Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Eli bine-neteles ca a luat reclama... da si tu cautare pe google......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Super, Diana...asa e, spusesei tu la un moment dat! Abia astept momentul sa ne vedem toate cu bebeii la o plimbarica!
Eu sunt cu gandul la plimbare acum ...David e copil cuminte si doarme, iar eu astept sa se scoale si pe la vreo 18 sa ies cu el in parcul din fata blocului sa se mai joace si el, iar eu sa-mi aerisesc creierasul..ca in casa nu mai am stare si-mi e ca ma apuc de altceva de facut prin casa..

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Amalia, eu stau in Drumul Taberei, chiar langa parc. Sigur ne vom intalni, nu stam chiar departe una de cealalta !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 37+

Asa creste bebe

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Madutza ai fost tare cu faza "ti-e frica sa nu ajunga "baietii" la bebe"(citat din memorie, deci nu e chiar exact). eu citisem ca sperma poate inmuia colul si nu e bine. parca si fetele de aici spuneau ceva de genul asta.
BraveGirl, sa poarte cercelusii cu placere!
Babyzapi, ce-am vorbit noi? sa nu mai plangi ca-i transmiti si lui bebe starea ta. ti-am spus ca si nepotica mea s-a nascut cu 1.700kg si acum e o grasunica si o dulcica.
Otilia, super bancul de la tine.
Ginye lui bebe Stefan.
Mendy facem
Diana la tine n-am mai apucat sa fac galerie ca vad ca te-ai intors. sa ne tii la curent.
Spiridusul Felicitari!!! nici nu m-am dezmeticit bine si tu ai si nascut. super!!

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Fetele ce de veeesti
Vad ca mai mult mi-a luat mie sa citesc acest capitol decat Spiridusului sa nasca ...asa daaaaa
FELICITARI SPIRIDUSULE
BUN VENIT BEBE CRISTIAN

HAIDE MENDY

Nu ar trebui sa-i facem galerie si lui MAV?? Eu am inteles ca luni e chemata la control cu bagaj cu tot .Sper sa nu se supere Mav dar eu ii pun macar asa de control niste pampoane
HAIDE MAV

Diana deci pentru tine mai asteptam cu majoretele
Simona ai grija de tine si stai cumintica la spital pana cand e nevoie..si mai ridica-le moralul la fetele din salon
Babyzapi ma bucur ca te simti mai bine si poti intra sa ne si scri cate ceva despre voi , ai grija de bebe mic si vorbeste cat poti cu el sa nu se simta singur ...asteptam pozici
Cherie , Dea unde sunteti ?? ne faceti si voi vre-o surpriza inainte de termen ?? Va asteptam fetelor cu vesti

Criss 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav acusica ne vine randul si noua!
Hai ca de diseara bag deja agitatele pentru tine...sigur maine ne dai vesti bune!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si eu prevad o sapt. pina de bb...

Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 2 zile
A M R numai 1 saptamina si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Felicitari Spiridusule... si sa iti traiasca minunea de nota 10!!! ....
Asa vreau si eu sa fie a doua nastere... repede ca pe topogan , ca vorba aia locul e facut deja

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ank sa-ti traiasca Raul..vad ca a facut de curind 1 anisor...si tu arati f. bine cu burtica de 32+!

Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 2 zile
A M R numai 1 saptamina si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Steliana felicitari!!!!!! Sa fii sanatoasa, sa te refaci repede si sa-ti traiasca bebe Cristian.

mav, de unde ai lua copresele de san de la Bioclin? De la sensiblu cumva? Eu sunt tare incantata de produsele de la aceasta firma si ma gandesc sa-mi iau si eu niste comprese.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

38s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Ank sa-ti traiasca Raul..vad ca a facut de curind 1 anisor...si tu arati f. bine cu burtica de 32+!

multumesccc

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine

Mergi la inceput