Gravidute & Mamici de IASI (69)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

ROR-ul l-am facut la 1 an si 2 luni si e singurul care nu l-am platit, medicul de fam a zis ca le-a adus de ala care e si de cumparat. Si cel de un an parca era 270 ron.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata.

Ramonik noi am facut la 1 an Pentaxim si am dat 150lei; ROr nu l-am platit nici noi.

Amalia cam tuseste azi, cred ca a racit ieri; a stat cam multisor afara si nu avea nimic la gat si era destul de rece. Voi ce folositi pt tuse la copii?
Sper sa ne revenim pana joi.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Apropo de olita, de vreo 2 zile O tot pun pe Amalia sa faca pipi, sta cat sta pe olita, nu face nik dupa care se ridica singura si face pe covor

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Apropo de olita, de vreo 2 zile O tot pun pe Amalia sa faca pipi, sta cat sta pe olita, nu face nik dupa care se ridica singura si face pe covor

Poze
Poze 1 anisor

ce tare e!!

Pt tuse noi folosim eurespal sau rhinatiol, eurespal nu mai serveste ca e amarui si doar rhinatiol ii place

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Mai da ce i-ati facut Amirei de plangea mititica cu lacramioare?

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Mai da ce i-ati facut Amirei de plangea mititica cu lacramioare?

E greu si mancatul asta cateodata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Daniela pune o aleza din aia de schimbat langa olita...asta daca face imediat langa olita si nu migreaza in alte zone de covor ..Eu una olita o tin numai la baie, nu i-am adus-o in camera niciodata. Si daca mai e cate vre-un accident, gresia imediat se spala

Matei e cu febra 38+ de aseara...la nurofen cedeaza imediat, dar si revin imediat...A mai patit asa cand au spart toti dintii de sus odata...astept azi-maine sa vad daca ies maselele alea de jos, daca nu...vad eu atunci. Altceva nu are, nu pot sa-i spun raceala.

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ce mult ati scris zilele astea...

Daniela, .Sanatate Amaliei. Andreea se mentine asa intr-o stare de alintatura. I s-a amanat vaccinul caci ar fi ceva si sa vedem cum e pana maine.
Kriss, felicitari Alessiei pentru plimbarile bipede.
Irina, bine ai venit ,.Frumos bebe, sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Alina, din partea mea , numai multumiri si cuvinte de lauda la adresa dr. Mihalceanu Elena .
Lacramioara , multumim.
Simo, pupici lui Matei sa-i treaca febra.
Miha, ai doi copii superbi.

Oana nu mai treci pe la noi?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

noi mergem la 5 la vaccin..nu stiu daca le facem pe amandoua.vedem la fata locului.
ne auzim mai pe seara!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput