Redoutistele fidele Laredoute.fr (141)
Raspunsuri - Pagina 20
Jasmine spune:
Neatza!
Eu nu pot decat sa ma bucur de ceea ce vad pe marele site LR.ro .
Asa,dati-i inainte ca e bine asa!
Ce om zdravan la cap comanda de pe un site care e varza ca prezentare,unde limba romana e umilita in asa hal si preturile sunt astronomice?
Sper ca si asta (site-ul de kko) sa contribuie la falimentul rapid al LR.ro,Doamne ajuta!
14 +
camelia_daniela spune:
Neatza!!!
April ! Esti de milioane!!!!
Fetelor, din nefericire, cred ca se vor gasi destule persoane care sa comande pe lr.ro , altele decat noi, bineinteles - pentru ca nu cunosc varianta lr.fr si nu le intereseaza sa verifice ! Tot asa cum sunt destule care comanda regulat pe quelle.ro... Parerea mea!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Dari_Scumpi spune:
Neatza!
Am primit ieri comenzile din 15.10 si 17.10.
Linkuri cu ce-am avut:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-pull-prix-mini.aspx?productid=324121619&documentid=201208&single=false&categoryid=31519718 - am folosit codul cu trench si mi l-a redus la 5 euro - vine f.f. bine, pe linia corpului, am luat 34/36 si mi-e f. buna (am 52 kg si 1.63), in concluzie f. multumita la banii astia!
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-longue.aspx?productid=324086829&documentid=346108&single=false&categoryid=23112482 - ii luasem dariei in comanda trecuta si mi-a placut f. tare, mi-am luat si eu (la fel
) mas. 162, vine ca turnata, s-o am de munte
Am mai avut o pereche de cizme beige de care va intrebam eu mai demult daca le aveti, de pe Aubaines, vad ca le-au scos, au fost 75 euro, piele buna, inclusiv pe interiorul talpii, vin bine, scrie Made in Portugal pe talpa, imi plac!
2 seturi cu papusi Polly Pocket bune la pret comparativ cu cat sunt la noi!
+ niste sosete Dora.
+ un gilet Edeis, de 11 euro, de la ado, am luat 162, e cam maricel, dar ok, e grosut, la fel nu-l mai gasesc.
+ rolele Kitty - f. simpatice
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-enfant-fille.aspx?productid=324140341&documentid=201208&single=false&categoryid=34457130 - asta mi-a redus-o la 1.60 euro (cu acelasi cos cu trenchiul) - e f. finuta si simpatica
Am mai avut niste colanti pt. mine si o tunica asortata, le-am luat pt. stat in casa si sunt f. ok
si balerinii bleumarin cu picatele pt. daria - i-am mai luat si asta vara dar ii erau ficsi atunci, acum nu-i mai vin si i-am luat mai mari ca i-au placut mult. Sunt f. buni de gradi.
Cam atat, tre' sa fug ca am de lucru o groaza la birou!
croco21 spune:
Neata fetelor, m-am mobilizat si am postat si eu pe subiectului lui April. Parca vad ca ne mutam acolo dupa ce ni se taie macaroana.... Eu am mai primit intre timp un colet dar nu am timp sa caut linkuri si merge si f. prost siteul
Andrei
Vacanta 2008
camelia_daniela spune:
da' de un www.laredoute.ro/Femei/Fuste/sutien_cu_aripioare_-996.html" target="_blank">sutien cu aripioare ce ziceti???
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia_daniela da' de un www.laredoute.ro/Femei/Fuste/sutien_cu_aripioare_-996.html" target="_blank">sutien cu aripioare ce ziceti??? |
I believe i can flyyyyy
I believe I can touch the skyyyyy
I think about it every night and dayyyy
Spread my wings and fly awaaaaay
P.S. asta zice mr. R.Kelly
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
CAPITOL NOU
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei