Timisoara, Impreuna! ( 125 )
Raspunsuri - Pagina 3

aidaciolac spune:
era ... lasa , nu conteaza , oricum era in ochi aproape , langa geanta Nikon in care sunt medicamentele ...
io idiota
Aida
Poze cu noi

silvana75 spune:
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Doris-Alina spune:
Neatza...
Silva, merci de cafa, buna, buna...
Ines e in vacanta...ce bine e...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

danitin spune:
Buna dimineata, va scriu chiar din timpul sesdintei
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag

anda spune:
morning zuzu!
nasol cu ora noua, io m-am trezit rupta de oboseala
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

claudia74 spune:
Iara am pierdut chef de chef,da io sunt aia cu constatarile bag seama : deci the best music : Depeche,Bruce Dickinson si Terence trent .
Aida tot pe litoral esti? e zbuciumata marea noastra?
Dana succes in sedinta,zici ca e mai stresant noul jobß poate iti va aduce totusi mai multa satisfactie te descurci tu!
Laurel nici o mancarica de pranz de duminica sau ati fost invitati pe undeva,cum mai e spatele?
Doris si Deni e in vacanta si mi-e groaza deja de toata sapt. ca voi auzi aceeasi placa ca se plictiseste,nu iese deloc din casa,tot timpul ii e rau,ii curge mai nou zilnic sange din nas,cica e pubertatea,numai stiu zau.
Silvana deci moatzele sunt super ok,sa nu le tunzi!
Mariaa succes cu al tau sunshine ,sa fie asa cum va doriti totul.
Anda un inceput de sapt bun cu mai putin stres la job, .
toata trupa.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Gwendoline spune:
Buna dimineata!!
Pe unde umblu?sambata si dumineca nu intru profit si eu de sot ca ne vedem putin in cursul saptamani.
Harnicute sunte ti voi !
Am incercat sa pun filmulete si nu reusesc voi mai incareca
Gwendoline poze noi
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dariana/Bureau/IMGP3783.AVI
Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarcinata 22 saptamani

geta_florina spune:
mai da ce de muzica si dans a fost weekendul asta... ati petrecut de numa' ... dar macar acuma, dupa chef , ati facut curat pe vapor?
poate ma primiti si pe mine sa va mai ajut la curatenie din cand in cand ...
noi am avut un weekend ok, cu mult somn .... si papa buna.
Aida, ce poze frumoase de la mare ... si ce fetita superba...
Dana ce mai zici? te-ai mai relaxat pe weekend?
Laura, ce mai faci? ai mai fost pe la vreun medic?la toate si sa aveti o saptamana faina.
Geta, mami de Alex
http://community.webshots.com/user/geta77