Gravidute & Mamici de IASI (69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

[quote]citat din mesajul lui Anilansa
alicenoi folosim " sensitive skin" de la "hemel - e naturala si Darius nu sa iritat de la ea deloc o gasesti la plafar cred mie mi-a adus-o soacramea si a dat 35 ron sper sa o gasesti daca te hot la ea... pot sa iti zic si din ce este daca vrei/.

Da, spune-mi ce contine

Alina

Mergi la inceput

Am incercat sa raspund si eu cu quote si nu prea mi-a iesit
Miha, mersi de raspuns. La noi nu prea da rezultate bepantenul si e rosie la fundulet... si doar de la o lingura de portocala... uffff

Alina

Mergi la inceput

Alynta si eu am avut aceeasi problema in sarcina insa m-a linistit Mihalceanu. Cica IgG poz arata ca ai facut boala mai demult si nu afecteaza fatul. Mie lab. Praxis mi se pare bun, insa se mai poate gresi. Eu zic ca nu se merita sa repeti analiza, pt ca nu e nimic rau si mai ales, pana nu o intrebi si pe Mihalceanu.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc Alice! Oricum o sun pe d na dr.!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 12+]
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Miha si Celia...s-a notat!
Alina,in sarcina numai la Praxis am facut analizele si nu am avut probl..nu stiu ce sa iti zic cu interpret.analizelor,nu ma pricep..tin pumnii sa fie bine!
Pt iritiatie la fundulet mi s-a mai recomandat ceva de la antibiotice iasi..Nidoflor, dar nu se poate utiliza mult timp, caci creeaza dependenta..pt uz mai indelungat mi s-a recomandat Cutaden.
Insa treb. sa lasi copilul cu funduletul gol cat mai mult posibil, ca sa ii treaca mai repede..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Eu mai greu cu scrisul ca-s cam necajita. Dar.....mai scriu, nu ma pot lasa de drog....

Michelle, Kriss, Daniela, multumim. Acum "te-ge" masa cu un servetel umed si zice "Ce-fy te-ge", iar zilele trecute dupa ce a scris cu pixul pe perete, turna ceai din biberon pe un servetel umede si stergea de zor iar fraza era aceeasi: "Ce-fy te-ge". E "cuminte" rau.....

Daniela, ce dulce e Amalia.....

Kriss, multumim pentru aprecieri. Eu ma mir ca a avut rabdare sa stea, ca ma gandeam ca dupa primele 2.... n-o mai prind. De curiozitate le-am numarat si erau` vreo 19 clame.... In legatura cu intalnirea nu stiu ce sa-ti raspund. Am niste probleme si sunt cam necajita. Am intrat sa vad ce mai faceti sa-mi mai ridic moralul.

Michelle, multumim de aprecieri.

Miha, eu le-am luat de la o toneta cu jucarii din Podu Ros, la cererea Stefaniei.

Celia, multumim. Ea a fost prima care le-a gustat.... Nu scapa ocazia....

Alice, noua ne-a spus pediatra sa folosin Nidoflor, pe termen scurt si a dat rezultate si bai de aer.... adica lasat la funduletul gol.....

Alina, noua ne-a recomandat medicul din spital sa facem analize la Praxis, deci eu zic ca-i bun. Cel mai bine suna medicul, inainte sa te agiti.... Multa sanatate.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Alynta - eu zic sa nu iti faci griji, vorbeste cu doctorita sa te lamureasca.

Alice - noi folosim crema cu zinc si e f buna, trece imediat iritatia. Oricum se recomanda sa stea cat mai mult cu funduletul gol, cum au zis si fetele.

Lacramioara - ce harnicuta e Stefy Sper sa treaca repede problemele si sa nu mai fii suparata

Celia - ce face Andreea?

Noi ar trebui sa facem vaccinul prevenar dat tot amanam, nu stiu de ce...

De azi nu mai spal vase, am masina de spalat uraaa....am scapat

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor eu m-am linistit! Dupa cum a scris si Alice, in trecut am avut virusul activ. Nu e nici un pericol pentru bebe. AM mai citit si pe net si mi-au spus si fetele de la odisee sa stau linistita.
Kriss incercam si noi sa ajungem joi!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 12+]
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Cati ml are o lingurita?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput