Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 17
flowerbee spune:
...Scrisesem un mesaj lung si l-am pierdut
Naty, m-a bufnit plansul cand am aflat prin ceea ce treci, mai ales din cauza ca puiuta ta e bolnavioara. Trebuie facut ceva cu situatia din spitalele romanesti. Platim de ne uscam, dar conditiile si modul in care suntem tratati sunt jenante. Sa dea Domnul sa va insanatositi repede, si tu si printesica.
Cristi,la mine contractiile au fost f dureroase. Totul a inceput sambata seara cand m-a durut spatele si aveam senzatia ca imi vine ciclul. A doua zi am mai trebaluit si apoi m-am blocat din cauza unor contractii, dintre care una mi-a taiat rasuflarea, mi-a blocat uterul si am simtit-o pe bebe ca a facut o miscare puternica si brusca, ca si cum s-ar fi intors. Nu am mai putut respira si misca. Apoi au fost mai usoare, dar tot ca niste carcei care nu trec.
Contractiile nedureroase sunt normale, cata vreme nu intaresc/tensioneaza uterul.
Ce bine ar fi fost daca am fi avut si noi aparate din cele pe care le aveau fetele din SUA. Parca Cris avea un astfel de aparat conectat la spital.
Si azi am mai avut mici contractii dureroase, dar trec imediat la no spa forte.
Bee
26+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
ariya spune:
Naty,draga de tine,am plans cand am citit si m-amsi enervat...eu am fost internata acolo cu ambii copii in februarie,la di stanta de 10 zile unul de altul,pt ca au fost operati de apendicita...stiu ca m-am certat grav cu asa-zisul body guard care nu-l lasa pe barbata-miu sa vina sus,sa vada copilul si i-am zis de toate culorile,drept care angelo a putut sa intre din acel moment la orice ora la noi...asistentele de la salon au incercat si ele sa protesteze ,dar am marait un pic si le-a trecut...eu am dormit cu juma de corp lipit de copilu' meu si picioarele pe scaun pt ca,mai ales asta mica,incepea sa planga si daca ma duceam la baie si intarziam...deci stiu ce inseamna spitalul ala...nu exista nicaieri in lumea asta ce fac ei,adica tatii copiilor sunt nuli,parca n-ar exista...dati-va seama cam cum a facut barbata-miu,italian,pasional,2,05m inaltime,140kg,cand i-a spus asistenta ca nu poate sa stea cu fi-su de-abia operat!!!cand a-nceput asta sa-njure in 2 limbi deodata am crezut ca se lasa cu schimbarea culorii peretilor
...
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
24+Mihai
justme25 spune:
Vreau acasa..mai am o zi doar..si gata, intru si eu in prenatal..ca nu mai pot!
Justme
30+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
ariya spune:
Cand mai aveti probleme,sa ne fereasca Dumnezeu pe toate,pe mine m-au sfatuit sa merg la Medlife...
Naty sunt langa tine si te imbratisez tare,sper s-o iei mai repede pe aia mica de acolo!a! stiu ca trebuie sa faci o cerere la directia spitalului,in care sa spui ca doresti copie dupa toate investigatiile care au fost facute copilului,iar ei sunt obligati sa ti le dea!...nu poti sa semnezi si sa o iei acasa?si sa te duci cu ea la Medlife?va pup tare ,pe amandoua!!!

Selene,pleci singura?!nu s-a schimbat nimic?
eu am o problema - azi am avut contractii ca la balamuc,cam una sau doua pe ora...nu au cedat la no-spa forte,am luat Gynipral si astept sa vad ce efect are...oooooffff ca m-am saturat!..
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
24+Mihai
Selene_Bunny spune:
Naty, am ramas fara cuvinte...
Citesc si nu-mi vine sa cred ca s-au putut comporta astfel... Stiu si eu ca exista microbi exclusiv intraspitalicesti care pot afecta fatul, dar totusi... Ce atitudine inumana, mai frate... Stiu ca ti-e foarte greu sa te aduni acum, eu cred ca as fi facut oaresce scandal pe acolo... Bietul copil, doar nu e asa mare incat sa inteleaga porcariile astea... Of, of...
Nu-ti zic sa nu te mai consumi, ca ma cunosc... Incearca sa ai grija de tine, pe cat posibil...
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
cami_antonia spune:
fetelor
multumesc mult de raspunsuri ... m-am lamurit .... si la noi e cald la pranz dar seara si dimineata e mai cald decat la bucale ....
alina am vazut rasp acum .... scuze ....
carmen eu sunt la marinescu ... cu el am obtinut sarcina caci am avut niste probleme ....
fetelor ne auzim maine sau joi
pupici tuturor
24+
ANTONIA IOANA
Camelia
miereamara spune:
Naty, am citit acum despre ce s-a intamplat cu fetita ta, Ioana. Nu pot sa cred ca cei de la spital nu v-au lasat sa stati cu ea. De ce nu are voie tatal ca insotitor? Incredibil....
Va doresc multa sanatate, Ioana sa se faca repede bine si tu incearca sa ai grija de tine si sa te menajezi un pic. Bine ca a trecut ceea ce era mai rau! Aveti grija de voi!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
IRINA.C spune:
Probleme sunt multe in sistem.Din inside va spun ca eu lucrez cu directorul medical al spitalului care este un medic extraordinar dar stresul pe capul ei e nenumarat.
La noi la pediatrie adresabilitatea este formata din oamenii fff saraci sau tigani(flora si fauna din curtea spitalului)Ei nu au nici bani nici cultura sa reuseasca sa si trateze eficient copiii.
Dr Nitescu este sefa sectie de toxico din Grigore, este un medic fff priceput.Politica pe sectie este fff aspra , in Terapie asa si trebuie, dar Nu era cazul de terapie cu Ioana, uite asa incurcaturile din spitale, nu exista protocoale, reguli clare , scrise.
O sa vina acasa si va fi totul bine, garantez.Tu relaxeaza-te.Mai pe seara cand ma mai calmez va povestesc si cosmarurile mele...am trait ceva de mare exceptie de duminica dimin incoa' de numa numa nu-mi vine a crede.
bb mic
POZE
27+
andre_ea spune:
Of, Naty, ce sperietura! Cat despre spitalele din Romania, am ramas
. Chiar n-au pic de bun simt? Sper sa scapati cat mai repede de spitalul acela. Te asteptam cu vesti bune curand.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
29+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
bebelusi spune:
Selene draga mea sa stii ca eu nu i-am cumparat lui bebe decat un singur body, in rest nu am cumparat nimic nici pentru mine nici pentru bebe, iar in ceea ce priveste nasterea voi face tot posibilul sa fac rost de 20 mil (atat costa la brasov nasterea)pentru ca spitalul din Sibiu este super naspa si nu as naste acolo nici sa stiu ca mor. Sora mea a nascut acolo si a iesit bebe vanat la culoare dupa un travalie de 20 de ore in care nimeni nu a incercat sa ii faca ceva sa ii fie mai bine, am o prietena care a nascut si a stat in camera de travaliu cu tiganci de 13-14 ani care urlau ca din gura de sarpe...si multe alte exemple.
Eu cand am pierdut sarcina, la chiuretaj am luat ceva din spital de care nu scap nici acum, este vorba de o iritatie pe care o am si in ziua de azi de la care ma ustura ingrozitor la contactul sexual. Nici un medic nu stie cum sa ma rezolve din pacate am fost la 10 si in plus am fost si la dermatolog si degeaba. Mi se dau tratamente fara rezultat. Sunt asa de descurajata de nu cred ca o sa se mai rezolve vreodata.....
Sper ca acum iti dai seama ca am un motiv in plus sa fac eforturi mari pentru a naste intr-o clinica privata. Sper ca in Cluj in spital sunt oameni mai ok.
25+
Vlad