Gravidute & Mamici de IASI (69)
Raspunsuri - Pagina 20
kriss79 spune:
Michelle, sa stapanesti sanatoasa masina de spalat vase! pana la urma nu te-ai lasat
Bravo tie!
din ce stiu eu, e buna atunci cand sunt vase multe, nu 2-3..asta inseamna fie sa fie multe pers in casa/la masa,fie sa stai cu ele murdare mai mult timp pana se aduna o cantitate..gresesc?
Lacramioara, hai, sus moralul!!
sa treaca supararea si sa rezolvi problemele!
CONFIRMARE INTALNIRE JOI, STANLEY:1.kriss
2.Miha
3.Celia
4.Michelle
5.Daniela
6.Alina/Alynta
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
Anilansa spune:
aliceasta scrie: 1670 pt piele sensibila( asta e codul) si contine:miere, ceara de albine, vitamine, extracte de plante medicinale,musetel si levantica, ulei de plante.
si cand sa constipat si sa inrosit un pic cei drept am folosit pantenol.
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alice_is Miha, mersi de raspuns. La noi nu prea da rezultate bepantenul si e rosie la fundulet... si doar de la o lingura de portocala... uffff ![]() |
Portocala este alergena,deci e bine de evitat in cazul atopicilor.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
Kriss - merci , asa estimam si eu , 5 ml, dar vroiam sa fiu sigura, am inceput cura cu osteocare pe luna asta.
Da, cam asa e , are si incarcare pe jumatate, nu stiu ce sa zic, dar la mine se aduna vase ca la nebuni
asa ca... Merci
Ti-a trecut raceala?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
crissintibun spune:
Neata si un ceai de portocale exotice pentru toata lumea!
Cafea, nu k noi nu bem niciunul.
Kriss, vom fi prezenti si noi in formula completa la intalnire, ca va veni si sotul, destul de probabil.
Ieri am iesit cu Ami si cu mama si am fost in Mall. Ce pot sa zic: de abia astept reducerile de la Zarra pt Ami, sunt lucruri superbe, scumpe, dar nu chiar exagerat. Dar la reduceri cu siguranta o sa ii iau de toate.
In rest despre noi ce sa va mai zic: Ami a devenit mofturoasa la mancare, e nevoie de zece jucarii pe langa scaunul de masa ca sa papam o portie normala de mancare. Alt necaz pe capul nostru, duminica i-am dat supa de galuste, cu galuste cu tot cu albus si de doua zile e numai bubite pe gat. Eu am zis k dak elimin cauza ar trebui sa treaca...dar nu vad o ameliorara inca..Voi ce ma sfatuiti? Ati mai patit asa..La ea e prima oara cand are reactie alergica la ceva.
Va pup si ne vedem joi
Mami de Ami
alice_is spune:
Neata. Si eu i-am zis pediatrei ca de la portocala se inroseste la fundulet de numa si ca eu presupun ca-i alergena pt ea, insa ea mi-a zis ca nu-i adevarat, mai bine sa-i schimb crema de fundulet ( merg la Siminiceanu). Insa am sa fac cum cred eu deacum. O singura intrebare mai am
, ai fost la vreun alergolog cu Robert? Vreau si eu sa merg la unul, insa sa nu ma bombardeze cu cortizon ca nu vreau asa ceva. Mersi.
Alina
provista spune:
buna dimineata fetelor frumoase din iasi. eu sunt o gravidutza din galati (am ramas insarcinata datorita dr.Grigore Mihaela nota 10) si as avea o rugaminte la voi, daca ma puteti ajuta, cu adresa si nr de tel(eventual) de la un laborator in care aveti voi incredere pt a face ceva analize de sange cu precizarea ca sambata ajungem in iasi si as vrea sa gasesc si deschis.
va multumesc.
http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png
alice_is spune:
Aseara am cumparat nidoflor. Dupa o singura aplicare se cunoaste.
multi fetelor care mi l-au recomandat
Alina
mihamora spune:
Provista - Praxis medica , e deschis sambata dimineata,Telefon: 0232-206.030 Multa bafta! Sarcina usoara!
Chris - multumim mult pentru ceiut , eu dau o 
Probabil ca o sa treaca in cateva zile daca e de la albus, e prima oara cand a mancat ?
Alice - asculta-ti instinctul![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
kriss79 spune:
Am uitat
poftiti la un CAPITOL NOU
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an