Timisoara, Impreuna! ( 125 )
Raspunsuri - Pagina 5
danitin spune:
Azi am avut prima emisie, de proba, adica fara sa se vada pe sticla ... off, greu a fost! Sper sa avem suficient timp sa ne "rodam" Nu suntem inca asezati complet, din care cayza am dat la ture pe scari de am facut febra musculara. E fascinant, dar si groaznic de greu, sper sa nu dau gherle majore cand o fi sa fie "pe bune" Ajunsa acasa, am tras o portie de machiaj cu Lori, eu pe ea si ea pe mine, asta ca sa ma mai revansez pentru timpul petrecut la servicu. m-a intrebat de ce stau asa de mult in oras. I-am spus ca la lucru. pai nu stateai atat. Da, dar mama si-a schimbat serviciul. Cica sa ma intorc la ala vechi ![]()
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
danitin spune:
Si spun de pe acum: La multi ani draga Luana! Ana sa-ti traiasca scumpetea, sa fie sanatoasa, fericita si voioasa.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
aidaciolac spune:
anouk 

Luana frumoasa , multa sanatate si tot ce iti doresti de la viata 

...sorry ca nu am fost la chef
poate ca alta data , ma bucur ca v-ati distrat si a fost frumos 
... chiar aveti copii frumosi , cred ca doar noi lipseam pe acolo.
...ceva poze de la ziua lu' Edi?... 
Va 
Aida
Poze cu noi
aidaciolac spune:
Uitandu-ma mai bine la poze pe site-ul Andei am vazut ca a fost si katik family 

Aida
Poze cu noi
danitin spune:
Unde ai vazut mey Katik Family, ca io nu vad...
Mamica de spiridus
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
silvana75 spune:

Luana!! Sa cresti mare si cuminte, sa ai parte de fericire,
sanatate, iubire, de tot ce-i mai bun pe lume. Mult noroc si La multi ani!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:

Maria, de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata! La multi ani!!
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
aidaciolac spune:
Asta nu e Cristinutza lu Katik? Si chiar au fost toti si Arpi si Lorand si voi
... ei lasa , poate nu vad eu bine ![]()
Aida
Poze cu noi
silvana75 spune:
Fetelor, la mine ninge ![]()
Silvana si Paul
Poze cu noi
Doris-Alina spune:
Neatza...
Da Aida, a fost si Katik & family, si Mihi & company...si s-au distrat cei mici la greu...
Danitin, vezi ca ai imbulinat-o...
fiica-ta, foarte serioasa, ca de obicei, in masina noastra, a invitat-o pe Ines la ea acasa...
Citez:
Te invit la mine acasa sa ne jucam...imi place de tine...da sa-ti aduci jucarii...![]()
Silvana, cum ninge mey? vreau si io...niste fulgi...
Asa, si fiindca azi e o zi speciala, cu doua sarbatorite, sa fac si io urarile aferente:
Luana, inca o data La multi anisori...plini de sanatate si bucurii...
Sa ai o viata frumoasa, sa fii mereu o printesa asemenea celor din povesti!

Maria, urarea mea pentru www.trilulilu.ro/min_eva/5d9ee2c75ddc0c" target="_blank">tine... 

BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories