Gravidute & Mamici de IASI (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

La multi ani, Mario Gabriel!

Miha, ce de-a treaba are Amira.......

Daniela, si noi am mers la inceput la aerosoli la spital, dar dupa aerosoli nu e recomandat sa iasa afara vreo 2 ore si... am imprumutat aparatul de aerosoli de la cumatra mea. Si acasa sta singura si isi tine mascuta, dar la spital cam miorlaia.

Noi nu venim azi.... mai ales ca amluat si eu conjunctivita de la Stefy..... si nu vreau s-o mai dau si la altiiii. Acum stau cu spirtul dupa mine, sa ma sterg pe maini..... Am sa scap eu si de asta.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Daniela asta vroiam sa spun si eu nu prea e bine sa faci aerosoli si apoi sa o scoti afara.Noi am cumparat aparat din tara Omron si a fost 3 mil.E super bine sa-l aveti in casa si pt voi

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

http://good-times.webshots.com/photo/2081584720102537454fAvUJQ
feciorasul meu fara par si pasionat de rugby

Ce simpatic e...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Noi nu venim azi.... mai ales ca amluat si eu conjunctivita de la Stefy..... si nu vreau s-o mai dau si la altiiii. Acum stau cu spirtul dupa mine, sa ma sterg pe maini..... Am sa scap eu si de asta.

N-ati mai terminat cu bolile mey?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:

Mihamora de unde ai cumparat chestia aia pt mucisori?Se gaseste la farmacii in tara?Ne luptam si noi cu mucii de o saptamana.In rest suntem bine,face numai prostioare inca nu merge singurel dar se tine de pereti si ajunge unde vrea el fara ajutorul nimanui.Eu incepusem munca dar datorita crizei economice nu se mai fac angajari si am ramas fara job momentan.

teo

noi folosim batista sugarului... si e pina la 6 ani
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

Citat:

Mihamora de unde ai cumparat chestia aia pt mucisori?Se gaseste la farmacii in tara?Ne luptam si noi cu mucii de o saptamana.In rest suntem bine,face numai prostioare inca nu merge singurel dar se tine de pereti si ajunge unde vrea el fara ajutorul nimanui.Eu incepusem munca dar datorita crizei economice nu se mai fac angajari si am ramas fara job momentan.

teo

noi folosim batista bebelusui .... ai incercat cu ea????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Nu stiam ca nu e bine de iesit afara dupa aerosoli, asa ca am zis pas in seara asta mai ales pe vantoasa asta. Oricum mergem maine dimineata la control.
Lacramioara imi pare rau ca aveti iar probleme de sanatate.
Moldoveanca e tare simpatic mititelul tau, dar numai 2 poze?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Anilansa - felicitari pentru intorsul pe burtica!

Teo- da, la farmacie se gasesc, ca si oscillococcinum. Am inteles,deci stai cu Dominic acasa. Frumos baiat ai, si ce mare a crescut
Pai eu m-am plimbat cu bomboanele dupa mine azi , am tot asteptat sa ma sunati sa ne vedem, dar nik... ok ramane pe saptamana viitoare, numai ca nu rezista bomboanele.

LA MULTI ANI MARIO GABRIEL!!!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna mamici si bebici,
La mai multe lunite , Amira ! scuze de intarziere
Sanatate bolnaviorilor mici si mari.
Kriss, urata intamplare cu Alessia , sper sa nu mai aveti niciodata astfel de probleme.

Si asa cu schimbrile de planuri...nu intra omul o zi si apar schimbarile...asadar nu am citit de amanare, drept urmare la 17,45 eram la Stanley park....
Or fi zis oamenii aia ca nu stiu ce-i cu mine...dar a mers doamna de a intrebat-o pe Daniela si asa am aflat si eu de schimbare.
Nu-i nimic , m-am simtit bine si eu si copii mei , am avut ocazia sa cunosc gazdele , oameni deosebiti ei si copii lor.

Pe viitor propun sa avem o lista de telefoane pe undeva si pentru ceva sms -uri in caz de forta majora...
Ca si Michelle am plimbat si eu niste delicioase de prajiturele..pe care le-am savurat in asta seara ...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Moamaaa...ce de prajiturele am ratat azi...

Mergi la inceput