Redoutistele fidele Laredoute.fr (141)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvias spune:

Fetelor, eu am scris de prea putine ori la subiect, din lipsa de timp sau lene, dar va citesc constant.
Puteti sa contati si pe mine la semnarea unei petitii colective, sau la orice modalitate de protest fata de discriminarea celor de la LR.fr.
De luni ma intorc la birou, dupa 1 an, si s-ar putea sa nu apuc sa citesc in fiecare zi, asa ca va rog dati-mi un pm daca aveti nevoie si de semnatura mea.

Va pup pe toate si va multumesc ca incercati sa ajutati mult mai multe fete care comanda, decat sunt pe site

Silvia, mami de David grasun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui amarantina

Miki rochia ar fi frumoasa dar o strica imprimeul. Nu-s culorile de pe site, e un imprimeu fad care-mi aminteste de capoatele pe care le purta bunica mea, iar culoarea predominanta este maro. Si mie nu imi place combinatia negru/maro. In fine...desi am luat cea mai mica masura tot imi este larga si nu pot sa zic ca sunt exagerat de slaba (am 52kg la 1.70) Este f decoltata, varful V-ului ajunge la sutien. Si este si lunga, mie imi vine un pic sub genunchi dar ma gandesc daca aveam 1.60 unde imi ajungea...probabil la jumatatea gambei. Am dat 25eur pe ea dar tot imi pare rau dupa bani.

Amarantina, deci tu ti-ai luat 36 si tot larga iti e? eu tocmai am comandat 38, in comanda data in 22/10, si o asteptam cu mare nerabdare...acu ma gandesc deja daca o merge modificata. macar materialul e ok? adica e matase?

In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata! hai la

April admir tot ce faci, vad ca te descurci foarte bine cu engleza, e ok si faptul ca ai postat pe forumul UE ( ai un raspuns deja) si propun sa scriem toate cate un post la obiect sa se vada ca nu e doar "una cu o problema", cu cat mai multe posturi cu atat mai bine, un subiect cu multe postari atrage atantia, ce spuneti?
...in asteptarea ultimei comenzi (20 noiembrie), sper sa ajunga ....

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui diotima

Citat:
citat din mesajul lui amarantina

Miki rochia ar fi frumoasa dar o strica imprimeul. Nu-s culorile de pe site, e un imprimeu fad care-mi aminteste de capoatele pe care le purta bunica mea, iar culoarea predominanta este maro. Si mie nu imi place combinatia negru/maro. In fine...desi am luat cea mai mica masura tot imi este larga si nu pot sa zic ca sunt exagerat de slaba (am 52kg la 1.70) Este f decoltata, varful V-ului ajunge la sutien. Si este si lunga, mie imi vine un pic sub genunchi dar ma gandesc daca aveam 1.60 unde imi ajungea...probabil la jumatatea gambei. Am dat 25eur pe ea dar tot imi pare rau dupa bani.

Amarantina, deci tu ti-ai luat 36 si tot larga iti e? eu tocmai am comandat 38, in comanda data in 22/10, si o asteptam cu mare nerabdare...acu ma gandesc deja daca o merge modificata. macar materialul e ok? adica e matase?

In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis

Neata!
Diotima,eu vad ca scrie 100% viscoza.Nu zice nicaieri ca ar avea vreun procent de matase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Uitasem sa zic cat de penibil mi se pare lr.ro, in afara de preturi, traducerea frate, adika pe un forum mai scrii prescurtat, mai apar greseli, dar un site cu "pretentii" sa faca traducerile respective mi se pare de toata jena.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Helau and gud morning! for evribadi!
Imi place april ca este razbatatoare. Adevarul e ca le si are cu lb.engleza ceea ce nu s-ar putea spune despre mine
Booon! In alta ordine de idei: diotima, rochia aia nu are cum sa fie de matase, ca la descriere scrie vascoza, so...
Acu, ma duc sa muncesc. Mai "trec" pe la voi!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

neatza

bey, sa mor nu alta, m-am uitat si eu dincolo sa vad ce raspuns am, cand colo un nebun care are o problema cu salariile nesimtite ale comisarilor europeni ne-alesi .

Ma-ntreb si acu ce are ..ula cu prefectura, tre sa dau un reply ca mi-a deturnat ala topicu', nu stiu exact ce sa scriu ca azi m-am trezit neinspirata

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

April, da-i quote msj lu' ala din alba si zi-i doar "msj dvs. este off-topic si irelevant"

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Miki,

am apucat sa ma aberez deja , apoi am vazut raspunsul tau. Exact asa trebuia sa ii zic. Ma enerveaza ca il suspicionez pe tip ca e romanas de-al nostru, mie Alba imi suna a...AlbaIulia...sau poate or fi si alte localitati pan lumea asta larga cu numele asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

Pfaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

intrati neaparat sa vedeti asta:

http://www.laredoute.ro/Adolescenti/Haine_fata_10_18_ani/_active_wear_blugi_pentru_fete_care_cad_bine-1412.html

Neataaaa !!! Sunteti mortaleeee ! :)))

Eu studiez link-urile date de April....

Mergi la inceput