Gravidute & Mamici de IASI (69)
Raspunsuri - Pagina 18
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora 'Neazta! Ella - multumim pentru cafea, ce matinala esti Alina- daca e pentru prima oara, e cam mult, cred. Lacramioara - e tare dulce motata ta ![]() Kriss - da, ne intalnim Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007 POZE POZE NOIE prima oara... dar a papat treptat, nu tot odata, cam in 3 ore...sa ii dau oare mai putin????? ![]() |
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mihamora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anilansa
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008) http://community.webshots.com/user/Anilansa |
Stiu ca dr imi recomanda-se sa incep cu 5-10 ml si sa cresc treptat pana ajung la 50 ml, asta la 6 luni.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
Anilansa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihamora
Stiu ca dr imi recomanda-se sa incep cu 5-10 ml si sa cresc treptat pana ajung la 50 ml, asta la 6 luni. Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007 POZE POZE NOI |
mersi de sfat... deci de acum mai incet

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Si pozele promise cu Motata incep de aici. |

Eu n-am gasit clamite asa mici.
Am gasit ceva,dar is cam mari pentru cat par are si ii cad.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui alice_is Miha, cu ce-l dadeai pe robert la fundulet cand era iritat? Noi am incercat de toate si nu merge nimic ( eu presupun ca din cauza dermatitei) |
La el a functionat f bine Bepantenul si unguentul cu catina de la Plafar.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Anilansa aseara iam dat lui Darius suc de mar si ia placut, a baut cam 25 ml, ce credeti e mult pt el???? |
Nu e cam devreme pt suculet?
Eu as mai astepta avand in vedere ca inca n-au trecut colicii.Sau daca vrei sa-i dai neaparat evita sa-i dai seara.
Celia spune:
Anilansa, ma bucur ca ati petrecut bine . Vad ca avem acelasi medic .... Si eu ma declar foarte multumita de d-na doctor ... in 10 ani , nu am avut nimic de reprosat....
Lacramioara , felicitari micei gospodine. Dar ea nu mananca tu-la, mai ales ca-s facute de ea? Frumusica rau motata...
Oana cu cifre , tare scumpica e Alexandra,
.
Ella, distractie placuta la munte.
Kriss, venim si noi joi.
Alina , sa dea DD sa ai o fetita.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui kriss79 Aloooo!!! MIHA, |
2-10...2-10...proba de microfon...Sunt pe receptie!
Doar stii ca eu nu lipsesc de nicaieri.
Anilansa spune:
celiama bucur fff mult ca avem acelasi Dr. eu am crescut cu ea, de mine a avut grija si nici nu am vrut sa aud de alt doctor pt Darius. imi place ca zice lucrurilor pe bune fara nici un fel de ocolisuri, daca e ceva de facut pt copil si e bun iti spune
alicenoi folosim " sensitive skin" de la "hemel - e naturala si Darius nu sa iritat de la ea deloc o gasesti la plafar cred mie mi-a adus-o soacramea si a dat 35 ron sper sa o gasesti daca te hot la ea... pot sa iti zic si din ce este daca vrei/.
mariussimiucmie sa mia spus dr.ca pot sa ii dau suculet de mar, dar cred ca am exagerat un pic cu cantitatea
o sa o iam mai moale
alynta27 spune:
Salutare! Mi-au venit rezultatele de la Praxis si sunt suparata: toxo negativ, Citomegalovirus, IgG pozitiv-36, IgM-absent.
Ce parere aveti de laboratorul Praxis? E prima data cand fac acolo analize.
A mai fost cineva in situatia mea?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 12+]
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!

( eu presupun ca din cauza dermatitei)