Gravidute & Mamici de IASI (69)
Raspunsuri - Pagina 12
alice_is spune:
Alexia este alergica la mai multe alimente, insa ce am descoperit pana acum sunt: laptele praf, lactatele si oul. Din acest motiv ne-a interzis pediatra si glutenul. Insa ceea ce ma nedumireste pe mine este ca, desi in prezent nu testam nici un aliment nou, ea are bubite rosii pe fata, maini si cap. Este exclus ceva infectios, deoarece nu are si alte siptome. Copii vostri au probleme de genul asta? Ma gandesc ca poate sunt de la vreo piscatura de tantar si nu ar avea legatura cu alimentatia... a mai patit cineva?
pt voi toate ca m-ati ascultat.
mihamora spune:
Pozici aici , cu Bia si Domi.
Kriss -multa sanatate!
Daniela - ma bucur ca Amalia e bine
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mihamora spune:
Emma - ce mare a crescut Andrei si ce frumos se joaca el![]()

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
ella10 spune:
Neata!
Michelle ce frumosi au iesit Domi si Bia in poze;multumesc ca le-ai descarcat
,le-am copiat si eu;
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
kriss79 spune:
neata
Eu tot cu raceala ma lupt..
F frumoase pozele Michelle! Domi inca mai bea cu bibe observ..
Bia e tare dragalasa in pozele cu fetele alea de la mall..vrajitoare sau ce-or fi fost..
Daniela,multumesc.sanatate sotului tau! ma bucur ca Ami e mai bine. Noua tot ne curge nasul.Aspir cu Batista bb, dar e tare vehementa..si cu greu reusim sa o tinem si sa ii facem operatia..in rest,mai luam oscilo 1 tub/zi..
Anilansa,petrecere frumoasa!
Emma, intr-adevar Andrei a crescut frumos! aveti un adev cavaler acum!
moldoveanca,imi pare rau de intamplare..bine ca e baiatul ok.masina se repara ea..
voi ce faceti azi?
am vrea sa iesim..dar cu raceala asta a mea..sunt cam slabita fizic si cam nervoasa de situatie..mai ales ca nu vrea sa ii dau fetei mai tare..ea tot vine si vrea sa ma pupe, dar ma feresc si nu prea intelege de ce..
vad ca e cald afara, dar mie imi era frig si am dat drumul la centrala..
Daca ma simt ok, iesim si noi prin parc pe undeva..vine careva?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
kriss79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alice_is buna, ma primiti si pe mine printre voi? ma numesc alina, sunt din iasi si am o fetita de noua luni jumate, alexia |
Bun venit! Sa iti traiasca fetita!
Scrie repede 10 mesaje ca sa iti apara postarile in timp real.
Asteptam sa ne povestesti despre tine si despre Alexia.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
ella10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alice_is buna, ma primiti si pe mine printre voi? ma numesc alina, sunt din iasi si am o fetita de noua luni jumate, alexia |
Bine ai venit alaturi de noi
,te asteptam cu mai multe detalii despre tine si despre fetita taElla mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
alice_is spune:
Alexia are si ten atopic, insa de cand am scos laptele praf(de vaca) si lactatele nu mai are probleme. Chiar nu stiu cu ce sa asociez aceste bubite...asa ca 
iepurila spune:
Dragele mele,
Iar va necajesc cu intrebari. Am nevoie de sfatul vostru: aveti ceva referinte (de oricare) despre Dna dr Avram (pediatru, mai in varsta).
Si va rog tare mult daca se poate sa-mi recomandati un medic pediatru bun, pe care sa-l pot suna la orice ora (si sa-mi si raspunda).
A facut pitica mea o piodermita (la putzica, incheieturile soldurilor si la subratul unei manute). Deocamdata o sterg cu apa fiarta si racita si o dau cu pasta de apa (fara mentol). Au inceput sa se usuce, dar vroiam sa va intreb daca stiti si alte remedii.
Sarumana mult de ajutor si va pup.
Sper sa nu va suparati ca intru asa de rar si abuzez.
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.