Gravidute & Mamici de IASI (69)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
Oana,am sa vorbesc cu pediatra sa vad ce-mi spune de D3,daca mai e nevoie sa-i fac Amirei sau nu. La Robert am mers pe varianta injectabila,ca Vigantolul n-a fost bun.La Amira as fi vrut sa fac la fel,dar daca n-am mai gasit am luat picaturi.
Alina,Robert al meu e atopic. Acum s-a mai ameliorat.Si nici alergii/bube n-a mai facut in ultima vreme,slava Domnului.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
moldoveanca spune:
Fetili ma bucur ca v-a placut dovlecelul meu.Se pare ca incearca sa faca pasi singurel,deja incepeam sa-mi fa griji.El a stat si in fundulet destul de tarziu pe la 8 luni cred ca si acum o sa mai dureze.
teo
ella10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Ella,unde ai gasit D3? Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Miha noua pediatra ne-a zis din prima saptamina de viata a Biei daca putem face rost de D3 si am gasit in Italia ,ne-a adus un prieten,apoi alt prieten ne-a adus din Franta,asa ca la noi nu a fost nevoie sa dam Vigantol;dar vreau sa-ti spun ca acum in ultima vreme greu am gasit caci si in Italia au inceput sa ceara reteta farmacistii de acolo,dar ...
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
ella10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alice_is Ella am admirat pozele voastre. Foarte frumoase. Aveti carut ca al nostru. Insa Alexia nu mai este interesata de carut. Afara vrea doar tinuta de manuta si sa mearga... Ii iese si nu prea mersul Alina |
Multumim de aprecieri,Bia noastra incearca sa mearga si ea insa ii place si in carut;pune si tu niste fotografii sa va vedem

poze
ella10 spune:
Haideti la o
Noi azi plecam putin la munte pana joi,mergem pe la Bicaz;a fost o hotarire de moment,m-a anuntat sotul mai devreme sa fac bajelul ca mergem putin la munte.
O zi frumoasa!
poze
iulia-stefy spune:
Si pozele promise cu Motata incep de aici.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alice_is spune:
Buna dimineata
Miha, cu ce-l dadeai pe robert la fundulet cand era iritat? Noi am incercat de toate si nu merge nimic
( eu presupun ca din cauza dermatitei)
Ella distractie placuta la munte. Cat despre poze sper sa reusesc sa pun. Abia-s invatacel![]()
Alina
Anilansa spune:
buna dimineata
ellamersi de cafea ...o savurez la
distractie placuta la nunte
ce se intampla e cam pustiu pe aici... aseara iam dat lui Darius suc de mar si ia placut, a baut cam 25 ml, ce credeti e mult pt el????
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kriss79 spune:
neata
Ne intalnim joi la Stanley? Vad ca numai Daniela a raspuns..Ella am citit ca pleaca.., dar celelalte mamici:
Aloooo!!! MIHA, MICHELLE, CELIA,SIMO,CRIS,LACRA,GABIARAMA,ANYMONY,AMIRONEANU, IRINA? etc
lacra,ce Motata dragalasa
ai avut ceva treaba la parul ei..
Noi am mers pe varianta clasica cu Vigantolul..
ma duc la cumparaturi..asa ca va pupicesc si va doresc o zi frumoasa! ne auzim mai tarziu
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
mihamora spune:
'Neazta!
Ella - multumim pentru cafea, ce matinala esti
Distractie placuta la munte!
Alina- daca e pentru prima oara, e cam mult, cred.
Lacramioara - e tare dulce motata ta
Kriss - da, ne intalnim![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI