Gravidute & Mamici de IASI (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

uf, ce liniste e pe aici
Noi am facut pentaxim-ul.ror-ul mai incolo il vom face. am dat 157 lei. Nu a plans decat putin dupa ce ii bagase acusorul..
Am facut si eu vaccinul antigripal..nu vroiam..dar a insistat dr si asta a fost din partea caseinumai ca eu de felul meu nu prea racesc, iar cand ma imbolnavesc fac forme usoare..mai bine il facea sotului ca el e mai predispus..Eu in liceu imi doream sa fac temp si sa stau acasa..dar nu se prindea nimic de mine:))

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Kriss, pupici Alessiei sa treaca fara reactii vaccinul.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Robert are un pahar cu pai,din care-si bea laptele seara inainte de culcare.Si Amira atat e de fascinata de paharul ala...Si eu n-am mai apucat sa-i iau unul. Si nu stiu cum a facut in seara asta ca a reusit sa puna mana pe el... L-a insfacat si a vrut sa fuga... A fost asa haioasa...A facut un pas si si-a dat seama ca nu se tine decat de pahar... si a cedat in favoarea lui Robert.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik_1980 spune:

Neatza, poftim la o !
Noi am avut o noapte foarte agitata, acu nu stiu din ce cauza pt ca ieri darius desi avea niste mucisori dr i-a facut vaccinu.Dimineatza avea 38.5 si i-am dat Eferalgan si Nurofen si vad ca temp a cedat.
Noi am facut Infarix(230RON) si ROR-ul(asta cica l-a dat statu gratis).
Va doresc o zi frumoasa si fara evenimente neplacute

Mergi la inceput

Buna mamici si bebici,

Ce e cu linistea asta?

Miha, dar Robert nu cedeaza in fata Amirei?
Ai mei au amandoi pahare cu pai si Andreea spre surprinderea mea a prins imediat cum se utilizeaza.

Ramonik , pupici lui Darius ,sa-i treaca mai repede efectele .
Cica din decembrie vor fi gratis din partea statului si vaccinurile optionale , cel putin de infanrix am aflat.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ramonica,mersi de cafeluta.Eu dau o prajiturica. Nu e f aspectuoasa,ca nu am tava potrivita pentru asa ceva,dar e buna.Na,ce-o sa zic si eu acu...

Celia,din pacate nu cedeaza.Si nici nu vreau sa-l fortez sa o faca.Dar ma enervez de numa cand il vad ca "ce-i al meu e numai al meu,ce-i al tau e si al meu" La voi cum e cu Andrei?El fiind mai marisor banuiesc ca altfel intelege niste chestii...Dar Robert vrea sa-i fac si lui bicicleta cum ii fac Amirei,vrea si el gadilit si alintat cum ii fac Amirei...E si asta o forma de gelozie...

Cristina,cum e Alessia?Ati trecut cu bine peste?

Ia sa sun si eu la dr sa vad ce-mi zice de vaccin.O fi gratis sau nu? Ca noi in decembrie ar trebui sa-l facem...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
bey dar ocupate mai sunteti..
Fiica-mea nu are nimic.oricum i-am dat 2,5 ml nurofen preventiv aseara la culcare. Dim.ii cam curgea nasucul destul de tare..dar acum e ok.
EU..insa nu! ma cam doare locul intepaturii..si s-a inrosit putin zona..mi-am pus acum compresa cu apa rece..cine stie ce vaccin mi-a facut de era din partea casei..poate de cobai la ceva
ramonik,nu are importanta daca ii curgea nasucul..nu se face vaccinul doar daca are febra sau alta boala..si a mea era ba cu nasul infundat,ba cu mucisori ieri..

In fine, azi am dus-o la Pasapoarte si am trecut-o la taica-su in pasapo.avea pas expirat si tre sa plece in turcia luna asta..asa ca am trecut-o cu ocazia asta si pe fata la el, ca asa nu se mai platesc taxele si pt. ea..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Miha, nu e asa simplu nici la noi desi Andrei e mai mare , apar discutii tot ceva de genul de la voi si in plus "pleaca de aici ca asta nu-i camera ta" cand ea tot acolo vrea pe langa frate-su... Mai tarziu va aprecia el o sora mai mica...

Kriss, bine ca Alessia e bine, tu poti trece altfel peste simptome .
Astazi am facut si noi vaccinurile Infanrix + priorix. Sper sa fie ok, i-am dat preventiv panadol.

poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Bey a ramas sa vin la intalnire, joi! Ramane sa vorbesc cu Mihamora sa venim impreuna!
Celia si eu o "iubesc" tare mult pe d-ra dr. Mihalceanu! mi-a fost alaturi pe parcursul sarcinii si la nastere! Acum tot la ea voi merge!
Miha dulcica ca de obicei brunetica! Si Robert a mai crescut!
Kriss ai fetita curajoasa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 10+]
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ella multumesc ca te-ai gandit la mine!
Ma bucur ca va bucurati sa ma "cititi" IUlia, Danielle, Tuscut, Mihamora, Miha!
David a inceput sa prinda mofturele! Speram sa fie pasagere!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 10+]
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput