Redoutistele fidele Laredoute.fr (141)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu ,dar nu mai am ce spune.Va sustin,oricum si o sa intervin ori de cate ori va fi cazul.Recunosc,ca nu ma pricep deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Miki, macar ajuta-ne cu deschisu de capitole noi. Ma ocup eu si celelalte fete sa le umplem si poate din cei care ne vizioneaza se gaseste cineva sa se priceapa la de-astea.

In alta ordine de idei, legat de ce am vorbit pana acum ca actiuni urmatoare:

-petitie online pe un site pe care sa se poata strange semnaturi-stie careva un site international? eu stiu doar petitieonline.ro , insa daca e sa mergem mai departe cred ca site-ul ar trebui sa fie macar in engleza, ca petitia o sa o traducem

-petitie pe site-ul Parlamentului European:
http://www.europarl.europa.eu/parliament/public/staticDisplay.do?language=EN&id=49

-memoriu catre Kuneva

Mai vedeti si altele?

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

apropo de petitia aia online pe un site care sa contorizeze semnaturile, iata de ce cred ca trebuie sa o facem, separat de demersul catre Parlamentul European:

- prin semnarea acestei petitii se trage un semnal de alarma, nimeni nu poate garanta ca se va schimba ceva insa putem obtine "semnatura" electronica a mai multor persoane, chiar daca ele sunt sau nu membri DC

- pe masura ce se aduna semnaturile trebuie sa trimitem link-ul cu petitia la cat mai multe personalitati,(Kuneva, persoane din cabinetul ei si altele interesate de protectia consumatorilor in UE), doar asa avem sanse sa se intample ceva

- semnaturile de la petitie nu fac decat sa arate cati sustinatori sunt, ele nu au nici o semnificatie oficiala, din cauza asta nu este obligatorie scrierea numelui intreg sau a altor date (adresa, cnp) nu este ca genul de strangere de semnaturi pt o candidatura la presentie, de exemplu, unde daca se strang parca 10.000 o persoana are dreptul sa candideze ( deci se rezolva ceva numai prin adunarea de semnaturi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anana17 spune:

Buna seara si respectele mele pentru tot ceea ce faceti. Eu nu prea inteleg ce e de facut, dar daca e nevoie de semnaturi si petitii, oricand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

poate vin si celelalte fete cu idei
eu sunt varza dupa controlatul temelor(au trecut 28 de ani de cand eram in clasa a VI-a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne fereste! Parca e un site facut de handicapati, LR.ro Cred ca au bagat traducere automata, altfel nu-mi imaginez cum pot iesi asa combinatii de cuvinte Oare nu-si dau seama ca-s penibili, nu le e rusine ca vede lumea site-ul lor?

Fetelor, ceva kdo pe LR.fr pt un baietel de 9-10 ani stiti? Kdo pt Craciun Pliiiz dati-mi o idee, doua, trei
Multumesc pt lamuririle cu print screen-ul. Habar nu aveam ca detin acest buton pe tastatura mea Partea din dreapta a tastaturii nici nu exista pt mine

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Miki rochia ar fi frumoasa dar o strica imprimeul. Nu-s culorile de pe site, e un imprimeu fad care-mi aminteste de capoatele pe care le purta bunica mea, iar culoarea predominanta este maro. Si mie nu imi place combinatia negru/maro. In fine...desi am luat cea mai mica masura tot imi este larga si nu pot sa zic ca sunt exagerat de slaba (am 52kg la 1.70) Este f decoltata, varful V-ului ajunge la sutien. Si este si lunga, mie imi vine un pic sub genunchi dar ma gandesc daca aveam 1.60 unde imi ajungea...probabil la jumatatea gambei. Am dat 25eur pe ea dar tot imi pare rau dupa bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Fetelor,nu stiu cand s-a intamplat,dar daniela6 si-a inchis contul pe DC!
Sunt buna de spioana,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Oare ce ne facem fara steluta ei??

Mergi la inceput

M-am inregistrat pe forumul Uniunii Europene si am postat un topic.

http://forums.ec.europa.eu/debateeurope/viewtopic.php?p=93053#93053

Mergi la inceput