Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Oti, stau la panda, inca nu e nevoie de agitate , dar nici mult nu mai e...Am o durere usoara de spate, dar e la fel de azi-dimineata, vad ca nu se intensifica. Acum nu reusesc sa ma duc la culcare de frica sa nu mi se rupa apa in somn, cum am patit si data trecuta !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 37+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana, te cred ca esti stresata dar stii si tu ca ai nevoie de nani in caz ca se rupe apa. Daca poti dormi eu te sfatuiesc sa o faci, ai nevoie de energie pentru travaliu si impins.

Fug si eu la nani ca maine merg la servici, gata boieria.

Mav, Diana, Mendy, sper ca ne veti tine la curent daca se poate. Curaj fetelor!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Probabil ca-s singura pe aici.... Nu mai pot dormi... de emotii....
In rest, n-am nimic... parca vad ca ma trimite inapoi acasa....

Am pus si ultimele poze cu www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">burtik... rugandu-l pe bb sa-mi lase stmacul in pace (imi dadea arsuri groaznice) si.... desigur... am facut si eu vergeturi langa buric...

Eli, Diana, daca totusi ma interneaza, o sa stau cu sufletul la gura gandindu-ma la voi... Sper sa ma tina Dandusa up-dated!

39+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mav - si eu sunt insomniaca de vreo 2 ore...arsurile astea...inteleg ca ai emotii, e normal...uuff, grea decizie pe capul tau dar pana la urma poate e bine sa mergi pe mana dr...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Stii ce am observat vazand pozicile cu burtik??...dunga pe mijloc, care prima data o aveam de pe la jumatatea sarcinii, de cand a inceput pielea sa se intindaaaa si acum nu apare deloooc, poate pt ca e fata, asa zic babele ..habar nu am...cat despre vergeturi, nu se vad

PRINTZUL

Mergi la inceput

Eli - si tu fara dop???...mai dar doapele astea s-au hotarat sa cada precum castanele....oricum poti stai si 2 sapt fara el...Doamne ajuta sa stea Balacila cat mai mult

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

alexutza... vezi ce linie stramba??? si burta "in colturi"...?

s-a trezit si sebi.... si ma cearta ca nu mai dorm...

39+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata, nici eu nu dorm deloc cum trebuie, aseara am luat un diazepam sa pot adormi, sunt foarte agitata. si am dormit mai mult de o gramada...
joi am fost la dr bebe bine este la fel ca greutate adica corespunde exact varstei sarcinii. nici mai mare nici mai mic.
acu vin si io sa va intreb ce greutate are la 30 de saptamani si jumate sau ma rog intre 30 si 31.
uraaaa azi am deja 31 de saptamani.
mi-a zis ca implinesc 38 de saptamani si apoi il scoatem pe bebe, in concluzie in jur de 15 decembrie va fi.
de acum mergem la 3 saptamani la control.
off un pic mai e .
pupici
diana uite ca ziceam ca macar 28 de sapt sa implinesc si tu m-ai incurajat, offf mersi mult.

Mada 31+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Neatza eu tremur din totate incheieturile......nu pot sa dorm...am zis sa papa micul dejun, sa beau o mini cafea ( sa se foiasca bebe la eco )si dupa o sa ma duc sa cumpar gresie si faianta ptr casa de la curte unde ne vom muta....... Nu ma duc singura...cu tata si sotu' bodyguarzii mei personali, sprijin in caz de dezechilibru fizic si emotional........
Imi pare rau ca v-am stresat "doapele" .....
Am emotii....am emo....oi fi emo????
Saracutza Mav...daca eu marai,carai,bomban si am palpitatii...ea ce o face?!?!?!?
Mada....la mine la 28 sapt avea 1400 kg si la 32 1800kg...de ce?....ce greutate are bebe?

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Am ras tare la asta...dar stau sa ma intreb daca nu rad ca vaca la stalp pe sistem nervos...asa ca-i dau copy paste..

Scrisoarea unui arab terorist din Romania

Zalutam cu rezbekt, Jefu.
Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar.
Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la cur, noi luat cur fok.
Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum...!
Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte ca la Beirut, tigle kazut cap cind vind bate.
Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam...
Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei...
Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania, mult cretin! Zbierat, zguibat la sin, cacat be mine de frica !
Jefu, ma indorg acasa!
Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba!!!!!!!!

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput