Gravidute & Mamici de IASI (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Kriss ai mare dreptate! Dar erau asa de frumoase. Alexandra mai are ghetute si cizme, dar sunt marimea 20 si ii ies din picior. Astea sunt marimea 19 (cat poarta ea acum). Aveau acolo si marimi f mici (17, 18).
Si cizme foarte frumoase erau! Mi-au placut mult o pereche rosii de lac, inalte pana la genunchi. Dar era prea mult sa ii iau si din alea. O sa ii iau la primavara, cand va merge bine.

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Da Kriss eu intrebam de ghetute. Ceva in genul ala caut si eu. Cizmulite am gasit marimea 20 dar nu-i intrau in picior, asa ca m-am gandit ca sunt mai practice ghetutele.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta78 spune:

Buna fetelor!
Are cineva nevoie de un sterilizator electric de la CHICCO, nou, cu garantie pana in iunie 2010?
Il dau cu 230 RON. Pretul lui la magazin e 280 RON.
Daca e cineva interesat astept un semn.
Va doresc o zi buna .... chiar daca afara e cam intunecat azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Poze noi incepand de aici

Da-te jos ca esti mare

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Buna seara!Cam liniste pe aici....
Azi am fost la control la pediatra,am facut si D3-ul ,suntem bine,chiar ne-a felicitat pediatra pentru felul cum s-a desvoltat Bia si cum arata.
Am fost ci noi ieri in mall,am vrut sa-mi iau niste blugi dar nu am gasit marimea mea;era foarte aglomerat la noile magazine...era rind la cabinele de proba.

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Ella am admirat pozele voastre. Foarte frumoase. Aveti carut ca al nostru. Insa Alexia nu mai este interesata de carut. Afara vrea doar tinuta de manuta si sa mearga... Ii iese si nu prea mersul

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Alice si eu am mers si merg in spital la control! Am vazut ca programul de ecograf a dr. s-a mutat miercurea!
Celia bine ar fi sa am ajutoare si la treaba! Noroc cu sotul meu ca se mai gandeste la mine! Dar poate fac o fata si am ajutor in bucatarie si casa!
Kriss Doamne ajuta sa vina si bebe2 sanatos! Important e ca vi-l doriti!
Iulia multumesc de gandurile bune!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 11+]
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ella,unde ai gasit D3?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Miha, am eu o fiola de vitamina D adusa din Italia. Este in plus; eu mai am pt Alexandra fiole si face rost si pediatra mea de ele de la cineva tot din Italia. Daca te intereseaza, da-mi PM.

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Mai sunt mamici care au bebei cu dermatita atopica?

Alina

Mergi la inceput