Gravidute & Mamici de IASI (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Kriss durerea de mana e o reactie la vaccin, nu ti-a dat din ala pentru saraci . Sper sa-ti treaca repede. Bravo fetii pt curaj

Alynta...si io te citesc, da nu-s pe lista

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

simo, nu stiu ce e, dar eu am zona tot inrosita..stau cu compresa prinsa cu fasa..parca sunt venita de la razboi.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

simo, nu stiu ce e, dar eu am zona tot inrosita..stau cu compresa prinsa cu fasa..parca sunt venita de la razboi.

din nefericire da, e reactie la vaccin..la tine se manifesta mai urat . Poti lua un nurofen si sa pui chiar gheata pe locul ala.

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Sau foi de varza.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

CELIA, speri tu ca Infanrixul va fi gratuit...sper sa se intimple asa...dar din pacate stiu ca nu se mai importa...Iar din 2009 se va schimba schema de vaccinare la copiii... E interesant ca ati facut ROR ca e scos din schema de vaccinare din vara.

in rest..numai bine.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata
o tare cine doreste? o dam din toata inima
Aseara Darius de la 3.35 a plins prin somn... il dureau gingiile bineinteles ca la mine nu a mai existat somn.... dar am recuperat de la 6 pina la 9dupa ce a papat si l-am dat cu calgel.
in rest suntem bine

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello... Va rog datim-mi niste informatii despre dr. Iliev... Am o cunostiinta care ar vrea sa nasca cu el... Il recomanada careva? E ok? ce imi puteti spune despre el?

Merci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Buna!
Noi am iesit azi din spital, ne-am internat luni seara pt ca Amalia a facut laringita. Nu prea am vrut sa ma internez dar mi s-a spus ca s-ar putea sa se sufoce noaptea si m-am cam speriat. Azi ne-a dat drumul cu invoire, facem tratament acasa, dar e mai bine. Nu stiu daca venim maine la intalnire, sa vad cum se simte.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Any, eu nu am de ce sa sper ca va fi gratis...deja l-a facut. Informatia furnizata e cea pe care mi-a zis-o medicul nostru si am zis sa postez pentru mamicile interesate .
Legat de scoaterea ROR-ului...nu stiam... dar majoritatea l-au facut cei din generatie cu fiica-mea .

Danyelle, sanatate multa Amaliei. Imi pare rau ca ati avut asa probleme.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Carmen , personal nu am info despre dr .Iliev , dar pe prima pagina a capitolului sunt doua recomandari pozitive de la mamicile :Gabiarama si Darria dar si una negativa de la Oana

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput