Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 18
roxanaz spune:
din pacate tatal nu poate sta cu copilul.. pentru ca nu exista saloane, nici paturi destule, iar majoritatea insotitorilor copiilor sunt mamele. regula... este mai mult auto-impusa ![]()
Naty spune:
ma gandesc ca totusi ar trebui sa existe cateva saloane unde sa se poata interna tatii. Pentru situatii de urgenta. De exemplu eu ce faceam daca mama nu era in Bucuresti? Sau oamenii de care va povesteam mai devreme, daca nu aveau o educatoare atat de draguta sa vina la spital duminica pentru copil?
Mi se pare normal ca la Terapie intensiva sa fie reguli stricte. Daaaaar sa nu te lase sa stai cu copilul pentru ca esti gravida nu pot sa inteleg. Mai ales ca eu eram pregatita sa semnez orice declaratie ca stau pe riscul meu. V-am spus, m-am oferit si sa ii aduc hartie de la ginecolog ca sunt OK, nu am probeleme deosebite in sarcina. De asemenea, nu mi se pare normal sa nu ma lase sa intru sa vad copilul. Desigur ca m-as fi imbracat in echipament steril. Cu atat mai mult cu cat pe usa scrie mare ca exista program de vizite, dar numai pentru cei fara insotitor (....) Adica cei care vin in vizita la copiii fara insotitor nu au aceeasi virusi ca ceilalti insotitori? De asemenea, nu inteleg de ce nu au voie la geam. Nici de ce, o data ce te lasa cu bagaj din afara, nu ai voie cu carti. Nici de ce trebuie sa stai nemancat. Si mai ales de ce nu ti se spune nimic despre boala si evolutia copilului.
O singura bila alba pentru dna. doctor, care nu a vrut sa ia "plicul".
irina dar ce ti s-a intamplat?
bee acum am vazut ca ai avut probleme. Multa sanatate iti doresc! Eu am stat cu Ioana in pat de la 28 de sapt. Numai in pat. Dar a fost bine fiindca am reusit sa rezist pana la 40. Stai si tu cumintica, cu toate ca stiu ca e taaaaare greu. 
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
28+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
justme25 spune:
Mie mi-e din ce in ce mai greu cu respiratia. Parca ma sufoc, nu am aer..oare asa va fi pana la sfarsitul sarcinii? Ca e tare greu atunci..
Justme
30+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
Selene_Bunny spune:
Flowerbee, si de la mine, multa sanatate! Sa te odihnesti si sa nu mai faci efort, sa fie bine pentru bebe!
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
BillyBilly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui justme25 Mie mi-e din ce in ce mai greu cu respiratia. Parca ma sufoc, nu am aer..oare asa va fi pana la sfarsitul sarcinii? Ca e tare greu atunci.. Justme 30+http://bd.lilypie.com/sejIp3.png http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1 |
Cred ca da
Si eu am aceeasi problema, nu am suficient aer....Naty draga de tine, imi pare asa rau de intamplare!!
Si mi-e mila de dulceata de Ioana care sta in spital
Sanatate multa va doresc la amandoua si insanatosire grabnica... of, jungla noastra de sistem medical 
. Imi inchipui ce-a fost pe capul vostru...eu am facut ca toate alea cand mi s-a otravit catelul lup si pe care l-am scapat pana la urma, dar daca ar fi fost copilul meu?? Nici nu vreau sa ma gandesc... Pupici multi, voua si burticii, ca a rezistat cu stoicism agitatiei 
Catalina
31+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 9 saptamani

Bebelusa
Venerata spune:
Naty, n-am ajuns cu cititul pana la capatul capitolului sa vad daca ai gasit remediu, dar pentru nasul infundat incearca cu Nazomer (solutie marina) si eu am nasul infundat si niste coji (scuze) oribile, si pun picaturi de 4-5 ori pe zi. Mi l-a recomandat dr meu.
Sanatate.
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si
23s+
IRINA.C spune:
uffff in acest moment stau cu nenea de la apometre in casa si cu Radu si speram sa bransham si babutza senila de lg noi la caldura , teava de branshare fiind prin sufrageria noastra.
ne-a terorizat, de 3 ani nu si-a adus om sa o lege la caldura si acum cand i am adus noi era cu gura mare ca doamne cat o costaaaaa
io am mila de batrani dar acest personaj are copii , are rude si ama juns sa ii rezolvam noi problemele, mai avem nitel si platim si operatiunea numai sa nu o mai aud ca ea ingheatza, parca ar fi vina mea.
Mda ce am patit...o sa va plictisesc cu o poveste luuunga...duminica dimin la ora 6 suna fixul , bunica lui Radu (mamaie) ca ii este rau lui tataie.Buuun, intreb ce are , el vai vai se vaita, eu sun la 112 si alerg impreuna cu Radu si fratele lui Cosmin la batrani.
Ajung o data cu asistentul d epe salvare care zice ca are nu stiu ce la testicul si ca hai la Panduri.Noi in Loganelul personal tataie cu salvarea.La urologie zice chirurgul ca nu e de ei , ca are hernie incarcerata(asta este urgenta chirurgicala)si ca la chiururgie generala.
Mergem in municipal SUUB .Acolo ajunsi chirurgul din garda de alta nationalitate decat romana , dar asta nu neaparat conteaza, ca am venit in mom nepotrivit , ca se schimba garda ,ca sa schimbam ora de prezentare, dar ghinion nu putea ca era inregistarta in calculator, ca nu au ATI-st etc etc intreaba pe tataie "vrei sa te operezi?", mosulica zice "NUUUU" , el si asistentu' sar ca atinsi "nu mai faceti foaie , nu mai faceti foaie".In acel moment am sarit ca arsa:sunt medic , nu ma duceti cu zaharelul , stiu ca altfel moare si efectiv asta e realitatea, trebuie intrat cu el in sala in urgenta.Ei:"da doamna da sa vadeti ca nu putem , ca dc nu semneaza..."Nici nu ii explicasera ca e o chestiune de viata si moarte si ei hop tzop nu semneza.A venit in final chirurgul sef de garda, am vbit cu el, omu super ok, pn la 13 era tataie operat si in postoperator.
Nu vorbesc ca am DAT BANI!!!!!!!! si AU LUAT! a dat de fapt sotul meu, dar au venit ca milogii la sfarsit!au facut aluziile necesare etc etc
Acum ce a urmat e si mai si.Soacra mea si fiica moshului a plecat cu tipul cu care din vara langa Pitesti unde isi ridica viloi ala.
Duminica avea in plan sa vina sa l serbeze pe fratele lui Radu si sa mearga la cimitir la tatal baietilor care ea Dumitru cu...asta noul..mda
Anuntata fiind de toata intamplarea ea NU SCHIMBA NIMIC din plan desi noi eram morti si merge la cimitir, merge cu ala sa si ia pensia de la fosta locuinta de la o vecina unde stau in vizita, vine la frate acasa si PLEACA LA PITESTI FARA sa-si viziteze tatal.Lol.Noi cu burtica, nedormiti plecam dupa sarbatoare
la moshulica la spital.El de felul lui alcoolic asta e...acolo sevraj , alergatura , pipi etc ca omu bolnav.Cine sa traga de el???Eu
si Radu.Cu pampersul , cu plosca eu si Radu.Precizez ca bunica e in putere si NU A VRUT sa vina sa stea cu el.Soacra s-a facut nevazuta....asa ca...
Aseara dupa ca am fost IAR noi la spital si doar noi ne suna asistenta ca sa venim ca tataie e in sevraj urla , are halucinatii si sa stea cineva cu el.Asa ca desi Radu abia ajunsese de la serv+facultate era 20.30 min hopa la moshulica.Eu sun babutza si ii spun ca sa mearga ea si ...reactia ei a fost din cele extraordinare...ca ea nu vine ca mosul o face de ras(pe mine NU care le spusesem tuturor ca-s medic), ca soacra mea nu vine pt ca EU am dat-o afara din casa ei si de aia nu sta ea in Bucuresti , nu ca a mancat-o sa plece dupa el si ca nu poate pleca de unde lucreaza pt ca e datoare vanduta , i-a dat lui Cosmin (fratele lui radu)40 mil pt ca el a plecat de acasa la prietena lui cu care e de 3 ani juma pt ca Eu l-am dat afara si pe el.
Bun....am plans isteric de atunci si aseara si azi ...asta e parerea celor 2 matracuci despre mine...acum sa va explic.O casa , soacra mea, 2 baieti.In 1992 moare tatal baietilo.In 1995 ea incepe o relatie cu unul INSURAT.In 1997 moare si sotia lui(culmea).El 3 copii proprii si unul al sotiei.Cel mare al sotiei la casa lui.Cel mare al lui fugit in Spania ultima veste din 2005 era la inchisoare.Cel mai mic nu a mai terminat cls a 10.Fata a terminat liceul.In 2005 noi ne casatorim si Radu pleaca de acasa la ai mei.Ea mai mult lipsea decat era cu ei oricum.Precizez ca, Cosmin a fost crescut de bunica si doar din 2003 era cu Radu acasa.Din momentl plecarii lui Radu la mine ea nu mai venea acasa decat sa-i aduca lui Cosmin mancarea si pleca iar la el.El a plecat de la copiii lui in 2005 , casa era a sotiei decedate si s-au mutat intr un apartament mostenit de la o matusa a lui decedata.Cosmin a ramas in apart de 2 camere student an 1 cu prietena lui.Ea cu el in apart lui.Bunicii in apart lor,iar noi 2 cu ai mei 4 in apart de 2 camere nedecomandat la gramada.Noi treceam prin sufragerie ca sa ajungem in dormitor.
Am decis dupa un an jumate in martie 2007 sa ne mutam cu Cosmin si sa impartim apart mamei.In dec 2007 ei s-au mutat singuri , parintii prietenei si-au permis si i-au cumparat o garsoniera.In mai 2008 amantu' a vandut apart si s-au apucat de casa la Pitesti.A locuit la fratele lui , vecin iar ea s-a mutat la noi.Atunci ne-a zis prima data ca l-am dat afara pe Cosmin si ca se ne caram din casa ei , ca nu avem nici un drept acolo.A 2 zi am aflat ca sunt gravida.Intr-o sapt a aflat si ea si minune....puteam ramane , ce grozav...nici ca aveam unde pleca.In final ea a plecat la Pitesti la el, ca a chemat o sa MUNCEASCA , mancare la muncitori etc plus ca desi initial era vb sa stea pn se pensioneaza...teapa el i-a gasit de lucru la o farmacie(ea e farmacista)
Deci asa am dat-o eu afara.In fine...Femeia asta ma uraste sincer si mamaie la fel desi nu i am facut nimic decat sa il iubesc enorm pe fiu sau.
ar mai fi dar e prea mult si mesajul lung si veninul....a fost mai mult ca o descarcare.Ideea e ca eu pun termopane si apometre si incepe zugraveala in dormitor pt bb mic si NIMIC nu e al nostru , oricand ne poate zice pa si pusi.Da ce pot sa fac????
Va pup , multumesc si scuze dc v-am agresat
bb mic
POZE
27+
edinutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty Buna! Nu am mai scris fiindca de duminica traiesc un cosmar. Nici acum nu am stare sa va povestesc, probabil o voi face mai incolo si nu as fi intrat daca nu as fi avut nevoie de cateva sfaturi. Pentru ca mintea mea nu prea mai poate sa proceseze si nici rabdare sa caut pe net nu am. Pe scurt, fiindca raceala care aproape imi trecuse m-a intors, am nasul super infundat, mi-e imposibil sa respir si ma doare in gat (fiindca stau intr-una cu gura deschisa ca sa respir) ieri am fost la un dr. ORL-ist la Medsana care mi-a spus ca am rinofaringita acuta si mi-a prescris: Zinat, Biorilin (picaturi de nas), Sinupret solutie (e un fluidificator al secretiilor) si Tantum Verde spray pentru gat. Vroiam sa va intreb: - Zinatul face parte din categoria antibioticelor care se pot lua? Si, pe de alta parte, o fi cazul sa ma indob cu antibiotic cand nu am infectie? Chiar si dr. mi-a zis ca imi da ca sa imi treaca mai repede, sa nu tusesc .... - pe celelelate 3 scrie sa nu se ia in timpul sarcinii. O fi totusi posibil sa le iau? - ce alte remedii mai stiti contra racelii? - mi-am pus Olynth de copii in nas fiindca altfel innebunesc. Am cumparat si Pinosol si Vibrocil, despre care farmacista mi-a zis ca sunt mai OK, dar nu au absolut nici un efect. O fi rau? Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 27+ cu Nadia - AnaIoana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI |
Buna Naty!!!imi pare rau pt tine!saracuta de tine e tare nasol sa stai cu nasul infundat!iti raspund pt ca nu stiu daca ai citit dar chiar in urma cu 2 sapt am avut o infectie la o gingie si doctorita mi-a prescris Zinnat de 500 si paracetamol!2 zile le-am luat doar jumatati si dupa aceea cate unul la 12 ore!in doua zile infectia s-a retras vizibil!(bine eu am luat jum la inceput pt ca sunt alergica la penicilina)te pupic si ai grija de tine!
edina `
de 24+
cristi_2003 spune:
of doamne - cand citesc povesti ca a lui irina imi dau seama cat pot eu sa fiu de cretina - ieri ma suparasem pe mama lui cristi ca pana am fost la mures a venit la noi si a calcat camasile lui cristi care erau pe balcon la uscat - va dati seama cata minte am si eu, ma ajuta omul si tot eu ma supar.
29+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 9 SAPTAMANI

Carmen_Marieta spune:
Cristi nu te mai supara, soacra ta te ajuta!! asta conteaza foarte mult...
Irina maine o sa-ti trimit un PM ca sa-ti fiu putin alaturi. Pana atunci sfatul mei este sa fii indiferenta!! La mine a functionat, eu stau in casa cu soacra si de cateva ori in medie cate 6 luni nu o bagam in seama, nu-i dadeam nici macar Buna Ziua, nu ca nu as fi vrut sau ca nu mi-as fi dorit o soacra care sa-mi fie alaturi, pur si simplu pentru ca ma trata ca pe ultima... asa ca o ignoram... acum Slava Domnului s-a mai potolit, vad ca e mai maleabila, dar dupa ce Radu a facut un scandal
imens, si i-a interzis sa-mi vorbeasca sau sa ma trateze urat.
Incearca sa fii calma.. Important este ca sotul tau, cumnatul iti sunt alaturi, te bazezi pe cei tineri, nu pe cei in varsta.
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
23+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.