Gravidute & Mamici de IASI (69)
Raspunsuri - Pagina 14
Anilansa spune:
buna dimineata mamici
va servesc cu o
calda ...mersi pt urari si va
, si acum niste inf scurta ca samearga cafeluta.... la nunta a fost bine, nu am stat mult( pina la 2)... am fost si cu strunful la biserica ... pozici poate acusica...
alice bine ai venit
iuliamofturi nu cred.... in primul rand am fost la biserica si acolo cred ca stiti cum sunt babele

un pic deocheat

...l-am lasat cu tata( prima oara cand sta cu el singur)am plecat la 9.15 pina ce am ajuns, pina ce am parcat masina ca nu aveam locuri de parcare a sunat tati ca plinge bebele... deci... fuga acasa numai bine ca se facuse 10.15 pina ce am ajuns... deci ora de masa si in plus si colici
( incep sa ma satur de ei oare mai dureaza mult?????) a intat tata un pic in panica dar sa descurcat... am ajuns la nunta la 11.20 numai bine dupa noi sa furat mireasa![]()
iepurila eu si Darius suntem la DR. Lazaresca Maria si are cabinet pe sararie(e pediatru)eu sunt fff multumita de ea
mai vb ... poate adoarme strunful si mai dormim si noi un pic
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kriss79 spune:
neata
Michelle,dar cu cana cu pai nu ati incercat?stiu ca nu e bine pt.dintisorii copilului sa bea mult cu bibe,cel mult pana la 1 an scria in rev.de specialitate. tot singurica esti?poate ne intalnim odata cu strumfii, ca acum daca merge si a mea..poate si ea sa intre in joc cu Domi(presupun..
)la mine sau la voi acasa. Am inteles ca stati pe la Gara.Noi stam pe langa kaufland/alexandru sau baia publica daca stii unde e..
Alice,imi pare rau de problema alergica a Alexiei.Nu ne-am confruntat cu asa ceva.ma gandisem si eu la deterg,dar spui ca ii iese pe parti care nu sunt acoperite de haine..dar poate prin frecare cu hainutele..nu stiu ce sa zic.mai bine mergeti la un dermatolog/alergolog pt.copii.
Alina, e bine ca ai ajutor. Poate imi fac curaj si la anul ne apucam si noi de BB2, sa nu fie mare diferenta intre ei.
Iepurila,felicitari pt.Elena! ai nascut cu dr.Mihaila cumva?stiu ca erai pacienta dansului.. remedii nu stiu..pediatri sunt cativa pe prima pagina,recomandati de unele dintre noi..Acum nu stiu ce sa zic,noi nu am avut probl grave incat sa sunam noaptea..Slava Domnului!Noi mergem acum la dr.Mandric Cristina pe Toma Cozma la Medex, dar poate fi gasita si la Sp.Sf.Maria. Am sunat-o ori de cate ori a fost nevoie,chiar si sambata, dar ma repet,nu noaptea..
La inceput ar fi bine sa gasiti pe cineva care vine acasa sa o vada pe micuta. E mult prea mica sa mearga la vreun cabinet,sa intre in contact cu copii mai mari/alte pers.. Nu stiu cine e dispus insa sa vina acasa..dr.Siminiceanu e f buna,dar nu mai vine acasa de cand a devenit cunoscuta si ocupata..
Sper sa rezolvati cu probl Elenei cat mai repede!
Daniela,of,prin ce a trecut Amalia! Si noi am facut analize de sange pe la 7 luni..stiu cum e..pupam matinala! si a mea a facut ochi la 6 si ceva..
Anilansa,sa va fie de bine petrecerea!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
moldoveanca spune:
Uitati-va ce dovlecel scump si iubit are mami
http://good-times.webshots.com/photo/2258732700102537454IlOlnF
teo
iepurila spune:
sarumana mult fetelor.
Da Kriss cu dr. Mihaila am nascut.
Referitor la pediatru, am o recomandare pt aceasta dna dr Avram de care va intrebam. vine acasa, a venit o data cand am scos-o din spital. dar de paranoia ce sunt as fi vrut mai multe referinte despre ea.
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
kriss79 spune:
Iepurila, nu stiu nimic de dr.Avram.imi pare rau..
Fetele,Celia spunea ca ar fi bine sa avem o agenda cu nr.de tel ale noastre pt. orice eventualitate. Eu l-am lasat pe contul nostru de webshots(acelasi user si parola ca aici)la messages..
Am pus niste poze noi de ieri din Expo Parc..
Ce simpatic dovlecel ai, Teo!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alice_is buna, ma primiti si pe mine printre voi? ma numesc alina, sunt din iasi si am o fetita de noua luni jumate, alexia |
Bine ai venit Alina!

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Salutare!
Alina, ma bucur sa citesc ca sunteti bine. Sarcina usoara in continuare.
Celia, multumim de intrebare. Nu suntem cel mai bine, dar oricum mai bine. Mai tuseste iar eu sunt pe final de tratament.
Daniela, multumim de intrebare, mai binisor....
Teo, ce simpatici sunt dovleceii, iar cu ochelarii aia.....
Iesim afara cand e vremea buna, dar din ce in ce mai putin, ca e frigut seara si trebuie sa ne intoarcem acasa. Ieri dimineata am fost sa luam clamite mici sa facem "palmieri" in cap adica multe codite mici.... Si asa s-a culcat la pranz iar dupa amiaza n-a vrut sa iasa afara fara clamite.... cu greu i-am pus caciulita. Poate maine reusesc sa pun si poze....
Acum am terminat de facut clatite, noi doua.... ce fericire pe ea ca am lasat-o sa amestece in castron ingredientele, dar la umplut clatitele a fost.... jale. La final arata ca scoasa din borcanul cu dulceata. Toata era plina si pe manute, pe hainute... pe fata....dar foarte fericita ca a facut "tu-la" pentru tati, adica prajitura.
Am avut un soc ieri dimineata cand a scos paiul din canita cu lapte si a dus cana la gura si a baut singura ca un om mare 200 ml de lapte. Cresa sa traiasca, ca eu nu am nici un merit la asta.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mihamora spune:
Kriss - n-am incercat inca cu altceva, ca e lejer si m-am obisnuit, nu stiam ca nu e bine, stiam doar de carii de la lapte daca sta cu bibe mult timp in gura. O sa incerc cu canita cu pai, la restaurante tare se mai joaca cu paiul si mai bea si apa, merci. Stiu zona, ne intalnim oricand![]()
Teo - superb "dovlecelul" tau 
Lacramioara - felicitari gospodinei!
Azi iar am fost la mall, ne-am intalnit si cu Oana cu cifre si Alexandra![]()
Oanoooo!!!! - unde esti? Sunteti bine?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
oana8188 spune:
Iaca aici sunt!! De ce sa nu fim bine?? Sau nu era vorba despre mine?
Suntem bine cu exceptia unui enervant de dintisor care se incapataneaza sa o chinuie pe mititica mea... Cred ca azi iese.
Foarte dragut domnisorul tau, Michelle! Tu cum il strigi? Mario? Sau Dominic?
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
mihamora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana8188 Iaca aici sunt!! De ce sa nu fim bine?? Sau nu era vorba despre mine? Foarte dragut domnisorul tau, Michelle! Tu cum il strigi? Mario? Sau Dominic? Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra |
Hehe, salut!
Bine ca sunteti aici
Il strig Dominic
Cu ce v-ati innoit?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI