). Ana are deja 2 zile de cand face moale....i-am dat si banane si orez (desi nu ii place), degeaba...nu stiu ce sa-i mai dau...

Alina30+ cuADINA-IOANA
AMR 10 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput