Gravidute & Mamici de IASI (69)
Raspunsuri - Pagina 11
kriss79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella10 Helau! Cam liniste pe aici... ![]() Noi azi am fost la mall,s-au deschis magazine noi,ne-am intilnit si cu Domi si Michelle am stat la un suc iar Domi cu Bia ne-au "cintat" cite ceva,fiecare pe stilul lui ,aparatul foto nu l-am avut la mine asa ca eu nu am poze,a facut Michelle niste poze,poate o sa le posteze ea![]() Va ![]() Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008) poze http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png |
nu era aglomerat?stiam de redeschidere si am evitat zona pe motiv de super aglomeratie..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
moldoveanca spune:
Multumim de aprecieri fetele,o sa pun cat de curand si pozele din seara asta de Halloween.Sunt amarata ca am avut accident aseara si eu m-am lovit la cap rau iar masina e varza.Multumesc lui Dumnezeu ca nu a patit nimic Domi al meu.Intre timp am scapat de muci cu ajutorul aerosolilor si batista bebelusului pe care o folosim cu succes de la 3 luni.V-am pupat revin zilele astea cu vesti si poze
teo
mihamora spune:
'Neata!
Cafeluta? Vreti? Pregatesc imediat![]()
Poze? In curand...
Ne-am intalnit cu scumpa de Bia, e o fetita tare vesela![]()
Magazinele sunt faine, lucrurile la fel, preturile asa si asa spre mari, oricum mai mari ca afara, specific pt romania![]()
Teo - imi pare foarte rau de accident, bine ca nu a patit nimic Dominic, era in scaun? Doar tu ai fost accidentata? Ai fost la doctor? Multa sanatate!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
Anilansa spune:
buna dimineata
mihamora mersi de cafea, eu azi dau ciocolata ![]()
intru un pic, ca lumea pe aici e agitata... cu nunta... eu nu prea numai ca e mare zarva si Darius a simtit asta si nici lapticul nu a vrut sa il bea
, acum face nani .. poate o sa il bea dupa ce se trezeste.Daca e mofturos adio nunta .... si asa nu aveam chef ca aseara nu prea am dormit... acum ma duc sa imi fac datoria de sotie si sa imi sotul la 4 ace![]()
pt toate mamicile si strunfii lor
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju poze noi: http://community.webshots.com/album/568389225cqlFfS?start=0 emma si andrei |
Ce dulce e...
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
PozePoze 1 anisor
alice_is spune:
buna, ma primiti si pe mine printre voi?
ma numesc alina, sunt din iasi si am o fetita de noua luni jumate, alexia
danyelle005 spune:
Moldoveanca imi pare rau de accident.
Kriss insanatosire grabnica. Si sotul meu a racit, sper sa nu-i dea si Amaliei.
Celia imi pare rau ca nu ai stiut de amanare si ai venit degeaba pana aici, dar bine ca le-a placut copiilor.
Noi am fost ieri la control si Amalia e bine, ne-a mai dat totusi cateva zile de tratament pt laringita plus fier pt ca are putina anemie. Trebuie sa ne mai ducem la control peste 2 luni.
Si noi am fost ieri putin prin oras dar in Metro si Erra. Am vazut ca deja au aparut decoratiuni pt Craciun...ce repede trece timpul. Abia astept sarbatorile de iarna, sunt preferatele mele![]()
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
alice_is spune:
si pt a scapa de moderare, astfel incat sa vedeti mesajele mele in timp real, mai incerc sa va spun cate ceva despre noi.
alexia s-a nascut la maternitatea cuza voda, cu ajutorul doctoritei mihalceanu.
alice_is spune:
Tot cautand pe net articole despre alergii am gasit topicul vostru si am intrat, poate primesc un sfat legat de problemele noastre

,aparatul foto nu l-am avut la mine asa ca eu nu am poze,a facut Michelle niste poze,poate o sa le posteze ea