Gravidute & Mamici de IASI (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!si o sa va treziti
Multumim pentru urarile de bine cu ocazia sarbatoririi anilor de casatorie,Michelle si Daniela;ieri ne-am plimbat prin oras(dimineata am primit un buchet de trandafiri rosii iar Bia a primi un trandafiras alb,un buchetel facut special pentru ea),am facut diverse cumparaturi iar pe seara am iesit la restaurant in formula de trei,in concluzie a fost foarte bine
Acum vad ca a iesit soarele ,cred ca o sa iesim un pic la plimbare ,pina la mall caci dupa amiaza vrem sa stam in casa sa ne uitam la niste filme ceva,sa lenevim putin;asa ca pina vine tati de la munca,noi fetele,o sa iesim un pic la plimbare
Va doresc o zi frumoasa

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
ella mersi de tocmai o savurez
ma duc sa din urma

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
La Multi Ani Stefan!!
Ca si Miha..wau,ce de bunataturi am ratat!la urma urmei mi-ati facut un bine insa,ca stagnez putin la greutate si ..in razboiul inceput
Ella,f frumoasa aniversarea voastra.sta cumintica Bia la rest? mi-o imaginez pe Alessia si ma apuca rasul..nu ar sta locului nici 2 min.
A inceput sa mearga mai bine,misuna si umbla peste tot..pana si un surub care iesise putin dintr-o sipca l-a descoperit si a inceput sa traga de el..Jucariile zac in mijlocul covorului,iar ea umbla prin sertare si prin alte parti..Si cat imi doream sa mearga..nu am cum sa pun toate pe sus,ca nu am dulapuri sus.avem sticle de vin, cd/uri, tot felul la inaltimea ei si nu stiu unde sa le pun..
A luat cineva portita pt. scari? cine sta la casa..poate Celia..

Eu am racit, cica asta e urmarea vaccinului la unii..racesti dupa si te imunizezi, sau nu mai faci gripa dupa..mor de nervi! eu nu raceam deloc si acum ma doare si in gat, capul,imi curge nasul..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Kriss, sanatate multa.
Noi nu am achizitionat portite pentru scari , dar le gasesc utile ,s-a mai scris la subiectul dulcetilor.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Kriss, sanatate multa.
Noi nu am achizitionat portite pentru scari , dar le gasesc utile ,s-a mai scris la subiectul dulcetilor.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

stiu ca s-a discutat. ma gandeam ca ai luat si tu, si stii ceva preturi..pe net am vazut numai peste 200 lei..ne treb mai multe noua..auzisem in dedeman, dar ajung in weekend acolo.Ne-ar treb vreo 3 noua..ca avem parter,et1 si mansarda.

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Kriss, eu am vazut in praktiker , dar nu am retinut pretul...

poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

La multi ani Stefan!

Kriss, asa e cu vaccinul asta. Mie nu mi s-a intamplat, dar a patit-o sora mea. Multa sanatate.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Helau!
Cam liniste pe aici...
Noi azi am fost la mall,s-au deschis magazine noi,ne-am intilnit si cu Domi si Michelle am stat la un suc iar Domi cu Bia ne-au "cintat" cite ceva,fiecare pe stilul lui,aparatul foto nu l-am avut la mine asa ca eu nu am poze,a facut Michelle niste poze,poate o sa le posteze ea
Va

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Ella,f frumoasa aniversarea voastra.sta cumintica Bia la rest? mi-o imaginez pe Alessia si ma apuca rasul..nu ar sta locului nici 2 min.

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Kriss ,Bia a stat foarte cumintica,ii place prin "crisme" ,ca sa zic asa;s-a mai foit ea putin ,am mai luat-o in brate dar a stat cuminte

poze

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici...

Se petrece nu gluma...vedeti cate dulciuri vor strange piticii ...

Michelle, Ella, prime impresii de Mall extra , magazine, produse, preturi...

poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput