Gravidute & Mamici de IASI (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Alynta f. emotionant filmuletul.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Neata!
Crissintibun-DA.
Noi am fi venit cu draga inima, ne facusem planuri, dar daca se amana ca suntem prea putine nu e problema, venim cand se reprogrameaza.
Lui Ami ii iese prima maseluta si e mofturici si alintata.
Kriss, da ne-am mutat din aprilie din camin in apartament in Greenpark, arata bine, e nou, construit in 2008 si modern. Dar dormitorul prea micut, nu putea fi perfect. Felicitari Alessiei pentru mers. Noi acum mergem de o manuta prin casa k e descaltata si se misca mai usor si pe afara de doua, dar si alergam asa.
Prin Tatarasi bate serios vantul, dar la cat e e de energica cred ca tot iesim umpic la plimbare. E asa scumpa cand aduc caruciorul de pe balcon si chiuie.
V-am pupat pe toate si de abia asteptam sa ne vedem

Mami de Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Cris,scrisese miha "cris nu" ..inseamna ca se referise la mine..
scuze..
sa fie intr-un ceas bun mutarea voastra!!in poze arata super!!Lasa ca va merge acusica si Amalia..isi da ea drumul, ai sa vezi..

Sper sa va hotarati daca venim sau ba azi..ca sa stim sa ne facem programul de nani aferent..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Eu sunt dispusa sa merg.

Daca mai vine cineva nr meu e 0722821088

plec prin oras si nu pot urmari aici.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna mamici...
ne pare rau dar nu putem ajunge la intalnire... pt ca suntem in toi cu pregatirele de nunta... nu e nunta noastra.... e nunta verisoarei sotului si la ei in familie se ajuta in saptama dinaintea nuntii cu pregatirile... asa ca ne-au luat si pe noi in echipa... cam greu dar facem fata
ieri dupa amiaza Darius a prins miscarea cu intorsul pe burtica, si de acum o practica de cate ori vrea... deci mare grija

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Alynta ma bucur tare mult ca ai burtica iar si iti doresc multa sanatate si o sarcina usoara.Si cel mai important e sa fie Davidutzu cumintel ca sa nu te chinui.Eu una de asta mai astept pt ca mi-e teama ca nu fac fata cu doi piticoti.

teo

Mergi la inceput

Mihamora de unde ai cumparat chestia aia pt mucisori?Se gaseste la farmacii in tara?Ne luptam si noi cu mucii de o saptamana.In rest suntem bine,face numai prostioare inca nu merge singurel dar se tine de pereti si ajunge unde vrea el fara ajutorul nimanui.Eu incepusem munca dar datorita crizei economice nu se mai fac angajari si am ramas fara job momentan.

teo

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2081584720102537454fAvUJQ
feciorasul meu fara par si pasionat de rugby

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Acu am reusit sa ajung pe aici. Vad ca a ramas ca in coada de peste cu intalnirea...Deci ramane pe saptamana viitoare... Eu merg si azi daca va hotarati.Mai ales ca Michelle ne aduce bombonele.

Cristina,trece-o tu in lista pt Mos pe Lacramioara,te rog. 2 adulti + 1 copil
Si apropo de Mos...detaliile cand le stabilim?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
noi zicem pas la intalnire, ca vad ca nu se aduna multa lume..
Anilansa,spor la pregatiri!
La Multi Anisori Mario Gabriel!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput