Gravidute & Mamici de IASI (69)
Raspunsuri - Pagina 15
mihamora spune:
Fetelor dormiti? e din cauza vremii?
O
mare, mare pentru toata lumea!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
oana8188 spune:
Am cumparat de la Zara ciorapei cu inimioare, 2 bluzite si o pereche de ghetute (cred ca e a sasea pereche pe care o are
ma bate tati); da's asa de frumoaaaseeee
ca n-am rezistat!
Mai luam ceva, dar se plictisise domnisoara si nu am mai stat; am motiv sa ma mai duc o data ![]()
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
kriss79 spune:
salutare
Acum am depistat-o si pe fetita Oanei8188!
Cine e Mili?bunica sau bona?le-am intalnit des prin parcuri..mi-a sarit in ochi modelul caruciorului! Mi s-a parut mie ca fetita din carucior semana cu Alexandra..dar cum nu se potrivea pers. ce conducea caruciorul cu Oana..ce marisoara a crescut! sa fie sanatoasa!
Michelle,bai dar ce shoppingareala pe voi...
hai ca ne vedem, dar sa ma lase raceala asta
Lacramioara,pupici gospodinei!
PANA LA URMA,NE INTALNIM LA STANLEY PE 6 NOV,JOI?
Am si eu o intrebare, acolo la stanley se merge numai cu aniversare?adica daca e urat afara si nu ai ce face, poti merge acolo sa se joace copilul o ora, ca la un parc/loc de joaca gen iulius mall?cu plata,of course..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
oana8188 spune:
Alice, eu le-am luat de la Zara si sunt destul de scumpe astea - 140 Ron, dar erau si la 70-80 de ron, parca... Mie mi-au placut tare tare mult ca-s de piele intoarsa si au o culoare super; le poti vede in prima pagina a pozelor de la semnatura.
Kriss, Mili e bunica Alexandrei, soacra-mea; se iubesc tare mult! Multumim de urari! Si Alessiei multa sanatate si noroc, ca de restul ne mai ocupam si noi ![]()
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
danyelle005 spune:
Buna!
Kriss se poate; eu vreau sa ne intalnim joi!![]()
Teo ce dovlecel frumos
Lacramioara ai fetita mare, te ajuta si in bucatarie; bravo
Michelle ce plimbareti sunteti.
Si noi am fost ieri in parc in Copou si apoi in mall sa mancam. Nu am intrat prin magazine ca nu-mi tihneste daca e si sotul cu mine![]()
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Poze noi incepand de aici
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
kriss79 spune:
oana,sa le poarte sanatoasa! sunt f frumoase! dar mi se par mari! cat poarta Alexandra? noi purtam marimea 20..
Noi avem ghetute, am vrea cizmulite.se gasesc marimi asa mici?20-21?
Avem si noi niste ghetute de piele intoarsa din era, de la mag wenice, tot 140 lei au costat.dar au fost cadou de la matusica..
Mie nu mi se pare practic sa ii iau multe incaltari, mai ales atunci cand nu mergea inca singurica..acum avem 2 perechi care le alternam..mai avem de la nasi primite niste ghete, dar sunt 21 si ii sunt mari..adica dif. de la perechea de 20 ce o poarta si 21 asta..e mare..asa ca probabil la primavara vor fi bune..
Nu stiu cine, parca daniela, ne intreba de unde am luat cizmulitele..nu erau cizmulite ce ai vazut tu, sunt ghetute(daca te refereai la alea roz aparute in pozele de la mot)luate de la mag de langa prefectura, lizuca parca ii zice..au fost vreo 85 lei, dar sunt luate de prin sept..si deja sunt cam uzate![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an