Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 14
diamisha spune:
Steliana, felicitari pentru nasterea ultra-rapida si usoara, si sa ai un bebe sanatos! Sa stii ca atunci cand am zis ca s-ar putea sa nasti acasa, a fost la plesneala, ca sa te impulsionez putin...nu m-am gandit ca era o reala posibilitate la tine
...
Eli, si tu ai pierdut dopul??? Ma speriati, eu am aceeasi varsta a sarcinii ca tine si Diana...si nu vreau sa se schimbe nimic din ce am planificat...eu vreau cezariana, nu dopuri prin casa...

...Sa ne tii la curent, da?
Oti, sa stii ca si eu am burta mare...poze nu mai fac de vreo doua luni ca ma ia depresia, dar burta nu am cum sa o ignor...insa chiar si asa, am senzatia ca fiica-mea a ocupat fiecare cm inauntru, ba da si pe de laturi, adica pe sub coaste, prin bazin spre picior, prin stomac, am senzatia uneori ca o sa-mi iasa prin gura un picior de-al ei...m-a cotropit cu totul...
Cata-myky, bine-ai revenit! Te-au tinut destul de mult in spital, asa este procedura acolo pentru cezariene? Da-ne vesti despre voi, cum e bebe, daca te-ai recuperat si e totul in regula...Si poze, desigur...
Mav, vin si eu cu niste majorete, poate-poate...o nastere usoara iti doresc!

Am sentimentul ca saptamana asta vom avea multi bebelushi 
!
Mamiseli, Wndy, sunteti ok?
Diana
37+
Sonia
AMR 6 zile
elilov3 spune:
diamisha ..am inteles...tu numai 6 zile mai ai pana la kilareala??? 

fetele ia poftiti voi un site unde va da nume la copil pe baza numelui vostru si al sotului...am furat si eu de la ghiocele ![]()
http://www.babynamescountry.com/babynamesadvisor.html
37+
Dimitrie
diamisha spune:
Da, Eli, doar 6 zile...aproape 5, ca asta a trecut...maine seara, merg ultima data la medic sa confirmam final cezariana de sambata...nu stiu cum sa fac sa treaca mai repede timpul...m-ai omorat cu site-ul ala, a iesit ca pe fiica-mea ar trebui sa o cheme Genesis 

...adica Geneza in romana...imi suna ca mama Omida...![]()
37+
Sonia
AMR 6 zile
dandusa spune:
Olivia,
burtica ta este perfectaaaaa,imi seamana cu a mea de la prima sarcina
fara pic de vergetura...
super frumoasaaaa
Mamica stralucitoare
39 +
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
mie mi-a iesit Angelo si Camilla...de Crinuta si Raducu nu zice nika...ok,promit ca la urmatorii doi voi tine cont![]()
Mamica stralucitoare
39 +
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
diana21 spune:
Eu sunt inca acasa, cu ditai morcovul...ma cam doare burta, insa la fel ca azi-dimineata! Nimic nou in afara de inca o bucata de dop, mai mica decat prima.
Eli, uaaaau, si tu? Vezi ca azi a fost sf. Dumitru, eu asa stiu.
Diamisha, tu nu pierzi nici un dop, stai linistita, o sa nasti asa cum ai planuit.
Mav, bafta maine, 

Sper sa nu te trimita acasa!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
37+
Asa creste bebe
diana21 spune:
Diamisha, ma gandeam acum ca poate ai avut gura aurita, vorba lu' bunica-mea, si o sa fim colege de salon
! Acum am realizat ca pana pe 1 nu mai e asa mult...poate rezist fara dop pana atunci, nu?
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
37+
Asa creste bebe
criss703 spune:
Elilov e mortal sit-ul pus de tine ne debusoleaza de tot
, cel putin noi inca nu suntem hotarati si ne-a iesit Maia sau Tiaana hmmm nici nu suna rau
.Sunt curioasa daca ii iese cuiva numele ales deja ![]()
Am pus si eu ceva poze , in sfarsit am terminat cu renovarile
si ceva pozite cu burtica de 35 saptamani , iar in poza cu laptopul in pat
evident citeam mesajele voastre
Cata_Miky bun venit acasa !
asteptam detalii si pozici
Criss
35+
http://community.webshots.com/user/criss703
nebunica-zapacica spune:
Super site-ul, Eli, mie mi-a iesit numele baietelului Vicente,nume spaniol, o varianta a lui Vincent, iar explicatia lor: The Latin name Vincent means - victor, conqueror. Nu-mi vine sa cred, ce fain
, exact numele ales de noi
38+
Victor Nicolas
AMR 2 SAPTAMANI!!!!
Otiliav spune:
Eli ce haios siteul.
La voi merge sa introduceti doua prenume? Ce am observat ca daca introduc Vlad pentru sot imi da Sonia (rusesc) sau Serghei (rusesc). Daca introduc Cristian imi da Cloe (grecesc) sau Steven (grecesc). Hmm, sa inteleg ca algoritmul este dupa numele tatalui, nu-i corect.
Sonia, chiar imi place si l-am pus pe lista noastra dar nu este favoritul numarul 1
.
Diamisha, sunt convinsa ca ai o burtica mult mai mare ca si pana acum a fost la fel, plus ca esti cu o luna inaintea mea. Ce ma omoara spatele pe mine mai ales ca nu prea am pus decat pe burta si solduri iar uneori ma simt cam dezechilibrata. Nu sunt singura pe aici, nu ma vait doar spuneam cum simt. Sotul mi-a zis ca-s masina de facut copii
.
Dar de ce nu faci poze doar in dreptul burtii ca nici eu nu am curaj sa-mi pozez picioarele sau o poza de-a intregul. Mie imi pare rau ca de la prima sarcina nu am decat o poza la final, eram parca biciuita de atatea vergeturi si mai mare decat acum. Si nu o poza frumoasa ci facuta pe furis de sotul meu cand eram la dus
. Lasa ca m-am pozat acum destul ca nu se stie daca voi mai avea ocazia vreodata.
Alexa, bafta maine la doctor, prima abatere se iarta dar sa nu ne mai sperii ca doapele se pierd usor
.
Nebunica_zapacica, bravo mai zapacita mica tu ai nimerit numele. Sigur nu stiai site-ul acesta?
Diana, scoatem sau nu agitatele, se pare ca se duce de tot dopul.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre