FIV in Austria cap ( 8)-Germania cap (7)
Raspunsuri - Pagina 9
pisix spune:
Fetelor am descoperit o chestie interesanta: pana acum, la cuplurile care dupa n FIV nu se reusea obtinerea unei sarcini, iar sotul avea spermograma perfecta, se considera automat ca e vina ovocitului. Insa chiar si cand s-a mers mai departe cu ovocite donate tot nu s-a obtinut sarcina.
Asa au realizat ca de fapt tot cu spermatozoidul e problema … Si s-a inventat un test, SCSA (sperm chromatin structure assay) este un test care verifica fragmentatiile DNA ale spermei,
Asadar, sperma care in urma spermogramei e perfecta (nr, volum, motilitate, etc) poate avea de fapt aceasta problema care nu va putea duce nicicum la sarcina
Testul l-am descoperit in America dar din cautari am aflat ca se face si in Europa, la Copenhaga.
Nu trebuie sa mergeti acolo, se trimite prin curier proba (si nu mi se pare prea scump) si ei iti dau raspunsul.
Mi se pare essential pt fetele care au facut mai multe FIV si, desi apparent totul e ok, nu raman gravide.
Mentionez pt fetele in aceeasi situatie ca mine ca le-am scris si din pacate nu au experienta pe teste effectuate pe sperma obtinuta din biopsie/punctie.
Dar am senzatia ca dr Matei face si asa ceva
Iata site-ul celor din Europa :
http://www.spzlab.com/index.php?id=34
Moniland spune:
Arina, nu-mi amintesc sa fi avut dureri cand au fost pete. La mine au inceput in ziua 4 de la ET cu una puternica de-mi venea sa plang si apoi dureri surde de CM pana am pierdut-o.
Lindutza,3 ani de forum, 3 ani de FIV. Hai ca dau de baut la toata lumea 

.
Bafta la eco 2 si mult noroc pana la capat.
elena, multumesc mult. De abia astept sa fiu gravida si apoi cu copii in brate 
hepilica, da, fac eco 2 la Wels. Multumesc
Kitta, bun venit mult asteptatei ultimei zi 1!!!!
Eu fac inhibarea dimineata si stimularea seara. La stimulare intre 2 injectii fac o pauza de 10 minute. Asa mi s-a zis, dar asa se si nimereste ca pana imi prepar injectia trec cele 10 minute
.
Se zice ca implantarea are loc in ziua 6-7 de la punctie ca nu se stie cand are loc ET. La unele la 2 zile, la altele la 5. Si embrionasul doar dupa ce ajunge bastocist are putere sa se implanteze.
Liliana, multumesc mult
. Si sa faci cea mai buna alegere.
Pisix, plec azi ca sa ajung maine
.
Bq, daca am intrebari o sa te sun. 
bombonique spune:
Buna dimineata dragelor!
Dr recomandat de Loimer este dupa cum v-am mai zis dr Schindler din Viena. M-a anuntat ca s-a mutat la un nou spital si anume la Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz Viena. L-am rugat sa-mi zica ce recomanda ei in Austria pt supravegherea sarcinii si voi incerca sa facem ce merita in Viena, si ce nu in Romania. Am scris la clinica sa ma interesez de amniocenteza in cazul in care se va recomanda sa fac. Pretul e mai mare decat la un ICSI special
(>3000 euro). Doar cazarea in spital este aproape 1500 euro! (pt 1 zi, fara noapte). Asa ca, ma mai gandesc daca sa facem amnio in Viena sau daca va fi cazul la Cluj. Vom face doar eco-urile speciale acolo. Oricum spre sfarsitul lui noiembrie trebuie sa mergem (adica vrem sa mergem) la Viena la o intalnire cu Dr Schindler. (are un stil de a raspunde la scrisori de parca am fi prieteni
e f amuzant
)
Nu stiu daca v-am mai pove, dar am o cunostinta (sora ei de fapt) care a facut FIV de 6 ori in Ge si apoi au mers la Valencia si au reusit. Problema a fost f delicata: azoo si menopauza precoce! si au reusit
. Ziceau ca cei mai buni pe infertilitate masculina sunt cei din Valencia (dar ei fac si cu ovocite donate).
Pt fetele ionteresate poate ar fi bine sa aveti si asta in vedere.
Kitta, ce-ti mai face pisicul? si eu am unul. Cred ca va face crize de gelozie cand nu va mai fi el elementul principal din casa!
Pupici asi asteptam vesti minunate.
Bq
14+
elenada spune:
Kitta esti de belea.Rad de una singura la birou. bafta multa la stimulare.
pisix cred o sa imi gasesc linistea dupa ce o sa plec in Austria. Sunt asa nerabdatoare incat serviciul imi provoaca o stare de nervi desi e destul de leger serviciul meu. Dar nu mai am chef de nimic vreau doar sa ma relaxez si sa ma gandesc la fivuletul meu norocos.
Arina, Fireyes tin pumnii stransi stransi.
Lindutza te astept cu vesti de la eco.
Moniland drum bun, bafta multa si mult noroc.
karinuta mult noroc si spor la injectat
Hepilica eu am facut histero la Medlife dar nu m-am ocupat eu de programare. eu am o prietena buna care lucreaza acolo si ea s-a ocupat de programare.
Trebuie sa suni la ei.
va pup dulce pe toate

