Timisoara, Impreuna! ( 125 )
Raspunsuri - Pagina 4

silvana75 spune:
neata si de la mine, si o saptamana usoara tuturor!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Ana68 spune:
Hai sa va pupe muma pe fruncile vostre de somaleze,scumpelor...m-am repatriat,vorba Simonicai...unele din voi stiati asta deja,nu-i bai...no,pai voi stati rau cu mansardele,may tuflitelor....vi se pare normal sa umpleti doo capitole si 3 pagini intr-o saptamana?!Lipseste si omu' ca are treaba...bagu-mi-as chisherile in ele de trebi...si voi o luati la goana pe tastatura...hai sa-mi trag una cu tesla,abia acum am reusit sa citesc...PE SARITE...ce ati tot bagat de cand lipsesc incoace...
May mance-v-ar mandea pe voi,zaludelor...vedeti ca am bagat album de sambata de la Mac...luati de vedeti la "pi casa" colea in semnatura...
Si ne videm vineri pe 31 pe la optshpshecii fix...la Mall?!Deci sa vin far' de toyota ca bem...nu?
Hai pupixuri la maximus...revin io...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa

aidaciolac spune:
silvana pt Roxette
M-a lovit asa o lene amestecata cu oboseala ca ma duc sa ma tolanesc (a se consemna asta va rog) iu ol
Aida
Poze cu noi

claudia74 spune:
Ano faci ce faci si tot nu merge nici pe site-ul asta,io am dat de pagina principala unde iti cere sa te inregistrezi,asa ca mai working otzara pe acolo sa videm si noi pi undi umblasi.
Eu azi am fost la Atlasib sa pun ceva ptr o prietena si apoi otzara la cumparaturi cu vecinutzele mele cu care am fost in Heilbron,unde avem agentie atlasib,Helmut si-a gatat treaba asa ca am incpeut decorarea camerei,e aproape gata,am luat si un tablou azi si mai multe chestii trestii de decor,mai am inca de luat cate ceva, Doris imi faci si mie rost de un poster cu unghii,crezi ca gasesti asa ceva pe undeva!!!!!!!.
Am facut ceva de mancare repede,greceste azi,gyros si zaziki salata,acu ma apuc de curatenie.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

claudia74 spune:
Hai lasa lenea ca iti bag imediat ceva muzica adevarata sa vezi ce te trezesti ,ia uite pe astia ii stii (Greenday) :
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Ana68 spune:
Claudia,mai incearca o data...acuma am facut si eu clickul pe album pi casa si merge.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa

anda spune:
n-are frate cum sa mearga, ca vad ca linku duce la home page. daca esti logat pe google merge la albumul propriu...
deci PI CASA lu' anouk ii AICI
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Doris-Alina spune:
Sara buna...
Ana, superbe poze, superbi copii mai avem...sa ne traiasca ...
Anda, sa traiesti o mie de ani, ca esti cea mai tare pozareasa sefa...
Claudia, deci e aproape gata salonul...o sa ma interesez de poster, da cum ti-l trimit? daca gasesc?
Aidule, un val ceva, azi?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

silvana75 spune:
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mariaa spune:
somn usor fete cucuiete, sa visati frumos
looking for my sunshine

+6
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank">

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara