Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 8
Amalia spune:
Ank83 are Loren@ multa dreptate! Esti tare draguta si ai o burtica foarte frumoasa!
Sa-ti traiasca Raul si sa te bucuri de el! E atat de dulce si de scump cu falculetele lui, cum se juca printre jucarii si baloane! Seamana foarte mult cu David al meu cand era la varsta lui!

| Citat: |
| citat din mesajul lui loren@ Ank sa-ti traiasca Raul..vad ca a facut de curind 1 anisor ...si tu arati f. bine cu burtica de 32+!![]() Bianca Andreea Larisa Elena 38 + 2 zile A M R numai 1 saptamina si 5 zile ![]() |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
manumanu spune:
Bine ai venit pe lume, bebe Cristian!!
Steliana, felicitari si refacerea sa fie ca nasterea de rapida!!!

manu
32+
+ 
AMR 4-5 SAPTAMANI!!!
alexutza_26 spune:
Woooww ce nastere rapiiidaaaa..
Spiridusule -
sa-ti traiasca minunea, sa veniti sanatosi acasa!!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
33+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
anes spune:
Otilia 

Babyzapi sa creasca mare, frumos si sanatos BB Nicolas!
Bine ca este sanatos ca in rest, greutatea se recupereaza!
Spiridusuleeee, bravo!!! Usor si repede ca si mine!
Felicitari, sa iti traiasca si sa creasca mare BB Cristian!
Ginye,
esti o mamica atat de puternica! Stefanut este un fericita ca are o astfel de mama!
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
Otiliav spune:
Ank, chiar te-a ochit Lorena cu pozele, nu ziceai nimic. Chiar ca e mare burtica iar baiatul
. E petit blondutul
?
Eu azi am stat in casa si am mancat, sunt inca in paijamale
.
Mav de ce mai iei No-spa daca vrei sa vina bb?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre
anes spune:
Noi suntem bine, vrem sa mergem maine la dr. ca sa ne cantarim (mami are o obsesie cu asta)
.
Otilia,
nu i-am introdus nici o masa de formula (ca regula). I-am dat DOAR de 3 ori in total pana acum lapte praf. Intr-adevar nu rezolvam nimic cu asta, pt. la am lapte la purtator. Aseara chiar m-am stors putin, asa de control, s a tasnit lapticul. Doar ca BB adoarme cam repede la san. Vad maine ce si cum!
Tot maine imi iau si rezultatul analizelor
.
Remus
futuremother spune:
spiridusule super repede, felicitari! ai fost tare hotarata ... 
sa va traiasca bb, sa fiti sanatosi!
36+
si mamica de 
AMR 4 sapt
anes spune:
Mav, chiar esti simpatica...cum te simti tu cu musca pe caciula ca ai intrat in sapt. a 40-a
Iti inteleg dilema... Si eu as merge pa mana doctorului.
Mama mea ne-a nascut natural pe mine (4,400 kg) si pe sora mea (4,600 kg). Pe sora mea (deci a doua nastere), a nascut-o in 15 minute.
Remus
monicabo spune:
Salutare!!
Felicitari Steliana, pt bebe Cristian! SA-ti traiasca sa fie sanatos!!
Mama, dar ce rapida ai fost ![]()
Diana, iti doresc sa nasti cand vine dna dr a ta! Oricum, nu mai ai mult
Vezi ca intreba de tine paula2003, probabil va cunoasteti, intreba daca ai nascut, ca nu te mai vazuse pe net. Subiectul era la discutii generale, numai ca nu il mai gasesc, ca vroiam sa te indrum catre el.
Ank, ce mare s-a facut Raul, 1 anisor, e ceva
Anes, vaxut poze de Remus... Lasa cantaritul, este bine sa nu te obsedeze treaba asta... sa te preocupe, dar nu peste masura
Gynie, vazut bebe Stefanut...frumusel, ca si remus al lui Anes...
Si Eva de Mirtha este o dulce ce mai , toti bebelusii sunt frumosi 
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
36+
Ana Maria
Sorvint spune:
Felicitari Spiridusul pentru puiutul tau Cristian. Sa ai o recuperare rapida si mult laptic pentru bebe sa creasca mare si sanatos si frumos. Ce repede ai nascut. Ce bine ar fi sa nasc si eu la fel, de fapt toate sa avem norocul tau. Abia astept sa ajungeti acasa sa vedem si noi pozici.
Fetelor nu stiu pentru voi cum este dar pentru mine este un chin sa mananc zilnic fructe. Mie nu prea mi-au placut niciodata in mod deosebit si de vreo doi ani in asteptarea lui bebe am tot mancat sa am un organism sanatos. Si acum deja m-am cam saturat. As manca orice altceva,numai fructe nu. Mai scap zilnic cu sucul de portocale si grapefruit.Dar restul ....
Sorina
31+
Radu
pozele mele