Gravidute & Mamici de IASI (69)
Raspunsuri - Pagina 5
kriss79 spune:
SALUT
Fiica-mea azi era sa se sufoce!
a venit bona cu ea de la plimbare si mi-a spus speriata ca pe la 14 in copou in timp ce se juca,s-a innecat deodata cu mucisori si probabil si din cauza vantului si nu mai respira..se invinetise la gura,devenise moale..A facut ea ce stia si ea, a intors-o cu capul in jos dar nimic..a chemat salvarea..o tipa ce trecea prin parc a sarit in ajutor si i-a pus degetul in gura, dupa care a inceput sa respire..salvarea insa a venit dupa 15 min, timp in care nu mai avea nimic, si se pregateau sa si coboare copoul caci ii era frica bonei sa mai stea pe acolo..totusi, i-a facut semn din mers cu mina salvarii..s+a uitat asistenta la ea, a zis sa fim atenti cu mucozitatile, ca de ce a scos fata pe vant afara..in fine, a venit femeia acasa speriata si a si plans..
Off..nici eu nu cred ca stiam ce sa ii fac in cazul asta..credeam ca e periculos cand sunt mici mici..si am pazit+o cand a racit pe la cateva lunisoare..
Tocmai fusesem la 11.30 la pediatra..si mi-a dat sa ii dau si oscilococcinum tubulete si sa ii curat nasul des..dar nu sta deloc..
Avem o pompita, dar e apa de ploaie..ma duc sa iau batista bebelusului ca m-a apucat acum frica..
La pediatra suntem ok,avem 74 cm aprox(ca nu sta sa o masori) si 8,900 gr. se pare ca dupa vaccin s-a intarit putin zona(i-a spus cumva, dar nu mai retin..hemangiom/hematom ceva de genul asta)..si mi-a spus sa ii pun compresa rece si sa ii fac masaj circular cu degetul. in rest, sa ii mai diversific masa de pranz in special..
Daniela, imi pare rau de internare! multa sanatate Amaliei!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
tuscut spune:
La multe lunite Amira!
Inca un pic si se duce si motul gagalicei tale Miho! 
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
moldoveanca spune:
Doamne Kriss ce intamplare cred ca te-ai speriat super tare.Multa sanatate si sa stii ca inca e foarte periculos cu mucozitatile chair daca sunt mai marisori acum
teo
moldoveanca spune:
Danyelle daca Doamne fereste iti face o criza acasa sa o pui la aburi de exemplu noi puneam fierbatorul in functiune si se linistea.Acum ne-am cumparat aparat pt aerosoli sa fim pregatiti.Laringita e tare nesuferita eu una nu am dormit 3 nopti pur si simplu stateam si il ascultam cum respira.Cu ajutorul sotului bineinteles.Multa sanatate si bine ca ati scos-o din spital.Noi ne-am internat cu ceva si am iesit cu multe altele
teo
danyelle005 spune:
Celia,Kriss,Moldoveanca multumim
.
Kriss ce sperietura ati tras. Si noi tot aveam probleme cu mucisorii si cu pompita nu reuseam sa-i scot toti, nici ea nu statea, dar batista bebelusului e super si ii place si ei.
Moldoveanca si eu am stat cu frica in spital sa nu mai ia si alte boli. Erau multi copilasi cu tot felul de boli si Amalia vroia numai pe hol la copii, punea gurita peste tot, pe paturi, dulapuri, gresie; nu statea locului o clipa.
Amalia nu a facut crize, nu se sufoca dar imi era teama ca am inteles ca boala asta e imprevizibila. Oricum daca nu ne dadea drumul acasa azi plecam oricum; numai in spital cu copulul sa nu stai.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
ella10 spune:
Buna seara!
Tocmai ce am venit de la plimbare si m-am asezat sa citesc pe aici...
Daniela multa sanatate Amaliei
si sa nu mai fie nevoie sa mai stati prin spital.
Kriss multa sanatate Alessiei

LA MULTE LUNITE PENTRU AMIRA

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am reusit si eu sa scriu ceva, fara sa-mi pice PC-ul.
LA MULTI ANI SIMONA!
SA FII FERICITA! Scuze pentru intarziere.
Alina, noi pentru dintisori am folosit Calgel, Glicerina boraxata cu 1% anestezina, preparata la farmacie si acum Gel gingival DELABARRE, pe care nu-l gasesti decat la farmacia Semis, pe langa Billa. Depinde de varsta si de ce dinti ii ies.
Kriss, un
dulce pt Alessia. Imi pare rau de patania ei. Si noi am trecut prin asta si prin altele. Capul sus mami, ca mai urmeaza.... Multa sanantate.
Irina, ce cavaler dulcel aveti..... Sa va traiasca.
Miha, eu sosetele din alea am luat din Siraj anul trecut, am mai vazut la targul de textile, care nu-mi vine in cap cum se cheama, iar acum o luna am vazut la Mercur in Podu Ros. In ceea ce priveste cedatul, eu am fost cea mai mare si de cedat mereu trebuia sa cedeze sora mea, cand eram mici, pe masura ce am mai crescut s-a schimbat roata, cedez si acum de bunavoie, dar asa mici, cred ca nu inteleg.....
Daniela, ai rabdare. Si la noi a fost la fel la inceput cu olita. I-a bicarbonat de sodiu si unde face pisu pune praf sa acoperi "baltuta" si dupa ce se usuca o aspiri. Nu ramane patat si nici miros nu ramane. Eu am avut tot covorul "leopard" cand a inceput Stefy sa faca greva, ca nu mai vrea Pampers.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Daniela, ai grija cu Laringita. Eu am trecut prin asta cu Stefy. Dimineata la 3 se sufoca. Am tras o spaima..... nu doresc la nimeni. Pina la 2 ani si jumatate 3, pot face soc laringian. Gurita fiind mica, zice ca se blocheaza laringele si nu mai pot respira. Si noi tot cu batista bebelusului si aparatul de aerosoli.... Multa sanatate Amaliei.
Kriss, cred ca v-ati speriat rau. Nu-i de gluma cu secretiile astea. Eu ajunsesem intr-o perioada ca i le aspiram la 10 minute. Iar in timpul mesei se ineca cu ele desi o aspiram inainte de masa si voma..... Multa sanatate Alessiei.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
Helau! 
Multumim de urari dragelor!
Si tort pentru toata lumea. ![]()
LA MULTI ANI VELA! 
Daniela,chiar asa s-a agravat de-ati ajuns in spital? Ufff...sanatate multa! 
Sanatate si Alessiei...ce sperietura.
Cristina,neaparat sa iei batista bebelusului,e super.
Cum ramane cu intalnirea e maine? Vad ca majoritatea piticilor sunt bolnaviori...Se impune o amanare? 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...