Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

carmen - mi-a trecut supararea, ca acuma stau pe forum in loc sa fiu cu fierul de calcat in brate dar na, eu prima data trebuie sa explodez, dupa care ma calmez instantaneu si ma gandesc un pic mai bine

irina- bine ca voi doi va iubiti si va sprijiniti unul pe celalalt si ca bebele vostru e sanatos

29+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Ioi Naty_am ajuns la sfarsit cu cititul!Domane prin ce treci!iti doresc din toata inima sa ai multa multa putere sa iti poti aduna fortele ramase !E totusi bine ca Ioana este mai bine,dar daca poti si mai are nevoie de spitalizare mergeti la Medlife!In rest acest sistem imi provoaca pur si simplu scarba!

Va doresc multa multa sanatate!!!

edina `de 24+

Mergi la inceput

Bee_draguta de tine!!!!bine ca ai nimerit un dr.bun!!!te rog sa ai grija de tine si sa iti faci partea ta:de a sta linistita in pat,sa nu faci nici cel mai mic efort!Dumnezeu va pazeste pe amandoua,de asta sa fii sigura!

edina `de 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Naty, multa sanatate Ioanei si sa se intoarca acasa cat de curand,imi inchipui prin ce cosmar treci mai ales ca nu o poti vedea, e groaznic.Cat despre conditiile si regulile stupide din spitalele romanesti, nimic nu ma mai mira,desi nu mai traiesc acolo de 3 ani ma uit in fiecare zi la stiri si pur si simplu ma ingrozesc de ce intampla.Nu mai exista umanitate.Tinem pumnii ca totul sa fie bine si sa te poti linisti si tu .
Bee stai cumintica la pat ca sa mai lungeasca colul putin, stiu ca e greu dar nu prea ai de ales.Pana nasti trebuie sa eviti pe cat posibil ridicatul,aplecatul si statul mult in picioare.La mine contractiile sunt in fiecare zi chiar daca am tratament si ma montorizez,cred ca medicamentele le ma raresc dar de scapat de ele nu scapam pana nastem, eu asta am constatat.Si daca este posibil sa poti face ecografii mai des ca sa vezi situatia colului mai ales ca ai avut ceva scurgeri de substanta.Multa sanatate si rabdare

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
28+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Naty,imi pare tare rau ca treceti prin asa cosmar..Nu comentez despre sistemul sanitar si nici despre atitudinea medicilor ca-mi iau advertisment!Imi pare rau si va doresc multa,multa sanatate

Irina,este foarte greu sa stai cu socrii(sau alte rude) in casa,personal nu as putea,desi eu ma inteleg foarte bine cu toti,tin mult la ei si ei la mine,dar tot nu as putea.Prefer sa fiu singura cu al meu..
Eu zic sa nu-ti mai bati capul cu astea,sa te detasezi putin si sa ignori mai mult.Sper ca situatia sa se rezolve intr-un mod favorabil pt voi pana la urma.

Minunica mea
29+ cu David Christian sau David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

of, irina imi pare rau ca treci prin asta si ca trebuie sa suporti astfel de oameni. Nici nu stiu ce sfat sa iti dau, ti-as zice sa ii ignori complet si sa nu te mai agiti de loc pentru familia asta, dar imi dau seama ca o faci pentru sot, care are nevoie de sprijinul tau. Si eu am un specimen tare ciudat drept soacra, pe care oficial nu o bag in seama. Asta nu inseamna insa ca nu ma consuma prostiile ei si nu ma enervez de cate ori am de-a face cu ea.
Cat despre casa, nu era si a socrului tau? Ma gandesc ca la moartea lui ar fi trebuit sa le ramana 3/4 din partea lui (adica 3/8 din tot) copiilor. Deci ceva drepturi ar trebui sa aiba si Radu acolo, indiferent de ce zice mama-sa.
Doamne, cum pot sa existe astfel de persoane? Si inteleg ca e educata, are facultate ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 28+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Mama imi spune ca Ioana e tare vioaie, face numai nazbatii si o cearta mereu asistentele (pe mama). Febra nu a mai facut de loc, are nasul infundat dar fara sa ii curga si mai tuseste din cand in cand, dar putin.
Am vorbit si eu la tel cu ea, mi-a zis "mami, sti, sunt la spital cu Ai (mama)" "da, mami, stiu" "si tu unde esti? de ce nu vi? nu te lasa de la servici? " I-am explicat ca nu imi dau voie doamnele doctor ca sa nu ii faca rau Nadiei, dar ca eu as vrea sa vin si ca am fost in curte mai mereu si ma uitam la geamul ei

Si apropos de soacre - a mea nu m-a sunat sa ma intrebe de fac, daca mi-e bine, daca mi-am revenit, nimic. In schimb se oferea sa se duca sa stea ea noaptea asta in locul mamei. Desi stie ca nu e voie si ca oricum Ioana nu vrea nici in ruptul capului sa stea cu ea. Dar asa e ea, vrea sa arate ce saritoare e. Acum probabil se plange la rude ca nu am lasat-o noi la spital si ea a vrut sa stea cu mititica

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Irina_se pare ca avem de furca cu soacrele!vezi tu si Carmen cu sot pe nume Radu,tu la fel,eu la fel!soacra mea este la fel de educata "intelectual"ea este inginer,dar la ce o ajuta daca nu are inima cu care sa gandeasca?ca mintea o ajuta doar in domeniul ei,in rest isi indeparteaza de la ea proprii copii!eu unua ii multumesc lui Dumnezeu ca deocamdata este la 4000 de km de noi,dar totusi cu ajut tel aprope !Irina,important e ca dragostea din noi fata de sotii nostri sa nu dispara si invers,in rest sa zica ele ce or mai vrea si sa ne vada cum vor ele ca asta chiar numai conteaza!mie una imi este mila de ea pt ca sunt sigura ca se chinuie singura,dar ce isi face omul cu mana lui se numeste lucru manual ,asa ca...!

edina `de 24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Mama imi spune ca Ioana e tare vioaie, face numai nazbatii si o cearta mereu asistentele (pe mama). Febra nu a mai facut de loc, are nasul infundat dar fara sa ii curga si mai tuseste din cand in cand, dar putin.
Am vorbit si eu la tel cu ea, mi-a zis "mami, sti, sunt la spital cu Ai (mama)" "da, mami, stiu" "si tu unde esti? de ce nu vi? nu te lasa de la servici? " I-am explicat ca nu imi dau voie doamnele doctor ca sa nu ii faca rau Nadiei, dar ca eu as vrea sa vin si ca am fost in curte mai mereu si ma uitam la geamul ei

Si apropos de soacre - a mea nu m-a sunat sa ma intrebe de fac, daca mi-e bine, daca mi-am revenit, nimic. In schimb se oferea sa se duca sa stea ea noaptea asta in locul mamei. Desi stie ca nu e voie si ca oricum Ioana nu vrea nici in ruptul capului sa stea cu ea. Dar asa e ea, vrea sa arate ce saritoare e. Acum probabil se plange la rude ca nu am lasat-o noi la spital si ea a vrut sa stea cu mititica

Ioana la 3 ani

Ce ma bucur!Slava Domnului ca e bine si vioaie!asta e important!macar esti si tu un pic cu moralul mai ridicat!da las-o sa zica ce vrea,tu stii ce este mai bine pt Ioana ta!of soacrele astea...

edina `de 24+

Mergi la inceput

Am citit si eu cateva postari din urma si vroiam sa-i spun lisei felicitari. Sa fie intr-un ceas bun!

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput