Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neatza!
Felicitari Spiridusule!!!Bine ai venit bebe Cristian!!! multa sanatate va doresc!!
Cata-Miky bine ai veint acasa!! cum e in postura de mamica???
Mendy tinem pumnii , acum trebuie sa fii la locul faptei! Nastere usoara si bebe sanatos iti doresc!!!!!

Mav iti tin pumnii , probabil si tu esti deja la spital..Sa fie asa cum iti doresti tu!!pt control sau nastere eu scot agitatele:

anca cred ca tu ai intrebat de trio chicco. si noi tot aia am cumparat, pare f usor de manevrat,nu e greu.. noua ne place cum se prezinta.. acum, om vedea dupa ce l-om folosi cat e de bun.
Cam sar dopurile in ultimul timp fetelor!!Probabil va fi o saptamana agitata( cu "agitate" multe), sa dea DD ca vestile sa fie foarte bune si nasterile care vor avea loc sa fie cat mai usoare!!

34+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Alexa bafta la eco!!!
Am uitat sa schimb semnatura

35+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Spiridusule felicitari. Ce nastere rapida.
Mav bafta azi, sa nu vii acasa fara bebele grasunel.
Alexa bafta si tie, numai de bine sa auzi la eco.
Eli vad ca si tu te-ai dedopat ca si Diana . Mai aveti putintel.

Dar eu.....vreau si eu..........sa ma dedopez......Eu cand?
Vreauuuuuuuuuuuuu sa nasccccccccccccccccc.Gata sunt hotarata....

Lorena tu cum esti? Mai esti sigilata?Noi cand nastem oare?Ha? Incep sa fiu invidioasa.... toate fetele pe aici nasc si noi...?

38+4 zile Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

De aseara citesc in reprize, tare harnicute ati fost! Am capul vraiste dupa 3 capitole.

Spiridus, felicitari mamica draga! Esti super-tare! Sa fie sanatos bb, cuminte si mancacios!

Alexa, succes la ecograf, asteptam noutatile!

Mav, tin pumnii sa fie asa cum vrei tu, sa fie astazi ziua cea mare! Curaj!

Eli, pai chiar vrei sa ma superi? cum vine asta, hotarasti data si dupa aia faci vant dopului?! Tin pumnii si pt tine, sa nu se grabeasca bb, sa mai staea macar sapt asta.

Amalia, e o placere sa-ti citesc mesajele, razbate atata echilibru...

Mendy, azi e ziua ce a mare, curaj mult, mamico, asteptam vesti!

Fetelor, am si eu o intrebare: m-am trezit cu o durere cam nasoala de muschi abdominali, e ca si cum as avea febra musculara, cam cum te simti dupa ce faci multe abdomene. Fiecare miscare a bebelinei imi provoaca dureri, merg cam cocosata...si-mi propusesem sa fac o gramada de treburi azi. Inseama ceva durerea asta? Ca eu n-am avut in viata mea contractii (si-s la al doilea bb) sau cel putin n-am simtit nicio durere.

Pupici!

Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hi hi...si eu pe aici!
Hera vad ca noi asteptam DPNul...dar macar prind pedichiura de maine, ca la Bia nu am mai prins-o!Ma simt cit de cit ok..aseara mi-a fost rau, m-a durut tare burta..acum sunt bine!
Eli succes cu dopul..sa nasti cind vrei tu!
Mav ai o burta de reclama!

Bianca Andreea
Larisa Elena38 + 3 zile
A M R numai 1 saptamina si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna dimineata !

SPIRIDUSULE felicitari! Sa fiti sanatosi si mult laptic pentru BB!

Tin pumnii pentru fetele care azi merg la doc ! MAV, ALEXA si nu stiu daca mai e cineva ca neuromul meu e tareeeeeeee amortit !

Mendy nastere usoara !

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Am ras tare la asta...dar stau sa ma intreb daca nu rad ca vaca la stalp pe sistem nervos...asa ca-i dau copy paste..

Scrisoarea unui arab terorist din Romania

Zalutam cu rezbekt, Jefu.
Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar.
Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la cur, noi luat cur fok.
Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum...!
Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte ca la Beirut, tigle kazut cap cind vind bate.
Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam...
Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei...
Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania, mult cretin! Zbierat, zguibat la sin, cacat be mine de frica !
Jefu, ma indorg acasa!
Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba!!!!!!!!

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Alexa - bafta la eco!!!!

Mav - probabil ca esti deja la spital.......asteptam vesti!!!!

Loren, Hera - asteptati-va cumintele DPN-ul, asa este frumos!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Lorena poate se apropie...dar sa ma iei si pe mine cu tine..... Eu nici macar dureri de burta nu am....Cand vad fetele ce repede si usor nasc....vreau si eu.... Parca vad ca o sa am un travaliu lunggggg si chinuitorrrrr......

38+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Alexuta asteptam noi DPN-ul ,dar dc nici atunci nu vrea sa vina...?Ce ne facem? O sa fie si mai greu.....

38+ Lorena Elena

Mergi la inceput