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Blanche25 spune:
Salutare!
Eu ma lupt cu dureri de cap zilnice...si asa nu am chef de nimic....
Kitta 

Fireyes, Irinap, Arina 

Moniland drum bun!
Si ca tot vb de pisicute, si eu am una alba alba o scumpete 
Eu am citit ca s.a demonstrat ca soya afecteaza calitatea spermatozoizilor.
Va pup
elenada spune:
ce liniste e pe aici
e linistea dinainte furtunii
o sa fie o furtuna de gravidute si o sa ploua cu bhcg-uri mari.
Blanche cat mai ai de injectat?
Nasol cu durerile de cap. la primul fiv m-au terminat. acum vad ca nu am si am scapat azi si de nervi.
poate am fost nervoasa ca eram inainte de ciclu![]()
Ia sa facem noi o galerie pt fetele care asteapta testul
FireyesArina Irina

Sper ca nu am omis pe nimeni daca da mii de scuze
pup dulce
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lindutza spune:
buna fetelor,
Eu acuma am venit de la eco si din cite am retinut eu,am endometrul de 9,si ceva, nu mai stiu exact dar zicea dr. ca e foarte bine pt ziua a 9-a.Foliculii sint marea majoritate de 13,5 restul de 12,5 de 10,5 si 9,5 dar nu stiu citi exact.
Mi-a luat si singe habar nu am de ce.
Vineri am urmatorul eco la 10 am.
Si pe luni punctia.
Cam atit stiu pina acuma.
Pisix,noi am facut testu asta la spermatozoizi cu fragmentatiile DNA chiar inainte de primul FIV si am platit 150 de euro!!
Deci inseamna ca se face si in germania.
Va
si Moni, asteptam vesti de la tine!!!!
karinuta spune:
buna fetelor!kitta iti multumesc pt sfat , chiar nu as vrea sa devin prea stresanta pt cei de la wunschbaby, deci o sa astept sa-mi raspunda la mail.Eu as vrea sa fac histeroscopie si laparoscopie la Viena, iar dr.Ana mi-a scris ca imi poate face programare la un spital cu care ei colaboreaza.A mai facut cineva la ei histeroscopie si laparoscopie ?Eu am probleme cu prolactina .Fara medicatie e ridicata tot timpul.Acum iau parlodel la recomandarea dr.Ana,imi este fff rau de la el.A mai patit cineva asa ceva? Eu am luat pana acum bromocriptin din Romania si Ungaria si nu am avut niciodata nimic.
Multi bb la toata lumea!
melutzica spune:
Pixi,am auzit numai cuvinte de lauda si sunt si eu la randumi pacienta la wunschbabyzentrum din viena,care este clinica domnului profesor Feuchtinger.
Anterior mai facusem doua fertilizari in vitro la spitalul din St.Polten care se cheama cred Babywunsch Ambulanz si este in incinta spitalului.Alesesem aceasta varianta caci e orasul in care locuiesc si deh,am zis ca o sa fie bine si la ei.Insa...difernta dintre cei
de aici si cei din Viena,desi e tot Austria, e de la cer la pamant.
Moni
multa multa bafta iti doresc.
Kitta

chiar ca mi-ai descretit fruntea.Imi si inchipui cam ce fata a facut doamne cand ti-a zis sa pui cearceaful pe tine
.Ei sunt fffff pudici si nu prea il scoti pe Austriac din ale lui cu una cu doua.Iti tin pumnii si ai sa vezi ca va fi bine de data asta.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
Blanche25 spune:
Linduta super vesti, iar endo e super
. Ti.au luat sange pentru a afla valoarea estradiolului, sa nu fie prea mare sa ajungi la hiperstimulare, sa vada daca trebuie sa creasca/micsoreze doza de stimulare. Multa bafta
Elenada maine voi fi Z14 de inhibare si ma duc la eco, daca dl. chist care nu imi da pace nu imi face probleme incepem stimularea. In a cata zi de inhibare estiż? 
Melutica ai inceput deja?