Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 6
loren@ spune:
Felicitari Steliana pentru bb Cristian de nota 10
...bravo mamico!

Bianca Andreea
Larisa Elena
38 + 2 zile
A M R numai 1 saptamina si 5 zile 
elilov3 spune:
spiridusule FELICITARI SA ITI TRAIASCA BAIETELUL TAU IUBIT...SA FIE PAPACIOS, NEPLANGACIOS...SI NECOLICIOS ![]()

refacere usoara mami si abia te asteptam sa revi acasica sa ne spui cum sa petrecut totul 

Amalia si loren@ spor la treaba in bucatarie 

37+
Dimitrie
ginye55 spune:
Spiridusule felicitari!!!!!!!!!!!!!
Refacere rapida!
Inca o mamica!!!!!!!!!!!!

ginye
Eduard Stefan
Stefanut
Otiliav spune:
Am sunat-o pe Steliana, nici ea inca nu realizeaza ca a nascut, totul a mers foarte bine si repede, contractiile de acasa nu au fost dureroase. Asa travaliu si nastere ne ureaza la toate!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre
loren@ spune:
Ginye si eu zic sa iei legatura cu doctorul in ce priveste regurgitarea cu verde...la Bia nu am patit asa ceva niciodata, asa ca mai bine sa il vada cineva care se pricepe!

Ce super ca Steliana a nascut usor...bravo ei norocoasa...speram la toate la fel!
Nu am gasit ceai de frunze de zmeur!
Bianca Andreea
Larisa Elena
38 + 2 zile
diana21 spune:
Uaaaau, mie nu-mi vine sa cred!!! A nascut??? Asa repedeeeeee????
Bravo, Sipridus, felicitari! Sa-ti traiasca puiutii si sa fiti fericit cu totii!!! De-abia astept sa ne vedem cu carucioarele in parc!!!
Vreau si ioooo sa nasc asa repede si usor!!!
.....................
Lorena, eu zic ca am eliminat mult din dop, era cam de marimea unei castane. Asta inseamna ca nu mai dureaza mult? Uf...nu mai am rabdare! Am cam sase, sapte contractii pe ora, dar nu ma doare numic...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
37+
Asa creste bebe
loren@ spune:
E multicel dop..eu zic ca mult nu mai ai...maxim citeva zile..sau ore!![]()
Bianca Andreea
Larisa Elena
38 + 2 zile
Amalia spune:
Diana eu stau cam prost cu memoria de la o vreme..dar si tu esti prin Militari, nu? Ca daca da...vin si eu la plimbareeeee!
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana21 De-abia astept sa ne vedem cu carucioarele in parc!!![/red] ..................... Lorena, eu zic ca am eliminat mult din dop, era cam de marimea unei castane. Asta inseamna ca nu mai dureaza mult? Uf...nu mai am rabdare! Am cam sase, sapte contractii pe ora, dar nu ma doare numic... _ Diana, mamica Domnisoarei Nasturel Dialoguri strumfesti Tudor Stefan 37+[/b] Asa creste bebe |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
diana21 spune:
Amalia, eu stau in Drumul Taberei, chiar langa parc. Sigur ne vom intalni, nu stam chiar departe una de cealalta
!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
37+
Asa creste bebe
mav spune:
Steliana, FELICITARI, SA VA TRAIASCA BEBE CRISTIAN, SANATOS SI NOROCOS!!!!!!! Refacere rapida (sunt convinsa!) si laptic bun si putere, sa faci fata la doi nazdravani!
Nu-mi vine sa cred ce repede s-au nascut unii bebei..... Zau ma simt cu musca pe caciula ca noi facem 40s...
Dimineata ma trezisem cu bb agitat si cu dureri de mijloc si burta, ca la ciclu... dar au cedat la No-spa... Asa ca asteptam cuminti controlul de maine....
Inca nu m-am hotarat daca am sau nu curaj sa nasc normal bebeloiul
... asa ca va trebui sa merg pe mana dnei dr...
Babyzapi

fii curajoasa si rabdatoare! E bine ca bb e sanatos si daca nu mai lua in greutate in burtica... mai bine ca s-a nascut acum si il puteti ingriji cum are nevoie!
Doamne ajuta sa fie totul ok! Te imbratisez cu drag!
Eli, parca tu ziceai ceva de mameloane... Exista Avent Niplette -corectoare pt mamelon -si se recomanda sa fie purtate de mame, dupa nastere, doar 5-7 minute inainte de fiecare alaptare, pentru a realiza potruzia mamelonului, astfel sugarul poate fi alaptat mai usor. Uite, mai citeste aici -sper sa nu ia reclama...
.....si sa nu uit, tot pt sani, eu mi-am cumparat niste comprese pt ingrijirea intensiva a mameloanelor iritate si crapate, de la Bioclin: Bio-Active Multi-Mam Compresses.....
Diana, mi-ai dat serios emotii....
39+
Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)